Třinec – Sparta 2:3 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Litvínov 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 01.11.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Petr ŠENKEŘÍK - 4:2
     
    57:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní už se to hostům povedlo a snižují na rozdíl dvou branek. PETR ŠENKEŘÍK přihrával před branku domácích, kde si ho do vlastní sítě srazil jeden z domácích obránců – 2:4. Bez asistence.
    35:32 André LAKOS - 4:1
     
    35:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jan Bednář nyní hodně chyboval. Povyjel si z branky až k mantinelu téměř u modré čáry a poté pálil na odkrytou klec z úhlu Valský. Ten ji minul, ale akce pokračovala dále a nabito dostal ANDRÉ LAKOS, jenž poté pálil na odkrytou klec, kam se už vracel Bednář, ale inkasované brance vzhledem k tomu, že neměl hůl, nezabránil – 4:1. Domácí tak navyšují vedení ve vlastním oslabení. Asistence: Tomáš Kaut a Jakub Valský.
    29:08 Brendan O'DONNELL - 3:1
     
    29:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jdou do dvoubrankového náskoku. BRENDAN O'DONNELL dostal mnoho prostoru v útočném pásmu, obkroužil ho a sjel si do mezikruží, odkud pak svou svižnou střelou prostřelil Jana Bednáře a podruhé v utkání se trefuje – 3:1. Asistence: Jakub Hajný.
    22:27 Michal BARINKA - 2:1
     
    22:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči otáčejí stav utkání a jdou do vedení. Zelingr poslal přihrávku na MICHALA BARINKU, který poté bombou z levého kruhu vymetl v pravém horním rohu Bednářovy branky všechny pavučiny – 2:1. Asistence: Matyáš Zelingr.
    17:41 Brendan O'DONNELL - 1:1
     
    17:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Tomáš Kaut našel na pravém kruhu volného BRENDANA O'DONNELLA, který se napřáhl ke střele z první a propálil Jana Bednáře – 1:1. V kladenské ČEZ aréně se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Tomáš Kaut a Martin Kehar.
    11:47 Tomáš VONDRÁČEK - 0:1
     
    11:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté přežili menší domácí tlak a hned na to skórují. Skuhravý vyslal TOMÁŠE VONDRÁČKA do samostatného úniku. Prvně jmenovaný pak vystřelil a vypadalo to, že to bylo jen do betonu Denise Godly. Kotouč se však odrazil a přeskočil jeho pravou nohu a skončil za brankovou čárou – 0:1. Asistence: Václav Skuhravý.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. O'Donnell (T. Kaut, Kehar), 23. Barinka (Zelingr), 30. O'Donnell (Hajný), 36. Lakos (T. Kaut, Valský) – 12. Vondráček (Skuhravý), 58. Šenkeřík


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Kehar, Lakos, Barinka, Zelingr – Jágr (A), Stach, Zikmund – Valský, Machač, Réway – J. Strnad (C), Melka, Redlich – Hajný, T. Kaut (A), O'Donnell – O. Bláha.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (36. F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Křemen, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Hodek, Horák – Špůr, Ondráček

    Diváci: 3 928
    ocianews.com