Marseille – Lille 2:1 (kon.) | Amiens – Brest 1:0 (kon.) | Angers – Štrasburk 1:0 (kon.)
Méty – Montpellier 2:2 (kon.) | Toulouse – Lyon 2:3 (kon.)
konec
FC Méty
2:2 (1:0)
Montpellier HSC
Sobota 02.11.2019, 20:00 • Stade Saint-Symphorien, Mety • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Domácí celkem dlouhou dobu drželi vedení o dvě branky, jenomže poté přišel celkem znatelný útlum, který přinesl hned dvě přesné trefy soupeře, který najednou srovnal krok. V koncovce utkání jsme sledovali útočnou snahu obou mužstev, nicméně žádné další branky jsme se už nedočkali. Méty tak promarnily vedení o dvě branky, z tohoto utkání mají alespoň bod. (21:49:52)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Souquet to měl ve středu hrací plochy na dlouhou nohu, čehož využil střídající Niane. Ten se po kontaktu se soupeřem poroučel k zemi – volný kop.
     
    90+1
    Centonze to na pravém křídle neudělal zrovna nejlépe, jeho centr sice trefil protihráče, avšak jako poslední se míče dotkl právě domácí obránce.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se dočkáme remízového konce. Ještě přijde na řadu nastavený čas.
     
    88
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Opa Nguette, přichází Ibrahima Niane.
     
    87
    Méty si krátce před koncem zápasu vybojovaly standardní situaci ze zajímavé pozice. K rozehře se nakonec postavil Traoré, jehož centr nic nepřinesl.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, v tuto chvíli je stav nerozhodný. Najednou začal útočit také domácí celek, který by si chtěl vrátit vedení.
     
    85
    Cabit se posléze postaral o provedení autového vhazování, který zkoušel poslat na hlavu Dialla. Nejvýše do vzduchu se ale dostal Souquet, který odvracel do autu.
     
    84
    Snad poprvé se po svém příchodu na hrací plochu dostal k míči Boualya, který nestihl zakončit před protihráčem. Následný rohový kop skončil u Rulliho.
     
    83
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Téji Savanier, přichází Joris Chotard.
     
    83
    Obrana Mét musela spěchat vzad, soupeř si totiž přichystal další rychlý protiútok. Ten nakonec přinesl tvrdou ránu od Sambii, ta tentokráte směřovala doprostřed.
     
    82
    Oukidja se navíc postaral o hodně kostrbatý odkop od své branky, který přeci jenom doskákal na opačnou polovinu. Tam se Cabit pokoušel o centr levačkou.
     
    79
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Stoppila Sunzu, přichází Farid Boulaya.
    78. Junior SAMBIA - 2:2
     
    78
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tak pozor, také jednobrankové vedení domácích je minulostí! Delort měl na pravém křídlě hodně prostoru k centru, ten se nakonec po odrazu dostal před SOLOMONA SAMBIU, který neskutečnou dělovkou zamířil přesně pod břevno, Oukidja byl bez šance na jakoukoliv reakci.
     
    76
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes dvacet minut, s hostujícím celkem to vypadá o něco lépe. Méty to budou mít po zbytek duelu nesmírně složité.

    David Suchý

    Branky: 26. Diallo (Cabit), 47. Nguette – 72. Delort, 78. Sambia

    Karty:   52. Diallo (MTZ) – 39. Hilton (MON), 64. Congré (MON)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:9.
    FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Sunzu (79. Boulaya), Fofana, Cabit – Maïga, N'Doram, Angban – Adama Traoré II, Diallo (C), Nguette (88. Niane).
    Náhradníci: Delecroix – Ambrose, Boulaya, Cohade, Niane, B. Traoré, Udol.

    Montpellier HSC: Rulli – Mendes (46. Sambia), Hilton (C), Congré – Souquet, Savanier (83. Chotard), Le Tallec, Oyongo – Mollet – Laborde (71. Camara), Delort.
    Náhradníci: Bertaud – Badu, Chotard, Camara, Ristić, Sambia, Vidal.

    Rozhodčí: Frappart – Lombard, Berchebru
    thejrc.org