České Budějovice – FTZS Liberec 5:2 (kon.)
konec
Dynamo PCO České Budějovice
5:2 (3:1)
FTZS Liberec
Neděle 03.11.2019, 19:00 • SH TJ Lokomotiva České Budějovice • 1. Futsal liga • 7. kolo
     
    32:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jasanský získal na útočné polovině míč a poté nádherným dloubáčkem přehodil hostujícího Vogta. Dynamo už tak vede sedm minut před koncem o tři branky.
     
    28:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná akce! Nejdříve se ke střele dostal hostující Vrabec, kterého vychytal Beránek a ten pak rychlým výjezdem přešel přes všechny hostující hráče a přihrál Benátovi do úplně prázdné branky.
     
    21:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po faulu domácích rozehrával tým hostí z rohu hřiště standartku. Bína přistrčil míč Benekovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě a utkání tak snižuje na jednu branku.
     
    19:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    K desetimetrovému kopu se postavil opět Radouch, který nekompromisně přidává další branku a navyšuje tak stav utkání na dvě branky pro domácí.
     
    14:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po faulu na Hrbáče hostující Liberec nasbíral už šestý akumulovaný faul a tudíž Dynamo šlo zahrávat desetimetrový kop. K tomu se postavil Radouch a svou přesnou střelou nedal Vogtovi šanci.
     
    8:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo zaslouženě srovnává na 1:1. Nejdříve Benát prověřil pozornost hostujícího Vogta, který míč vyrazil jen před sebe a poté se míč dostal k Dominiku Hricovi, který svou dalekonosnou střelou Vogta prostřelil.
     
    6:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    První šance Liberce a hned ji proměňuje v gol. Golman Dynama vyběhl proti Janáčkovi, který ho srazil k zemi a pak zakončil do prázdné branky.

    Štěpán Prokeš

    Branky: 9. Dominik (Benát), 15. Radouch (10 m kop), 19. Radouch, 29. Benát (Beránek), 33. Jasanský – 7. Janáček (Benek), 22. Benek (Bína)


    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Jasenský) – Hric Jakub, Hric Dominik, Hrbáč, Jasanský, Radouch, Benát, Pouzar (C)
    FTZS Liberec: Vogt (Dlask) – Baláž, Bína P.(C), Bína M., Dvořák, Šorsák, Benek, Janáček, Vébr, Novotný, Rumler, Daněk, Vrabec

    Rozhodčí: Rygl Luboš, Petr Zdeněk

    Diváci: 70
    bahis siteleri