Třinec – Sparta 2:3 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Litvínov 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:4 (0:2, 0:2, 3:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 01.11.2019, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Juraj MIKUŠ - 3:4
     
    59:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Šestatřicet vteřin před koncem se domácí přibližují na dostřel! JURAJ MIKUŠ vymetl všechny pavučinky v šibenici Honzíkovy branky – 3:4! Asistence: Jan Zdráhal a Martin Látal.
     
    58:41
    Kacetl míří na střídačku, Dynamo v šesti!
     
    57:06
    Gólovku Hollanda po ráně příklepem fantasticky vytáhl nad branku Honzík!
     
    56:17
    Jenže nyní dostávají Pardubičtí k dispozici přesilovou hru. U mantinelu to s tvrdostí přehnal Lukáš Válek (LIT), který po vyloučení nesouhlasil se sudím a vyfasoval ještě desítku navíc.
    43:26 Jan MANDÁT - 2:4
     
    43:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    No pozor, rázem zde máme zaděláno na drama! Pardubice se, stejně jako Litvínov v první třetině, prosazují v oslabení a dostávají se na dostřel! Rychlé přečíslení dostal přesně na hokejku JAN MANDÁT, který procpal puk za záda Honzíka – 2:4! Asistence: Radoslav Tybor a Rhett Holland.
     
    41:47
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Michal Pochobradský – 2 min., podrážení).
     
    40:32
    Myšák mohl vzápětí vrátit Litvínovu čtyřbrankové vedení, sám před gólmanem ale nastřelil jen rameno Ondřeje Kacetla!
    40:18 Robert KOUSAL - 1:4
     
    40:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Osmnáct vteřin po návratu z kabin se radují i domácí hokejisté! Nastřelený puk se odrazil přesně na hokejku ROBERTA KOUSALA, který pohotovou dorážkou ještě vykřesává pro domácí hokejisty naději – 1:4! Asistence: Radoslav Tybor.
     
    37:14
    Pardubice mají šanci se ve skóre o kousek přiblížit. Marek Baránek (LIT) je vykázán ze hřiště za držení hole.
     
    31:47
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Jakub Štěpánek, přichází Ondřej Kacetl.
    31:47 Richard JARŮŠEK - 0:4
     
    31:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to 0:4. Po pravé straně projel , který nástřelem před branku donutil Štěpánka k dalšímu nejistému zákroku, čehož využil RICHARD JARŮŠEK a pohotovou dorážkou zvýšil již na rozdíl čtyř branek – 0:4! Asistence: Jakub Petružálek a Viktor Hübl.
     
    30:58
    Těsně po gólu šel Rhett Holland (PCE) od plic vynadat rozhodčímu, za což dostává menší trest za nesportovní chování.
    30:58 Filip HELT - 0:3
     
    30:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je pohroma pro pardubickou aktivitu. Domácí byli aktivnější, říkali si o snížení, jenže poté přišel rychlý protiútok, který znamená navýšení vedení. Z pravé strany našel Jarůšek volnou čepel FILIPA HELTA, který opět uklidňuje litvínovskou Vervu – 0:3! Asistence: Richard Jarůšek a Jakub Petružálek.
     
    27:10
    Parádní rychlá kombinace Pardubic nabídla ránu příklepem z mezikruží pro Martina Látala, Honzík se stihl přesunout a sklepnout betony k sobě včas!
     
    25:44
    Střelu Kousala vyrazil Honzík jen před sebe, kde si puk sebral Jan Mandát a snažil se dorážet. Litvínovský brankář uhájil své konto neposkvrněné!
     
    24:39
    Na druhé straně se domácí dostávali do slušné šance, která ale byla znemožněna hákováním Marka Baránka (LIT).
    18:30 Richard JARŮŠEK - 0:2
     
    18:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dynamo zvládalo hru v oslabení velmi dobře, jenže poté inkasuje druhou branku. Na vině je tentokrát brankář Jakub Štěpánek, který si střílenou přihrávku RICHARDA JARŮŠKA z úhlu smolně srazil do vlastní sítě – 0:2! Asistence: Viktor Hübl a Lukáš Doudera.
     
    16:53
    Další díra v pardubické defenzívě nabídla únik, který zastavil háčkem Oscar Eklund (PCE). První početní převahu v dnešním zápase si vyzkouší i Litvínov.
    15:44 Jakub PETRUŽÁLEK - 0:1
     
    15:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení poté, co se prosazují při vlastní oslabení! Denis Kusý ztratil ve vlastním obranném pásmu kotouč, ten Jarůšek přistrčil pro JAKUBA PETRUŽÁLKA, který si sám před Jakubem Štěpánkem věděl rady zcela ukázkově – 0:1! Asistence: Richard Jarůšek.
     
    14:19
    Zbytečný zákrok v útočném pásmu předvedl Michal Trávníček (LIT), který posílá litvínovskou Vervu znovu do oslabení.
     
    06:00
    Robert Kousal šikovně předložil kotouč na Radoslava Tybora, který si před brankou ještě troufl na kličku. Brankář Honzík na jeho fintu nedokázal zareagovat a měl obrovské štěstí, že se následné bekhendové zakončení Tyborovi nevydařilo!
     
    03:42
    Po nahození Koláře se puk odrazil na čele Radoslava Tybora, jehož prudká rána příklepem končí skvělým zákrokem brankáře Honzíka!
     
    02:56
    Aktivita pardubického týmu je odměněna úvodní přesilovou hrou. V další šanci celou situaci zachraňoval Ondřej Jurčík (LIT), který dostává menší trest za hákování.
     
    02:02
    Vzápětí přišla obrovská šance domácího týmu! Nahození Rhetta Hollanda tečoval na kruzích Jan Kloz zcela do protipohybu Honzíka, hosté měli obrovské štěstí, že puk proklouzal jen těsně vedle pravé tyče jejich branky!
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 41. R. Kousal (Tybor), 44. Mandát (Tybor, Holland), 60. Mikuš (J. Zdráhal, Látal) – 16. Petružálek (Jarůšek), 19. Jarůšek (V. Hübl, L. Doudera), 31. Helt (Jarůšek, Petružálek), 32. Jarůšek (Petružálek)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (32. Kacetl) – Eklund, Holland, J. Kolář (C), Ivan, Mikuš (A), J. Zdráhal, Hrádek – Mandát (A), R. Kousal, Tybor – D. Kindl, Harju, Matýs – Kusý, J. Kloz, Machala – Látal, Pochobradský, Blümel.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – L. Doudera, Jánošík (A), Ščotka, Baránek, T. Pavelka, Štich – F. Lukeš, V. Hübl (A), Válek – Jarůšek, Helt, Petružálek – Kašpar (C), Gerhát, Myšák – Trávníček, Zygmunt, Jurčík.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Jindra, Zika

    Diváci: 6722
    bahis siteleri