Třinec – Sparta 2:3 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Litvínov 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 01.11.2019, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Adam ZBOŘIL - 0:3
     
    59:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši dnes pečetí své zasloužené vítězství! Po přihrávce Skalického trefil odkrytou branku Brna ADAM ZBOŘIL. Asistence: Pavol Skalický.
     
    58:56
    Kometa jde do akce v šesti!
     
    58:03
    Dnešní utkání sleduje 7409 diváků.
     
    57:17
    Kometa bude mít ještě možnost s výsledkem zápasu něco udělat. To však bude muset změnit obraz přesilových her. Pátou možnost domácím dává hostující útočník Lukáš Pabiška, jenž si odjíždí sednout za vysokou hůl.
     
    54:33
    Komplikace pro bodové naděje Brna, dvě minuty za podrážení fasuje Jakub Lev. Ještě před tím se však fanoušci baví programem komerční pauzy.
     
    46:17
    Plášek nyní zachytil rozehrávku hostů a ihned směřoval kotouč na Plekance, ten však ani nadvakrát nedokázal zlomit kouzlo mladoboleslavské svatyně!
     
    39:14
    Nyní Krošelj možná ani nevěděl jak zasáhl, ale svými výkony si jde štěstíčku naproti. Nicméně šlo o to, že Hruška připravil skvělou střeleckou pozici Lvovi, ten však z voleje nedokázal přesně zamířit.
     
    33:30
    Jakub Orsava míchal s kotoučem a snažil se Krošelje prostřelit mezi betony, hostující brankář ovšem prokázal výbornou četbu a skóre se nemění!
     
    33:30
    Brankář Krošelj nyní vyhodil hokejku, čímž přerušil kombinaci Brna. Rozhodčí nařídil trestné střílení!
     
    32:35
    Zvýšená aktivita v útočném pásmu přináší Kometě další v pořadí již čtvrtou přesilovou hru. Dvě minuty podrážení fasuje Ondřej Dlapa.
     
    30:27
    Nyní ovšem domácí mohou litovat! Hruška vypálil na Krošelje, ten pouze vyrazil před sebe a bekhendové zakončení do odkryté branky promrhal Svačina!
     
    28:38
    Možnost pro Brno něco udělat s nepříznivým stavem utkání. Menší trest za podrážení fasuje Radim Zohorna.
    28:01 Pavol SKALICKÝ - 0:2
     
    28:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Štencel nyní neudržel kotouč na útočné modré a toho dokonale využil PAVOL SKALICKÝ, jenž po samostatném úniku zamířil nad rameno brankáře Vejmelky a potvrdil, že právem patří mezi nejproduktivnější hráče hostů. Bez asistence.
     
    24:40
    Pyrochta nyní nastřelil prvního mladoboleslavského hráče a do přečíslení vyrazil Skalický s Vondrkou, hostující borci si vyměnili kotouč a Skalický zakončoval z voleje, Vejmelka se ovšem stačil přesunout a vytáhl důležitý zákrok pro Brno.
     
    21:52
    Povedená souhra domácích! Svačina připravil pozici v mezikruží Plekancovi, ten se snažil bekhendem překonat Krošelje, ovšem mladoboleslavský brankář úmysly zkušeného útočníka Komety vystihl!
     
    18:24
    K velké nevoli zaplněné DRFG areny míří na trestnou lavici domácí hráč Jakub Lev, jenž fasuje dvě minuty za nafilmovaný pád.
    14:15 Adam ZBOŘIL - 0:1
     
    14:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Ihned po vhazování se kotouč dostal na modrou čáru, odkud jej na branku nahazoval Pláněk a před brankou předvedl dobrou práci Skalický, když uvolnil ADAMA ZBOŘILA, jenž bekhendem zasunul kotouč za Vejmelku. Asistence: Pavol Skalický, Martin Ševc.
     
    13:40
    Plášek nyní ujížděl do přečíslení dva na jednoho společně s Jenyšem, ten obdržel přihrávku a pálil z voleje, branku však vysoko přestřelil!
     
    11:00
    Mladá Boleslav se bude podruhé v dnešním utkání bránit, dvě minuty za nedovolené bránění fasuje Ondřej Dlapa.
     
    06:25
    Kometa si zahraje přesilovou hru. První vyloučení má na svědomí Jakub Klepiš, jenž hákováním zastavil postup Pláška.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 15. Zbořil (Skalický, Ševc), 29. Skalický, 60. Zbořil (Skalický)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Pyrochta, Malec, Bartejs, Kowalczyk – Zaťovič (C), P. Holík, Kucsera – Plášek ml. (A), Plekanec, Svačina – Orsava, Hruška, Lev – Kunc, Kusko, Jenyš.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Kurka, Ševc (A), Hrbas, Fillman, Dlapa, Pláněk, Klikorka – Skalický, Zbořil (C), Vondrka – R. Zohorna, Cienciala, Klepiš – Pabiška, Bičevskis, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Jeřábek, Svoboda – Pešek, Malý

    Diváci: 7409
    thejrc.org