Dallas – Montreal 4:1 (kon.) | Boston – Ottawa 5:2 (kon.) | Florida – Detroit 4:0 (kon.)
Philadelphia – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:5 (kon.)
Columbus – Calgary 0:3 (kon.) | Minnesota – St. Louis 3:4 (po pr.) | Arizona – Colorado 3:0 (kon.)
Vegas – Winnipeg 3:4 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:5 (kon.) | Los Angeles – Chicago 4:3 (po pr.)
konec
Florida Panthers
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Detroit Red Wings
Neděle 03.11.2019, 00:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (02:38:17)
     
    Československá stopa v utkání

    Filip Hronek (DET) – 0+0, 2 střely na branku, 1 hit, 2 zblokované střely, čas na ledě – 22:58.
     
    Tři hvězdy zápasu:

    1. Jonathan Huberdeau (FLA) 2+1
    2. Sergej Bobrovskij (FLA) 100% úspěšnost
    3. Aleksander Barkov (FLA) 1+1
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 41 – 22
    Přesilové hry: 1/2 – 0/3
    Vhazování: 56% – 44%
    Zblokované střely: 13 – 9
    Hity: 16 – 14
     
    Je konec! Florida nakonec naprosto jasně dokráčela k výhře v základní hrací době v poměru 4:0. I ve třetí části byli domácí hokejisté lepším týmem, což potvrdil Jonathan Huberdeau svou druhou brankou v utkání. Detroit se nezmohl v celém utkání téměř na nic a Sergej Bobrovskij tak bere první nulu v dresu Floridy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:13
    Colton Sceviour ztratil stabilitu v nebezpečné vzdálenosti od branky. Naštěstí pro něj to nebyl příliš tvrdá náraz a normálně může pokračovat ve hře.
     
    57:39
    Keith Yandle vyslal střelu zápěstím od modré, ale Jonathan Bernier nemusel vůbec zasahovat. Střele totiž prolétla daleko od levé tyčky.
     
    57:08
    Tento boj sice vyhrála, jenže pak se sama poslala z útočné třetiny nepřesnou přihrávkou. Přesto se Panteři drží na puku i nadále.
     
    56:30
    Brian Boyle dostal přihrávku skrze šíři středního pásma, načež nahodil puk do toho útočného. Tam Florida zatím bojuje o puk.
     
    56:00
    Do konce utkání chybí poslední čtyři minuty a všichni mají vlastně jen jednu otázku. Dokáže Jonathan Huberdeau zkompletovat svůj první hattrick v NHL?
     
    55:11
    Nyní se po delší době zase přerušila hra. Domácí hráči vyhodili puk mimo hřiště, ale za přispění plexiskla. Je přerušeno a před námi je poslední komerční pauza.
     
    54:31
    Jonathan Huberdeau mohl mít na kontě hattrick! Předvedl totiž povedený ťukes s Aleksandrem Barkovem, jenže domácí jedenáctka nedokázala poslat puk do sítě.
     
    54:08
    Filip Hronek napřáhl na modré a vypálil tvrdou ránu. Aleksander Barkov ale vstoupil do jeho střely, kterou zblokoval mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    53:37
    Domácí mohli nasázet bůra, ale nedali tisíci procentní šanci! Dryden Hunt pálil jako první, ale nevyzrál na beton gólmana hostí. Poté bylo k vidění ještě několik dorážek, ale žádná z nich si nenašla cestu za čáru.
     
    53:21
    Keith Yandle si odpracoval své obranné povinnosti, přesto se hosté dostali ke střele. Sergej Bobrovskij má puk ve své moci a hra je přerušena.
     
    52:22
    Red Wings chtějí v tomto zápase ještě zabojovat, ale dnes na body s největší pravděpodobností nedosáhnou. Jsou podstatně horším týmem.
     
    52:01
    Střely na branku: 35 – 20

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. Connolly (Malgin, Vatrano), 17. Barkov (Huberdeau, Yandle), 27. Huberdeau (Barkov, Strålman), 51. Huberdeau (Yandle, Ekblad)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Pysyk, Ekblad, Weegar, Strålman, Stillman, Brown, Yandle – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Connolly, B. Boyle, Hoffman – Malgin, Vatrano, Sceviour – Acciari, Hunt.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Hronek, Nemeth, Green, Hicketts, Bowey, Daley – Helm, D. Larkin, Bertuzzi – Mantha, Filppula, Athanasiou – Hirose, Nielsen, Perlini – Erne, J. de La Rose, Abdelkader.
    bahis siteleri