Sparta – Helas Brno 12:2 (kon.)
konec
Sparta Praha
12:2 (3:1)
Helas Brno
Pondělí 04.11.2019, 20:30 • UNYP Arena, Praha • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (22:03:40)
     
    Zápas je u konce. Sparta podle očekávání duel s Helasem Brno zvládla a bere další tři body do ligové tabulky.

    Do utkání lépe vstoupili sparťané, už po třech minutách hry nadvakrát dokázal Michal Seidler procpat balón za záda brněnského gólmana. O tři minuty se domácí futsalisté radovali opět, po pohledné kombinaci se jednoduchou trefou k pravé tyči prosadil Kristijan Grbeša. Třetí branku vsadil Michal Seidler přesnou trefou ze střední vzdálenosti. Brnu se povedlo snížit na dvoubrankový dostřel 24 sekund před koncem prvního poločasu, když gólovou třešničku nasadil jihomoravské kombinaci Tomáš Prokeš.

    Druhý poločas byl v podání domácí Sparty. Krom Mladena Kociče svůj hattrick zkompletoval i Michal Seidler, dvě branky přidal i Tomáš Drahovský, jednu Gabriel Rick či Martin Hora. Na závěr se prosadil i brněnský Zbyněk Špička.
     
    Konec zápasu.
     
    39:53
    Arton Fejzullahi šikovně vybojoval pro Martina Horu míč, sparťanský střelec ale těsně před koncem utkání nedokázal prostřelit přesouvajícího se brněnského gólmana.
     
    Na hřiště se podívá Arton Fejzullahi pro kterého se jedná o vůbec první zápas za Spartu v kariéře! Přejeme hodně štěstí.
     
    39:16
    Oddechový čas pro domácí.
     
    39:16
    V souboji o míč si Tomáše Prokeš pomohl přidržením sparťanského gólmana Pavla Plecitého. Třetí akumulovaný faul pro Brno.
     
    39:00
    Minuta do konce druhého poločasu.
     
    38:52
    Závar před brankou Sparty zakončil dobíhající David Cupák, jeho razantní zakončení ale letělo pouze do levé tyče od které se míč odrazil do zámezí.
     
    38:35
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Na závěr tu máme ještě jednu brněnskou branku! Z hranice vnějšího vápna se trefou k bližší levé tyči přesně trefil ZBYNĚK ŠPIČKA, míč s trochou toho futsalového štěstíčka propadl až za záda Pavla Plecitého. Bez asistence.
     
    38:33
    Rychlý brněnský brejk zakončil David Cupák, jeho trefu k bližší levé tyči ale dokázal mladík Pavel Plecitý vyrazit mimo tři tyče vlastní branky.
     
    37:51
    David Cupák přesným centrem našel před sparťanskou brankou volného Tomáše Poula, jeho přízemní zakončení nakonec letělo těsně vedle levé tyče sparťanské branky.
     
    37:37
    Michal Seidler svou technickou trefou těsně přestřelil pravou šibenice brněnské branky.
     
    37:17
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Ondřej Vahala, přichází Pavel Plecitý.
     
    36:09
    Střídání v týmu Helas Brno: ze hřiště odchází Marek Konečný, přichází Andrej Mykytjuk.
     
    36:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z dnešního utkání se stává gólová exhibice! MICHAL SEIDLER si v bezprostřední blízkosti brněnské branky na zem položil Marka Konečného a jednoduše doklepl míč za záda ležícího gólmana. Bez asistence.
     
    35:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Marek Konečný dnes zřejmě není ve své kůži! Mladen Kocič našel dobrou přihrávkou na pravé straně volného MARTINA HORU, který z první posílá míč za záda jihomoravského gólmana! Asistence: Mladen Kocič.
     
    35:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Destrukce brněnského celku pokračuje! MLADEN KOCIČ se jednoduše uvolnil na levé straně kličkou do strany a přízemním zakončením k pravé tyči kompletuje svůj dnešní hattrick! Bez asistence.
     
    35:03
    Dlouhý výhoz Marka Konečného schovává v rukavicích Ondřej Vahala.
     
    34:52
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Několik sekund po osmé sparťanské trefě se přesným zakončením k tyči ze střední vzdálenosti prosazuje i GABRIEL RICK! Bez asistence.
     
    34:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tomáš Drahovský zády k brance poslal míč na pravou stranu na volného MLADENA KOCIČE, ten se jednoduchým naznačením střely povodil obránce a nakonec razantní trefou ke vzdálenější tyči přidal už osmou sparťanskou branku. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    33:36
    Mladen Kocič si parádním padáčkem obešel po lajně jednoho z brněnských obránců, jeho centr na druhý dotyk na Tomáše Drahovského byl ale až moc dlouhý a skončil mimo vyznačenou hrací plochu.
     
    33:15
    Tomáš Poul si od míče na hranici vnějšího vápna odtlačil soupeře a vystřelil. Jeho zakončení k levé tyči dokázal vyrazit Ondřej Vahala nohou do zámezí.
     
    32:42
    Střídání v týmu Helas Brno: ze hřiště odchází Andrej Mykytjuk, přichází Marek Konečný.
     
    32:19
    Tomáš Drahovský v sedu dokázal míč doklepnout ještě na dobíhajícího Michala Seidlera, ten v bezprostřední blízkosti hostující branky ale poslal míč těsně vedle levé tyče.
     
    31:55
    Amadeu přesným centrem ze strany našel nohu Michala Seidlera, ten svým voleje ale nedokázal překonat hbitého Andreje Mykytjuka.
     
    31:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ukazuje, proč zaslouženě patří mezi nejlepších šestnáct evropských týmů! Tihomir Novak v přečíslení 3 na 2 našel ve středu hřiště volného Tomáše Drahovského, ten už mohl střílet, nakonec svou přihrávku ale ještě prodloužil na pravé křídlo na nabíhajícího MLADENA KOCIČE, který jednoduše doklepl míč za záda brněnského gólmana. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    30:55
    Michal Seidler ani Tihomir Novak nedokázali skórovat, střela prvního jmenovaného skončila sražená v zámezí, ten druhý pak přestřelil.
     
    30:40
    Dalekonosnou trefu Ivana Šarközyho srazil do zámezí jeden z jeho vlastních brněnských spoluhráčů. Do útoku se tak opět podívá Sparta.
     
    30:16
    Další nedovolený zákrok na polovině hřiště a opět v podání Helasu, druhý akumulovaný faul pro hostující tým.
     
    30:06
    Mladen Kocič nasadil svému soupeři jesle, tváří v tvář Andreji Mykytjukovi se už ale prosadit nedokázal.
     
    29:38
    Razantní trefu Kristijana Grbeši ze strany dokázal parádním zákrokem Andrej Mykytjuk vyrazit mimo tři tyče vlastní branky.
     
    29:25
    Po nedovoleném zákroku na polovině hřiště si Jihomoravané připisují první akumulovaný faul ve druhém poločase.
     
    28:49
    Po přihrávce od Azema Brahimi se v nadějné střelecké pozice před brněnskou brankou ocitl Mladen Kocič, míč za záda hostující gólmana ale procpat nedokázal.
     
    27:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DRAHOVSKÝ se na pravé straně hřiště ujal míče a parádní trefou k tyči poslal míč za záda brněnského gólmana Andreje Mykytjuka. Bez asistence.
     
    27:29
    Tak to byla futsalová paráda od Davida Cupáka! Brněnský kapitán si naznačením střely obešel tři domácí obránce a do gólové pozice u levé tyče sparťanské branky našel Zbyňka Špičku, ten ale nakonec smolně minul.
     
    27:02
    Tomáš Prokeš svým technickým zakončení pod břevno sparťanské branky trefil přímo do obličeje Ondřeje Vahalu, ten tak sice předvedl dobrý zákrok, pouze ale za cenu drobného zranění. Vypadá to, že by reprezentační gólman měl v zápase bez problémů pokračovat.
     
    26:48
    Michal Seidler v přečíslení 2 na 0 dokázal najít úplně volného Tomáše Drahovského, ten ale s trefou váhal tak dlouho až o ho o balón dokázal připravit dobře chytající Andrej Mykytjuk.
     
    26:34
    Zbyněk Špička zkušeně vrátil Davidu Cupákovi míč na levé křídlo, trefu bývalého sparťanského střelce, který ale nyní hraje v dresu svého mateřského Brna, dokázal vyrazit Ondřej Vahala na roh.
     
    26:10
    Domácí Tomáš Drahovský to teď zkusil z pravé strany, jeho razantní zakončení k tyči ale dokázal Andrej Mykytjuk dobrým zákrokem zlikvidovat.
     
    25:55
    David Cupák poslal míč ze středu hřiště na pravou stranu na nabíhajícího Tomáše Prokeše, ten z první ale poslal přízemní střelou míč těsně vedle levé tyče sparťanské branky.
     
    25:42
    Nadějnou trefu Tomáše Drahovského teď možná trošku nešťastně srazil jeho sparťanský spoluhráč Michal Seidler.
     
    25:12
    V nadějné pozici se teď ocitl Amadeu, střílenou přihrávku od hráče z pravé strany hřiště si ale nedokázal pořádně zpracovat a nakonec tak ani nevystřelil.
     
    24:35
    Nepřesný centr Zbyňka Špičky od pomyslného rohového praporku přelétl sparťanské vápno a skončil v zámezí na druhé straně hřiště.
     
    24:20
    Rychlý brejk Brna, Jiří Bílý dokázal svou střelu na dlouhou nohu ale zakončit pouze vedle pravé tyče branky Ondřeje Vahaly.
     
    23:49
    Kristijan Grbeša se na pravé straně nedokázal úplně uvolnit od svého obránce, jeho trefa tak skončila sražená lýtkem jednoho z Brňanů přímo do náruče hostujícího gólmana.
     
    23:18
    Dvě střely Azema Brahimiho, ani jedna ale nemířila za záda jihomoravského gólmana.
     
    23:00
    Michal Seidler se uvolnil okolo svého obránce a vystřelil, jeho razantní trefu ke vzdálenější pravé tyči ale dokázal Andrej Mykytjuk zneškodnit.
     
    22:39
    Průnikovou přihrávku Amadea vystihl jeden z hostujících obránců od kterého se míč odrazil ke sparťanskému gólmanovi Ondřeji Vahalovi.
     
    22:07
    Až přílišná chuť získat míč vyústila ve sparťanský faul v rohu hřiště, pro libeňské futsalisty první ve druhém poločase.
     
    21:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Svěřenci Beni Simitčiho si o pauze od svého trenéra zřejmě vyslechli několik pokynů, které ihned nesou své gólové ovoce. Okolo obránce se šikovně obtočil TOMÁŠ DRAHOVSKÝ, jehož přízemní zakončení šťastně propadlo až za záda Andreje Mykytjuka. Bez asistence.
     
    21:11
    o dlouhém výhozu brněnského gólmana se k míči dostal Tomáš Prokeš, jeho zakončení z otočky z bezprostřední blízkosti branky ale dokázal Ondřej Vahala pohledným zákrokem vyrazit mimo tři tyče domácí branky.
     
    20:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už po 19 sekundách hry druhého poločasu tu máme první branku! Po krátkém závaru před brněnskou brankou našel Tomáš Drahovský dobrou přihrávkou pod sebe dobíhajícího AMADEA, který přízemní dělovkou z první nechytatelně zakončil míč k pravé tyči brněnské branky. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    20:04
    Situace z úvodu prvního poločasu se opakuje, David Cupák rozehrál míč na Tomáše Drahovského, který ihned balón odkopává na soupeřovu polovinu.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Prvních dvacet minut zápasu je za námi. Sparta zatím předvádí přesvědčivý výkon, který se jí ale nedaří okořenit očekávaným množstvím branek. Brněnský Helas je po největší pražský celek obstojným oponentem, jihomoravské útočné snažení na závěr prvního poločasu vyvrcholilo gólem, když se po krásné kombinaci prosadil Tomáš Prokeš.

    Do utkání lépe vstoupili sparťané, už po třech minutách hry nadvakrát dokázal Michal Seidler procpat balón za záda brněnského gólmana. O tři minuty se domácí futsalisté radovali opět, po pohledné kombinaci se jednoduchou trefou k pravé tyči prosadil Kristijan Grbeša. Třetí branku vsadil Michal Seidler přesnou trefou ze střední vzdálenosti. Brnu se povedlo snížit na dvoubrankový dostřel 24 sekund před koncem prvního poločasu, když gólovou třešničku nasadil jihomoravské kombinaci Tomáš Prokeš.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:24.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:36
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Hostujícím hráčům se povedlo na závěr prvního poločasu ještě snížit! David Cupák se šikovně uvolnil přes svého obránce a poslal do rohu hřiště přihrávku na volného Zbyňka Špičku, ten bez váhání z první vrátil míč před sparťanskou branku, kde za záda Ondřeje Vahaly balón jednoduše doklepl TOMÁŠ PROKEŠ. Asistence. Zbyněk Špička.
     
    19:18
    Tak dlouho čekal MIchal Seidler na vhodný moment pro střelu, až se sám vyhnal do rohu hřiště, kde přišel o míč.
     
    19:00
    Minuta do konce prvního poločasu.
     
    18:43
    Parádním dloubáčkem našel za brněnskou obranou Mladen Kocič volného Tomáše Drahovského, ten z bezprostřední blízkosti hostující branky ale dokázal míč poslat pouze do talentovaného Andreje Mykytjuka.
     
    18:28
    Na neuspokojivý vývoj utkání reaguje sparťanský trenér Beni Simitči oddechovým časem.
     
    18:18
    Zbyněk Špička našel parádní přihrávkou volného jednoho ze svých spoluhráčů v bezprostřední blízkosti sparťanské branky, ze stoprocentní pozice ale brněnský útočník minul.
     
    17:57
    V další nadějné pozici pro střelu Vojtěch Kamenský, jeho zakončení tentokrát bylo mnohem lepší. I napodruhé mu ale chyběla potřebná přesnost, razantní trefa šajtlí totiž letěla vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    17:40
    Po nepřesné sparťanské kombinaci se hostující hráči vydali do útoku. Jiří Bílý přihrávkou na levou stranu našel volného Vojtěcha Kamenského, ten ale nedokázal trefit míč ideálně.
     
    17:16
    V další nadějné pozici během rychlého brněnského brejku Jiří Bílý, ani tentokrát ale nedokázal poslal míč mezi tři tyče domácí branky.
     
    16:56
    Do zakončení po rozehrávce od pomyslného rohového praporku se dostal Amadeu, jeho trefu ale jeden z hostujících obránců srazil do zámezí.
     
    16:34
    Dalekonosnou trefu Mladena Kociče doprostřed branky dokázal ANdrej Mykytjuk vyrazit pouze za vlastní branku. Sparta tak bude kopat roh.
     
    16:08
    Do nadějné střelecké pozice zpoza vápna se jednoduchou kličkou do strany uvolnil Mladen Kocič, jeho velmi razantní zakončení ale letělo mezi tři tyče brněnské branky.
     
    15:57
    Kristijan Grbeša se pokusil prokličkovat mezi trojicí brněnských obránců, to se mu nakonec nepovedlo a o balón přišel.
     
    15:18
    Michal Seidler parádním pasem od rohového praporku našel na hranici šestnáctky Tomáše Drahovského. Nejlepší slovenský futsalista ale poslal míč pouze do míst, kde už stál připravený Andrej Mykytjuk.
     
    14:59
    Do strany se jednoduchou kličkou uvolnil Zbyněk Špička, jeho střelu z úhlu dokázal Ondřej Vahala pohotovým zákrokem srazit do zámezí, z následného rohu si už hráči Helasu žádnou příležitost vytvořit nedokázali.
     
    14:46
    Sparťanský nedovolený zákrok na polovině hřiště znamená, že se futsalisté z Libně dopustili už třetího akumulované faulu v prvním poločase.
     
    14:35
    Tomáš Drahovský byl brněnskými obránci sevřen v rohu hřiště, z beznadějně vypadající situace sice ještě dokázal vybruslit, jeho přihrávka po lajně už ale nebyla přesná a skončila v zámezí.
     
    14:13
    Lukáš Křivánek si v rychlostním souboji po lajně předkopl míč až moc, ten tak skončil v zámezí za brněnskou brankou.
     
    13:48
    Vysoký pas Gabriela Ricka před brněnskou branku byl nepřesný, míč končí v zámezí.
     
    13:33
    Po dlouhém výhozu brněnského gólmana se k míči dostal Tomáš Poul, jeho zakončení z voleje z otočky ale letělo mimo tři tyče sparťanské branky.
     
    13:11
    Gabriel Rick si u lajny zkušeně počíhal na Ivana Šarközyho a zlikvidoval tak další rodící se brněnský brejk už v jeho zárodku. Nejenže dokázal pozastavit hostující útok, navíc dokázal ale i získat pro svůj tým míč.
     
    12:32
    Gabriel Rick využil chyby v brněnské rozehrávce a sám se vydal na hostující branku, nesobecky z bezprostřední blízkosti brankoviště poslal míč ještě pod sebe na dobíhajícího Tomáše Drahovského, který z první lobem poslal balón těsně nad břevno.
     
    12:07
    V nadějné střelecké pozici se ocitl Jiří Bílý, tak dlouho ale váhal s přihrávkou, až se k němu přiblížil Ondřej Vahala a zakončení z bezprostřední blízkosti eliminoval.
     
    11:47
    Kristijan Grbeša se na pravé straně hřiště jednoduchou kličkou uvolnil do střely, tu ale dokázal brněnský gólman nakonec vyrazit na roh. Z toho si už sparťané nedokázali vytvořit žádnou nadějnější střeleckou příležitost.
     
    11:13
    Přihrávka Amadea na nabíhajícího Tihomira Novaka byla až moc dlouhá a skončila v zámezí za brněnskou brankou.
     
    10:25
    Po tvrdém střetu Kristijana Gbreši a brněnského gólmana Andreje Mykytjuka zůstává hra na chvíli přerušena, sparťanský útočník, který do souboje o míč s brankářem šel poměrně nešikovně, se už ale zvedá a vypadá to, že bude bez problémů pokračovat v utkání.
     
    09:19
    Amadeu poslal míč pod sebe na Mladena Kociče, dalekonosná střela sparťanského útočníka ale letěla vysoko nad břevno brněnské branky.
     
    09:04
    Gabriel Rick šikovně našel v nadějné střelecké pozici na ose hřiště nabíhajícího Michala Seidlera, jeho trefu k pravé tyči ale dokázal Andrej Mykytjuk nadvakrát zastavit a míč schovat v rukavicích.
     
    08:31
    Další nátlak na sparťanskou branku, ani ten ale po zakončení Ivana Šarközyho nekončí vstřelenou brankou.
     
    08:18
    Po nepřesné přihrávce od Michala Seidlera se do rychlého brejku dostal hostující Tomáš Poul, jeho trefa z hranice vnějšího vápna ale letěla pouze vedle pravé tyče sparťanské branky.
     
    07:47
    Oddechový čas pro hosty.
     
    07:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Fotbalová podívaná v podání Sparty pokračuje! Z levé strany hřiště se přesnou trefou k tyči prosadil MICHAL SEIDLER, který tak svůj tým posílá už do tříbrankového vedení. Bez asistence.
     
    07:27
    Ihned po brněnském brejku, který ukončil nepřesnou přihrávkou Ivan Šarközy, se do útoku vydali sparťané. Ani ti nedokázali skórovat, po přihrávce od Gabriela Ricka poslal Tomáš Drahovský míč pouze do těla jednoho z dobíhajících obránců.
     
    06:48
    Tomáš Drahovský se naznačením zakončení dobře uvolnil do nadějné střelecké pozice, jeho razantní trefa z hranice vnějšího vápna ale nakonec prolétla těsně vedle pravé tyče brněnské branky.
     
    05:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu další pohlednou akci ve sparťanském provedení! Tihomir Novak na pravé straně hřiště nasadil jednomu z obránců jesle a křížovou přihrávkou našel na druhé straně hřiště volného Mladena Kociče, ten poslal míč podrážkou pod sebe na KRISTIJANA GBREŠU, který jednoduše překonal přesouvajícího se brněnského gólmana technickou trefou k pravé tyči! Asistence: Mladen Kocič.
     
    05:23
    U míče byl Andrej Mykytjuk, dlouho nevěděl komu, a tak nakonec odkopl balón až za sparťanskou branku.
     
    05:06
    Nadějně vypadající brněnský brejk končí nepřesnou přihrávkou, kterou dobrým obranným zákrokem zastavil Amadeu. Sparta se tak opět podívá do útoku.
     
    04:11
    Zápas se zatím odehrává takřka výhradně na polovině Brna, hostující futsalisté se sice snaží hrozit rychlými brejky, ty většinou zatne sparťanská defenzíva už v zárodku.
     
    03:44
    Průnik Tihomira Novaka brněnskou obranou zastavil dobrým skluzem jeden z hostujících hráčů, míč končí u Ondřeje Vahaly, který s přehledem posílá balón zpět na polovinu soupeře.
     
    03:10
    Po sparťanském rohu se k míči dostal Amadeu, nedokázal už ale vymyslet nic kloudného a o balón přišel.
     
    02:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání! Tomáš Drahovský ze středu hřiště našel u pravé tyče úplně osamoceného libeňského střelce MICHALA SEIDLERA, ten napoprvé sice nedokázal překonat Andreje Mykytjuka, z následné dorážky už ale úspěšně poslal míč za záda brněnského gólmana. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    02:13
    Dalekonosnou trefu Michala Seidlera srazil David Cupák do zámezí.
     
    01:37
    Do rychlého brejku se vydal hostující Tarik Lukšija, jeho trefa z hranice velkého vápna ale letěla pouze nad břevno sparťanské branky.
     
    01:18
    Lukáš Křivánek natřikrát dorážel míč do brněnské branky, ani jednou ale nedokázal překonat jihomoravského gólmana. Celá domácí akce končí přihrávkou na Michala Seidlera, kterou ale vystihl jeden z obránců.
     
    00:48
    Sparta se snaží dobývat brněnskou branku, Tomáš Drahovský svou průnikovou přihrávkou ale našel pouze nohu jednoho z obránců, od kterého se míč odrazil do zámezí.
     
    00:05
    Tomáš Drahovský symbolicky rozehrál míč na Davida Cupáka, který dlouhým odkopem našel náruč domácího gólmana Ondřeje Vahaly, dnešní utkání právě začíná!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Libeňský kapitán si už se svým bývalým spoluhráčem a momentálním kapitánem Brna Davidem Cupákem podává ruku, při úvodním losu je úspěšnější byl domácí hráč. Sparta tak bude mít výhodu úvodního výkopu.
     
    Hráči už přicházejí na hrací plochu, sparťané dnes nastoupí v klasických rudých dresech, hosté z dalekého Brna přijeli v modro-bílé kombinaci.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Vahala (Cristiano, Plecitý) – Rick, Kocič, Brahimi, Amadeu, Novak, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Grbeša, Seidler

    Helas Brno: Mykytjuk (Konečný) – Cupák (C), Kamenský, Prokeš, Poul, Lidmila, Šarközy, Špička, Lukšija, Bílý

    Rozhodčí: Řeháček, Lasch.
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z pražské Libně, kde za nedlouho vypukne duel mezi domácí Spartou a Helasem Brno. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    VARTA futsal liga se po reprezentační pauze opět rozjíždí. Dohrávka 5. kola, která se neodehrála kvůli sparťanské účasti v prestižní Lize mistrů, nabídne souboj suverénní Sparty a Brna, které srdnatě bojuje o účast v play-off.

    Pondělní utkání odřídí pan Lubomír Řeháček a Jiří Lasch.
     
    Krásný večer všem futsalovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu VARTA Futsal ligy mezi AC Sparta Praha a Helas Brno. Utkání začíná v 20:30 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

    Libor Kokoška

    Branky: 3. Seidler (Drahovský), 6. Grbeša (Kocič, Novak), 8. Seidler, 21. Amadeu (Drahovský), 22. Drahovský, 28. Drahovský, 32. Kocič (Drahovský), 35. Kocič (Drahovský), 35. Rick, 36. Kocič, 36. Hora (Kocič), 37. Seidler – 20. Prokeš (Špička), 39. Špička


    Sparta Praha: Vahala (Cristiano, 38. Plecitý) – Rick, Kocič, Brahimi, Amadeu, Novak, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Grbeša, Seidler
    Helas Brno: Mykytjuk (33. Konečný) – Cupák (C), Kamenský, Prokeš, Poul, Lidmila, Šarközy, Špička, Lukšija, Bílý

    Rozhodčí: Řeháček, Lasch
    bahis siteleri