Warriors Brno – HK MD Šumperk 1:7 (kon.) | Vsetín – Litomyšl 6:3 (kon.) | Havířov – Poruba 6:2 (kon.)
Ústí n/L – Havlíčkův Brod 3:11 (kon.) | Žďár n/S – Chrudim 3:5 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Písek 5:4 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:11 (0:1, 0:6, 3:4)
BK Havlíčkův Brod
Neděle 03.11.2019, 14:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    56:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil vyšel Havlíčkovu Brodu další útočný brejk proti Kmochovi! Rychlý nájezd dopravil přesně do sítě MATYÁŠ MACHOVSKÝ. Asistence: Jaroslav Musil.
     
    52:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na ledě se už jistojistě čepuje desítka Rebelu, neboť Petr Kmoch byl po svém návratu gólové pokřtěn! Svou první trefu v utkání si připisuje MATĚJ TRUPL po střele z blízkosti brankoviště. Asistence: Filip Pártl a Michal Kerber.
     
    45:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Již třetí gól dvojky Cachnín – Musil v oslabení! Oba dva před sebou měli prostor bez žádného obránce Slovanu a v poklidu si tak mezi sebou nahrávali! K závěrečné střele se tak dostal JAROSLAV MUSIL, který kompletuje hattrick v tomto utkání. Asistence: Richard Cachnín.
     
    43:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po snové druhé třetině Havlíčkův Brod zaspal úvod té třetí, výsledkem čehož je již třetí branka Slovanu v krátkém čase! O tu se znovu postaral ROMAN BRANDNER. Asistence: Vít Šindelář a Pavel Gottfried.
     
    42:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Třetí třetina zatím vypadá ve vzájemnou přestřelku! Po samostatném výjezdu napříč celým kluzištěm dokázal umístit kotouč mezi tři tyče MATĚJ HARKABUS. Asistence: Jáchym Čermák.
     
    41:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Vzápětí ale svou první branku vsítili ústečtí hokejisté! Rychlou souhru Slovanu po vhazování využil ROMAN BRANDNER, jemuž nedělalo příliš velké obtíže překonat Petržílku z těsné blízkosti. Asistence: Vít Šindelář.
     
    40:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Puk se ale rychle dostal k Havlíčkobrodským a střelou pod víko již v první minutě závěrečné periody navyšuje vedení PATRIK VACÍK již na rozdíl osmi branek. Asistence: Filip Pártl.
     
    37:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale přišla rychlá pomsta! Těsně před brankovištěm se opřel do kotouče FILIP PÁRTL, který využívá povedenou kombinaci svého týmu a střílí již sedmý gól bruslařů. Asistence: Josef Vyvial a Patrik Vacík.
     
    34:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je tu další branka Havlíčkova Brodu! Znovu vyšla kombinace mezi Richardem Cachnínem a JAROSLAVEM MUSILEM, který poslal kotouč k brance pod velkým úhlem k pravé tyči. Asistence: Richard Cachnín.
     
    32:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle oslabení si Slovan určitě za rámeček nedá, neboť v něm inkasuje již druhou branku. RICHARDU CACHNÍNOVI se vydařil i druhý rychlý výpad na branku v krátkém čase, tentokrát se však již opřel sám do kotouče a připisuje si již pátou branku svého týmu. Bez asistence.
     
    31:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní souhra a Havlíčkův Brod i v oslabení navyšuje vedení! Richard Cachnín si přesně vyvezl kotouč po pravé straně a před brankou našel nalevo přesně JAROSLAVA MUSILA. Ten z první doklepl kotouč mezi tři tyče. Asistence: Richard Cachnín.
     
    28:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale Havlíčkovu Brodu nájezd středem kluziště na branku vyšel a je z toho další gól do Volkeho branky! O ten se postaral opět PATRIK VACÍK, který byl o malou chvílí úspěšnější. Bez asistence.
     
    21:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Následný brejk Havlíčkobrodských byl ale pro Slovan osudný! Rychlá souhra vyslala dopředu JOSEFA VYVIALA, který neváhal ani nejmenší okamžik a Volkeho přesně prostřelil. Asistence: Max Kutlvašr a Matěj Trupl.
     
    14:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesto tu máme první gól a první využitou přesilovku! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se na levé hranici mezikruží opřel do kotouče MICHAL KERBER, který tím pádem posílá bruslaře do vedení! Asistence: Josef Vyvial a Richard Cachnín.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 42. Brandner (Šindelář), 43. Harkabus (Čermák), 44. Brandner (Šindelář, Gottfried) – 15. Kerber (Vyvial, Cachnín), 22. Vyvial (Kutlvašr, Trupl), 29. Vacík, 32. Musil (Cachnín), 33. Cachnín, 35. Musil (Cachnín), 38. Pártl (Vyvial, Vacík), 41. Vacík (Pártl), 46. Musil (Cachnín), 53. Trupl (Pártl, Kerber), 57. Machovský (Musil)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (29. Kmoch, 50. Volke, 52. Kmoch) – Gottfried, Jarábek, Mareš, Šešina, Stuchlý (A), Polata, Štěpánek – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Šindelář, Brandner, Macel, Janoušek (A), Tot, Čermák.
    BK Havlíčkův Brod: Petržílka (Bielecký) – Kratochvíl, Endl, Marek, Kerber, Trupl, Škareda (C), Kutlvašr – Pártl, Cachnín (A), Pokorný, Musil, Machovský, Pejchal, Klofáč, Vacík, Vyvial, Havel.

    Rozhodčí: Plachý – Holada, Kába.
    ocianews.com