Slavia – Helas Brno 7:6 (kon.) | Vysoké Mýto – Chrudim 1:3 (kon.) | Interobal Plzeň – Česká Lípa 7:0 (kon.)
Hodonín – Olympik Mělník 9:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:6 (4:2)
Helas Brno
Pátek 01.11.2019, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Hostům to vyšlo a necelých dvacet sekund před koncem snižují na rozdíl jediné branky. IVAN ŠARKÖZY dostal míč za Žežulku – 7:6. Asistence: Lukáš Matyska.
     
    38
    Hosté zkouší power-play! V brankářském dresu v poli David Cupák.
     
    35
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Sledujeme utkání bohaté na góly. Už to vypadalo, že je Hájek u míče, na poslední chvíli ho ale zpět vybojoval Špička, jeho nástřel poté za Žežulku tečoval PATRIK LIDMILA – 7:5. Asistence: Zbyněk Špička.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu druhý hattrick! Směřička svou dnešní čtvrtou přihrávkou vybídl na zadní tyči k zakončení MARTINA BRYCHTU, který se nemýlil a vstřelil sedmou branku domácích – 7:4. Asistence: Martin Směřička.
     
    32
    Zbyněk Špička (HEL) dohrál Zárubu, rozhodčí ohodnotil jeho počínání žlutou kartou. Hosté navíc zapisují třetí akumulovaný faul.
     
    31
    Nejprve na jedné straně orazítkoval tyč Směřička, na druhé straně mohl ale znovu snížit Helas, po chybě Záruby zakončoval Špička, slávisté ale zahustili prostor před brankou a udrželi aktuální stav.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    MARKO RADOVANOVIČ bere situaci do svých rukou. Na polovině hřiště si vybojoval míč a následně pod Konečným procedil balón až do sítě a kompletuje tak hattrick – 6:4. Bez asistence.
     
    29
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Boj o míč na polovině Slavie nakonec prohrál Křemen tak nešťastně, že se balón odrazil přesně ke ZBYŇKU ŠPIČKOVI, který dokázal střelou na přední tyč překonat Žežulku – 5:4. Bez asistence.
     
    28
    Hosté začínají zlobit více a více. Nyní se do zakončení prokousal Lukšija, jeho skrytá střela skončila až na tyči Žežulkovy branky!
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí si znovu berou zpět dvoubrankové vedení. Záruba procedil před hostující svatyni míč na MARTINA BRYCHTU, který v souboji před brankou dokázal míč dotlačit za brankovou čáru – 5:3. Asistence: Radim Záruba.
     
    22
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Rohový kop rozehrál Cupák přesně na naběhnutého JIŘÍHO MUŽÍKA, který z první dokázal překonat Žežulku – 4:3. Asistence: David Cupák.
     
    18
    Dobře sehraný útok Helasu zakončoval po přihrávce Prokeše Cupák, jeho střelu do odkryté branky vytlačil nohou vracející se Směřička!
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červenobílí se zřejmě domlouvali na rozehrávce signálu, ten vyšel Slavii dokonale. Směřička rozehrál balón na naběhnuvšího MARKA RADOVANOVIČE, který nikým nehlídán usměrnil míč za Konečného – 4:2. Asistence: Martin Směřička.
     
    16
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Hosté snižují rozdíl ve skóre na jedinou branku. ZBYNĚK ŠPIČKA utekl sešívané obraně a v úniku dokázal obstřelit vyběhnutého Žežulku – 3:2. Bez asistence.
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek využil dokonale výhodu standardní situace a dostává se do dvoubrankového vedení. Směřička poslal před branku nadýchaný míč, do kterého se hlavou opřel MARTIN BRYCHTA a svým pokusem rozvlnil síť za Konečným – 3:1. Asistence: Martin Směřička.
     
    10
    Radim Záruba znovu využil své obrovské zrychlení a převedl si míč z levé strany na pravou, odtud poté vyslal pro Konečného nepříjemnou ránu, ta skončila na levé tyči jeho branky!
     
    9
    Další volej, tentokrát z dílny Marka Radovanoviče, skončil na břevně Konečného branky, všichni svatí nyní stáli při Helasu, který jen se štěstím neinkasoval.
     
    7
    David Jošt (SLA) si snažil pokrýt míč před dotírajícím Špičkou, zasáhl ho však loktem do zátylku a také on inkasuje žlutou kartu od rozhodčího Laštovičky, první akumulovaný faul pro domácí celek.
     
    7
    David Cupák (HEL) zastavil na polovině hrací plochy rozběhnutého Hájka, zmařil tak zajímavou šanci Slavie a dostává po zásluze žlutou kartu, druhý akumulovaný faul pro hosty.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí si ale berou vedení zpět. Po přihrávce Hájka se dostal ke střele DAVID JOŠT a o tyč poslal Slavii zpět do jednobrankového náskoku – 2:1. Asistence: Daniel Hájek.
     
    5
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    IVAN ŠARKOZY se dostal do zakončení a tvrdou ranou dokázal dostat míč za Žežulku – 1:1. Asistence: David Cupák.
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní jdou relativně brzy do vedení! Směřičkův pokus z pravé strany dokázal Konečný vyrazit jen k nohám MARKA RADOVANOVIČE, který sice trochu neposedný míč dokázal zkrotit a poslal ho do opuštěné branky – 1:0. Asistence: Martin Směřička.
     
    2
    Velká šance Helasu začala nevinně na druhé straně, dva pokusy střílejícího Záruby dokázal Konečný pokrýt, po druhé střele se navíc míč odrazil výhodně k Matyskovi, který byl nikým nehlídán za obranou Slavie, z brejku se snažil Žežulku obstřelit, jeho pokus mířící k přední tyči se ale do branky nevešel.

    Martin Kamenik

    Branky: 4. Radovanovič (Směřička), 6. Jošt (Hájek), 12. Brychta (Směřička), 17. Radovanovič (Směřička), 24. Brychta (Záruba), 30. Radovanovič, 34. Brychta (Směřička) – 5. Šarközy (Cupák), 16. Špička, 22. Mužík (Cupák), 29. Špička, 35. Lidmila (Špička), 40. Šarközy (Matyska)

    Karty:   7. Jošt (SLA) – 7. Cupák (HEL), 32. Špička (HEL)


    SK Slavia Praha: Žežulka (Vondráček) – Brychta, Směřička, Radovanovič, Záruba – Jošt, Sláma, Homola (C) , Hájek, Křemen, Pytlíček, Plíšek, Trajhan
    Helas Brno: Konečný (Daněk) – Cupák (C), Matyska, Prokeš, Mužík – Šarközy, Špička, Lukšija, Lidmila

    Rozhodčí: Šmíd – Laštovička

    Diváci: 165
    thejrc.org