NY Rangers – Detroit 5:1 (kon.) | Edmonton – St. Louis 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
St. Louis Blues
Čtvrtek 07.11.2019, 02:42 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Ivan BARBAŠEV - 2:5
     
    59:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A ještě jeden gól do prázdné branky. Tentokrát hosté vyrazili až do středního pásma, odkud IVAN BARBAŠEV poslal puk do klece. asistence: Alex Pietrangelo, Carl Gunnarsson.
    59:01 Tyler BOZAK - 2:4
     
    59:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Šťastné vyhození TYLERA BOZAKA! Hostující útočník vyhodil oblouček až do pásma Edmontonu, puk mířil mimo branku, ale po dopadu na led změnil svůj směr a šťastně doskákal až do branky. Asistence: Colton Parayko.
    51:02 Zack KASSIAN - 2:3
     
    51:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    O zápletku je postaráno! Domácí rozjeli z vlastního pásma rychlý kontr. Křižnou přihrávkou od modré čáry do pravého kruhu našel Draisaitl rozjetého ZACKA KASSIANA, který střelou do levého horního růžku obstřelil brankáře Allena. Asistence: Leon Draisaitl, Connor McDavid.
    35:18 Robert THOMAS - 1:3
     
    35:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Protiútok Blues, kteří zvyšují vedení! Schwartz zpětnou přihrávkou našel v levém kruhu ROBERTA THOMASE, který měl volnou cestu ke Smithovi, rozhodl se ovšem rovnou střílet a prostřelil domácího brankáře. Asistence: Jaden Schwartz, Justin Faulk.
    27:10 Alex PIETRANGELO - 1:2
     
    27:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis znovu využívá přesilovku! A Tentokrát je to skutečně čistý průstřel ALEXE PIETRANGELA, který dostal přihrávku před kruhy a střelou z první propálil Smitha. Asistence: Ryan O'Reilly, Brayden Schenn.
    06:02 Jaden SCHWARTZ - 1:1
     
    06:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Střela Pietrangela od modré čáry prošla až mezi kruhy, kde puk za Smithova záda protečoval JADEN SCHWARTZ. Asistence: Alex Pietrangelo, David Perron.
    02:46 Connor MCDAVID - 1:0
     
    02:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Draisaitl po průniku za útočnou modrou podržel puk kličkou na střed a našel výtečným pasem v levém kruhu volného CONNORA MCDAVIDA. Tomu se po zpracování puku povedlo přiblížit k brance a prostřelit Allena. Domácí kapitán využívá přesilovku. Asistence: Leon Draisaitl, Mike Smith.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. McDavid (Draisaitl, M. Smith), 52. Kassian (Draisaitl, McDavid) – 7. Schwartz (Pietrangelo, Perron), 28. Pietrangelo (R. O'Reilly, B. Schenn), 36. Thomas (Schwartz, Faulk), 60. Bozak (Parayko), 60. Barbašev (Pietrangelo, Gunnarsson)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse, Bear, Klefbom, K. Russell, Manning, Benning – Draisaitl, McDavid, Gagner – Neal, Nugent-Hopkins, Kassian – Khaira, Cave, P. Russell – Jurčo, Haas, Chiasson.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Dunn, Faulk – Schwartz, B. Schenn, Thomas – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Steen, Bozak, Blais – MacEachern, Barbašev, Sundqvist.

    Rozhodčí: Anderson, Hebert – Nagy, Gibbons
    thejrc.org