Třinec – Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:2 (0:0, 1:2, 4:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 02.11.2019, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • turnaj O Pohár DHL • 17. kolo
Partner:
     
    58:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec pečetí dnešní utkání další brankou. Po krásné střele Voňky se úplně osamocený MAREK TECL dostal k dorážce a do odkryté branky vstřelil už pátý hradecký gól. Asistence: David Voňka, Vojtěch Síla.
     
    53:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec opět upravuje stav utkání. Po rychlém útoku se hradečtí hráči dostali k rychlé sérii přihrávek těsně před brankářem a MATĚJ MORONG následně střílel do odkryté branky. Asistence: Petr Poppel, David Šedivý.
     
    44:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec si bere vedení opět na svoji stranu. Hradec při rychlém přečíslení využil vyššího počtu hráčů v pásmu a Síla našel krásnou zadovkou MARCA LUKAČKU, který střelou na zdaní tyč poslal domácí do vedení. Asistence: Vojtěch Síla, Marek Tecl
     
    41:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec srovnává stav utkání. Po krásném přechodu útočného pásma se KRYŠTOF LANG dostal až mezi kruhy a vyslal nechytatelnou střelu, kterou měl brankář Třince schovanou za oběma svými obránci. Asistence: Matyáš Budina, Marek Pelda.
     
    34:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další změna skóre na straně hostů. Po rychlém protiútoku se k poskakujícímu puku dostal Havránek po jehož střele se k dorážce dostal NICO GEIDL, který prostřelil Sajdla a dostal třinecké do vedení. Asistence: Marek Havránek, Radek Mituchovič.
     
    26:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá třinecká odpověď, která dostává zápas opět do vyrovnaného stavu. Po rychlé útočné akci, kdy se dostal Havránek do brejku. Jeho pokus ale Sajdl ještě zastavil. Vyražený puk si nejrychleji našel MICHAL MATIAŠKO a nekompromisně zavěsil. Asistence: Marek Havránek, Nico Geidl.
     
    26:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tady první změnu skóre. Po krátkém hradeckém tlaku se těsně u branky dostal ke střele MATYÁŠ BUDINA, který po přesné přihrávce od Kryštofa Langa poprvé překonal třineckého brankáře. Asistence: Kryštof Lang, Michal Beneš.

    Jan Mervart

    Branky a nahrávky: 27. Budina (Lang, Michal Beneš), 42. Lang (Budina, Pelda), 45. Lukačka (Síla, Tecl), 54. Morong (Poppel, Šedivý), 59. Tecl (Voňka, Síla) – 27. Matiaško (Havránek, Geidl), 35. Geidl (Havránek, Mituchovič)


    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Drbal, Táborský, Voňka, Pelda, Janoušek, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, Beneš, Síla, Budina, Jušta, Lang, Janda "A", Šedivý, Morong, Tecl, Poppel "C". Trenér: David Kočí.
    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Švančara) – Mituchovič, Jenáček, Vacula, Cienciala, Šulák "C", Hrůzek – Havránek, Mikler, Geidl "A", Mastič, Przybyla, Lipiansky, Matiaško, Králík, Kašpárek, Procházka. Trenér: Jiří Juřík.

    Rozhodčí: Pilný – Lučan, Kis
    thejrc.org