Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 31.10.2019, 19:15 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Power play Znojmu vyšla. Třikrát pálil od modré Mrázek, až třetí rána prošla před Höneckla, kde se k volnému kotouči dostal DAVID BARTOŠ a rychlým blafákem překonává brankáře. Zdálo se, že posledním hráčem, který se dotkl kotouče, byl Bowles, ale branka je nakonec připsána Bartošovi. Asistence: Parker Bowles, Petr Mrázek.
     
    29:25
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení a opět je to poměrně laciná branka. DANIEL OBERKOFLER si vybruslil od zadního mantinelu na pravý kruh a zřejmě hledal přihrávkou před brankou spoluhráče, tečovaný puk do protipohybu Lassily ale končí ve znojemské brance. Ve všech gólech domácích má prsty dvojice Oberkofler – Ograjenšek. Asistence: Ken Ograjenšek, Travis Oleksuk.
     
    27:21
    Graz právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu ve vlastní přesilovce vyrobil Sedlák, který před Lassilovou brankou přišel o puk a domácí okamžitě trestali. Oberkofler přihrál před branku, kde KEN OGRAJENŠEK z první nekompromisně zavěsil. Znojemský obránce obrací oči ke stropu haly a zklamaně odjíždí na střídačku. Asistence: Daniel Oberkofler.
     
    21:25
    Graz právě vstřelil branku!
    O chvíli později už je to ale 1:1. Orli neuspěli při pokusu vyhodit kotouč z obranného pásma, na branku jej pohotově vypálil PHILIPP LINDNER a střela, možná ještě tečovaná, propadla Lassilovi pod lapačkou do sítě. Asistence: Daniel Oberkofler, Ken Ograjenšek.
     
    13:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Hlouček znojemských fanoušků za Hönecklovou brankou se raduje, Znojmo jde do vedení z rychlého protútoku. Autorem branky je ANTONÍN BOŘUTA, jenž ve středním pásmu rozjel rychlou akci, Berisha z vrcholu pravého kruhu nebezpečně vystřelil, brankář jen vyrazil před sebe a dojíždějící znojemský bek uklidil volný puk do branky. Asistence: Aaron Berisha, Patrik Novák.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 22. Lindner (Oberkofler, Ograjenšek), 28. Ograjenšek (Oberkofler), 30. Oberkofler (Ograjenšek, Oleksuk) – 14. Bořuta (Berisha, Novák), 60. Bartoš (Bowles, Mrázek)


    Moser Medical Graz 99ers: Höneckl (Nußbacher) – Johansson, Weihager, Lindner, Dodero, Kirchschläger, Hamilton, Egger – Setzinger, Hillding, Collberg – Oberkofler, Oleksuk, Ograjenšek – King, Moderer, Yellow Horn – Grafenthin, Kainz, Zusevics – Krainz.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Matuš, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – Bowles, Češík, Gago – Berisha, Novák, Oščádal.

    Rozhodčí: Ofner, Trilar – Bedynek, Zgonc

    Diváci: 1499
    thejrc.org