Olomouc – Mladá Boleslav 2:2 (kon.) | Slavia – Ostrava 4:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:0 (1:0)
FC Baník Ostrava
Sobota 02.11.2019, 17:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Petr ŠEVČÍK - 4:0
     
    77
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia přidává čtvrtou branku! Na přetažený centr si na levé křídlo zaběhl PETR ŠEVČÍK, jeho hlavičku ještě dokázal Budinský vyrazit. Balon ovšem doputoval pouze zpět na kopačky sešívaného záložníka, jenž se napodruhé propálil hostujícího brankáře.
    68. Stanislav TECL - 3:0
     
    68
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané navyšují své vedení! Hattrick měl znovu na kopačce Souček, jehož ránu na zadní tyč ještě dokázal Budinský konečky prstů vytěsnit mimo. Balon se ale odrazil pouze ke STANISLAVU TECLOVI, který se neunáhlil, míč si zpracoval a z druhého doteku ho poslal neomylně do sítě.
    52. Tomáš SOUČEK - 2:0
     
    52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Fotbalisté Slavie svého soka pořádně zmáčkli a přichází zasloužená odměna v podobě druhého gólu! Balon se po několika odrazech ocitl na levém křídle, odkud ho z první napálil do šestnáctky Olayinka, jeho rána byla zblokována pro hosty tak nešťastně, že míč skončil přesně u TOMÁŠE SOUČKA, jenž míč hlavou jednoduše dopravil do poloodkryté svatyně Baníku.
    43. Tomáš SOUČEK - 1:0
     
    43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se z první velké šance ujímají vedení! Petr Ševčík z levého křídla narýsoval parádní přízemní pas zhruba na penaltu, kde byl přichystán TOMÁŠ SOUČEK, který ranou z první na bližší tyč překonal gólmana Budinského a rozradostnil hráče i fanoušky Slavie.

    Adam Kolář

    Branky: 43. T. Souček (Ševčík), 52. T. Souček, 68. Tecl, 77. Ševčík

    Karty:   36. Bořil (SLA), 57. Coufal (SLA), 57. Stanciu (SLA), 90+2. Takács (SLA) – 11. Jirásek (OVA), 26. Fillo (OVA), 46. Diop (OVA), 57. Fleišman (OVA)   61. Jirásek (OVA)

    Neproměněná penalta: 62. T. Souček (SLA), brankář Budinský zneškodnil


    Rohy: 6:1.
    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Takács, Frydrych, Bořil – T. Souček (C) (78. Júsuf Hilál) – Ševčík, Stanciu (69. Traoré), Hušbauer, Olayinka (73. Van Buren) – Tecl.
    Náhradníci: Kovář – Van Buren, Kúdela, Provod, Milan Škoda, Júsuf Hilál, Traoré.

    FC Baník Ostrava: Budinský – Fillo, J. Pokorný, Procházka, Stronati, Fleišman (C) – Reiter (76. Holzer), Jirásek, R. Hrubý (46. Smola), Kuzmanović (60. Granečný) – Diop.
    Náhradníci: Laštůvka – Granečný, Lalkovič, Holzer, Šindelář, Pazdera, Smola.

    Rozhodčí: Klíma – Šimáček, Ratajová (Pechanec)
    bahis siteleri