Crystal Palace – Leicester 0:2 (kon.) | Everton – Tottenham 1:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
0:2 (0:0)
Leicester City
Neděle 03.11.2019, 15:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, děkuji za pozornost. (16:59:58)
     
    Pro Leicester tato výhra znamená, že se dostal před Chelsea, před kterou je zásluhou lepšího skóre na třetím místě. Crystal Palace je po jedenácti kolech na deváté příčce, na pátý Arsenal ztrácí dva body.
     
    Leicester zvládl těžký zápas na hřišti Crystal Palace a po zásluze vyhrál 2:0. Hosté si během zápasu vypracovali větší příležitosti, které v úvodním poločase ještě nezužitkovali ve svůj prospěch. Změnilo se to však ve druhé půli, kdy se po rohu trefil Caglar Söyüncü, v závěru klání se o desátou branku v sezóně postaral Jamie Vardy.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Söyüncü se omluvil spoluhráčům za zbrklou přihrávku, která skončila za postranní čárou. Následně si po centru Warda do vápna pro míč došel Schmeichel.
     
    90+5
    Domácí to zkusili nákopem na Bentekeho, útočník Crystal Palace však na míč nedosáhl. Schmeichel si naopak bez větších problémů došel pro míč, aby za malou chvíli mohl úspěšně rozehrát.
     
    90+3
    Domácí sice mají míč na kopačkách, nedostávají se však ani do vápna soupeře. Neúspěšný den domácích podtrhl Zaha, který čekal na míč. Než se dočkal, tak stihl podklouznout a skončit na trávníku.
     
    90+1
    Hosté byli velmi blízko vedení 3:0! Na levé straně hřiště si na rychle zahranou standardní situaci naběhl Chilwell, který sice měl na střelu velký úhel, přesto se o ní pokusil a trefil tyč. Z té se zpátky vrátil do hry.
     
    90+1
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází James Maddison, přichází Dennis Praet.
     
    90
    Nastavovat se bude šest minut.
    88. Jamie VARDY - 0:2
     
    88
    Leicester právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností máme rozhodnuto o vítězi zápasu! Hosté rozjeli fantastickou akci, ve které Tielemans přihrál do vápna, JAMIE VARDY si narazil s nově příchozím Grayem, který kanonýrovi Leicesteru připravil možnost k zakončení. A Vardy se uvnitř šestnáctky nemýlil.
     
    87
    Hosté se usadili na útočné polovině. O míč nejprve velmi snadno přišel Gray. Chvíli poté Vardy dostal míč do běhu, šel až do vápna, v šestnáctce ho ale famózně zastavil Tomkins. Obránce za svůj skluz sklidil velký potlesk.
     
    86
    Standardní situace se rovněž odehrála na druhé straně hřiště. Na hlavičku ve vápně si dokázal vyskočit Benteke, jeho pokus ale nebyl důrazný.
     
    85
    Hra se znovu rozjela. Leicester zahrával standardní situaci, Evans však ve vápně neuspěl. Guaita si bez problémů stáhl míč do rukavic.
     
    85
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Harvey Barnes, přichází Wes Morgan.
     
    83
    Gary Cahill je v této chvíli ošetřovaný. Urpěl tržnou ránu na čele. Opětovně tak dochází k přerušení.
     
    82
    Hráči Crystal Palace se snažili o vytvoření šance. Nepomohl však k ní ani rohový kop. Do útoku se tak znovu můžou hnát hosté.
     
    81
    Autor úvodní branky Söyüncü pozdě zajel do McCarthyho, byl odměněný žlutou kartou.

    Radek Štohl

    Branky: 57. Söyüncü, 88. Vardy (D. Gray)

    Karty:   54. Schlupp (CRP), 63. Tomkins (CRP) – 48. J. Evans (LEC), 81. Söyüncü (LEC)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 9:9. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:16.
    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Tomkins, Cahill, van Aanholt – Kouyaté (74. Meyer), Milivojević (C), McArthur (78. James McCarthy) – Zaha, Schlupp – J. Ayew (78. Ch. Benteke).
    Náhradníci: Hennessey – Ch. Benteke, Camarasa, Dann, Kelly, James McCarthy, Meyer.

    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Chilwell – Ndidi – Ayoze Pérez (74. D. Gray), Tielemans, Maddison (90+1. Praet), H. Barnes (85. Morgan) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, D. Gray, Iheanacho, Justin, Morgan, Praet.

    Rozhodčí: Tierney – Lennard, Hussin
    ocianews.com