Sparta – Helas Brno 12:2 (kon.)
konec
Sparta Praha
12:2 (3:1)
Helas Brno
Pondělí 04.11.2019, 20:30 • UNYP Arena, Praha • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:35
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Na závěr tu máme ještě jednu brněnskou branku! Z hranice vnějšího vápna se trefou k bližší levé tyči přesně trefil ZBYNĚK ŠPIČKA, míč s trochou toho futsalového štěstíčka propadl až za záda Pavla Plecitého. Bez asistence.
     
    37:17
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Ondřej Vahala, přichází Pavel Plecitý.
     
    36:09
    Střídání v týmu Helas Brno: ze hřiště odchází Marek Konečný, přichází Andrej Mykytjuk.
     
    36:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z dnešního utkání se stává gólová exhibice! MICHAL SEIDLER si v bezprostřední blízkosti brněnské branky na zem položil Marka Konečného a jednoduše doklepl míč za záda ležícího gólmana. Bez asistence.
     
    35:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Marek Konečný dnes zřejmě není ve své kůži! Mladen Kocič našel dobrou přihrávkou na pravé straně volného MARTINA HORU, který z první posílá míč za záda jihomoravského gólmana! Asistence: Mladen Kocič.
     
    35:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Destrukce brněnského celku pokračuje! MLADEN KOCIČ se jednoduše uvolnil na levé straně kličkou do strany a přízemním zakončením k pravé tyči kompletuje svůj dnešní hattrick! Bez asistence.
     
    34:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Několik sekund po osmé sparťanské trefě se přesným zakončením k tyči ze střední vzdálenosti prosazuje i GABRIEL RICK! Bez asistence.
     
    34:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tomáš Drahovský zády k brance poslal míč na pravou stranu na volného MLADENA KOCIČE, ten se jednoduchým naznačením střely povodil obránce a nakonec razantní trefou ke vzdálenější tyči přidal už osmou sparťanskou branku. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    32:42
    Střídání v týmu Helas Brno: ze hřiště odchází Andrej Mykytjuk, přichází Marek Konečný.
     
    31:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ukazuje, proč zaslouženě patří mezi nejlepších šestnáct evropských týmů! Tihomir Novak v přečíslení 3 na 2 našel ve středu hřiště volného Tomáše Drahovského, ten už mohl střílet, nakonec svou přihrávku ale ještě prodloužil na pravé křídlo na nabíhajícího MLADENA KOCIČE, který jednoduše doklepl míč za záda brněnského gólmana. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    27:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DRAHOVSKÝ se na pravé straně hřiště ujal míče a parádní trefou k tyči poslal míč za záda brněnského gólmana Andreje Mykytjuka. Bez asistence.
     
    21:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Svěřenci Beni Simitčiho si o pauze od svého trenéra zřejmě vyslechli několik pokynů, které ihned nesou své gólové ovoce. Okolo obránce se šikovně obtočil TOMÁŠ DRAHOVSKÝ, jehož přízemní zakončení šťastně propadlo až za záda Andreje Mykytjuka. Bez asistence.
     
    20:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už po 19 sekundách hry druhého poločasu tu máme první branku! Po krátkém závaru před brněnskou brankou našel Tomáš Drahovský dobrou přihrávkou pod sebe dobíhajícího AMADEA, který přízemní dělovkou z první nechytatelně zakončil míč k pravé tyči brněnské branky. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    19:36
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Hostujícím hráčům se povedlo na závěr prvního poločasu ještě snížit! David Cupák se šikovně uvolnil přes svého obránce a poslal do rohu hřiště přihrávku na volného Zbyňka Špičku, ten bez váhání z první vrátil míč před sparťanskou branku, kde za záda Ondřeje Vahaly balón jednoduše doklepl TOMÁŠ PROKEŠ. Asistence. Zbyněk Špička.
     
    18:18
    Zbyněk Špička našel parádní přihrávkou volného jednoho ze svých spoluhráčů v bezprostřední blízkosti sparťanské branky, ze stoprocentní pozice ale brněnský útočník minul.
     
    07:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Fotbalová podívaná v podání Sparty pokračuje! Z levé strany hřiště se přesnou trefou k tyči prosadil MICHAL SEIDLER, který tak svůj tým posílá už do tříbrankového vedení. Bez asistence.
     
    05:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu další pohlednou akci ve sparťanském provedení! Tihomir Novak na pravé straně hřiště nasadil jednomu z obránců jesle a křížovou přihrávkou našel na druhé straně hřiště volného Mladena Kociče, ten poslal míč podrážkou pod sebe na KRISTIJANA GBREŠU, který jednoduše překonal přesouvajícího se brněnského gólmana technickou trefou k pravé tyči! Asistence: Mladen Kocič.
     
    02:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání! Tomáš Drahovský ze středu hřiště našel u pravé tyče úplně osamoceného libeňského střelce MICHALA SEIDLERA, ten napoprvé sice nedokázal překonat Andreje Mykytjuka, z následné dorážky už ale úspěšně poslal míč za záda brněnského gólmana. Asistence: Tomáš Drahovský.

    Libor Kokoška

    Branky: 3. Seidler (Drahovský), 6. Grbeša (Kocič, Novak), 8. Seidler, 21. Amadeu (Drahovský), 22. Drahovský, 28. Drahovský, 32. Kocič (Drahovský), 35. Kocič (Drahovský), 35. Rick, 36. Kocič, 36. Hora (Kocič), 37. Seidler – 20. Prokeš (Špička), 39. Špička


    Sparta Praha: Vahala (Cristiano, 38. Plecitý) – Rick, Kocič, Brahimi, Amadeu, Novak, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Grbeša, Seidler
    Helas Brno: Mykytjuk (33. Konečný) – Cupák (C), Kamenský, Prokeš, Poul, Lidmila, Šarközy, Špička, Lukšija, Bílý

    Rozhodčí: Řeháček, Lasch
    bahis siteleri