NY Rangers – Detroit 5:1 (kon.) | Edmonton – St. Louis 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
St. Louis Blues
Čtvrtek 07.11.2019, 02:42 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Ivan BARBAŠEV - 2:5
     
    59:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A ještě jeden gól do prázdné branky. Tentokrát hosté vyrazili až do středního pásma, odkud IVAN BARBAŠEV poslal puk do klece. asistence: Alex Pietrangelo, Carl Gunnarsson.
    59:01 Tyler BOZAK - 2:4
     
    59:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Šťastné vyhození TYLERA BOZAKA! Hostující útočník vyhodil oblouček až do pásma Edmontonu, puk mířil mimo branku, ale po dopadu na led změnil svůj směr a šťastně doskákal až do branky. Asistence: Colton Parayko.
     
    57:55
    Edmonton hraje bez brankáře poté, co St. Louis zaútočilo v oslabení a domácí se vrátili před Allena.
     
    57:32
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:02
    Okamžitý protiútok domácích. McDavid sice neprocpal přihrávku na pravou stranu brankoviště, k odraženému puku se ale z druhé vlny dostal ještě Draisaitl. Jeho pohotovou střelu chytá Allen. Komerční pauza.
     
    53:51
    Parayko se procpal za obranu soupeře a snažil se lehkým popíchnutím puku jej dostat mezi betony Smitha. Ten ovšem puk vytěsnil.
    51:02 Zack KASSIAN - 2:3
     
    51:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    O zápletku je postaráno! Domácí rozjeli z vlastního pásma rychlý kontr. Křižnou přihrávkou od modré čáry do pravého kruhu našel Draisaitl rozjetého ZACKA KASSIANA, který střelou do levého horního růžku obstřelil brankáře Allena. Asistence: Leon Draisaitl, Connor McDavid.
     
    43:51
    Obrovská šance Chiassona v pravém kruhu! První střelu Allen vyrazil zpět k útočníkovi domácích, který následně mohl střílet přes ležícího brankáře. Allen ovšem dokázal zázračně vymrštit lapačku a zabránit gólu.
     
    39:00
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Justin Faulk – 2 min., sekání).
    35:18 Robert THOMAS - 1:3
     
    35:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Protiútok Blues, kteří zvyšují vedení! Schwartz zpětnou přihrávkou našel v levém kruhu ROBERTA THOMASE, který měl volnou cestu ke Smithovi, rozhodl se ovšem rovnou střílet a prostřelil domácího brankáře. Asistence: Jaden Schwartz, Justin Faulk.
     
    32:04
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Alex Chiasson – 2 min., podrážení).
    27:10 Alex PIETRANGELO - 1:2
     
    27:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis znovu využívá přesilovku! A Tentokrát je to skutečně čistý průstřel ALEXE PIETRANGELA, který dostal přihrávku před kruhy a střelou z první propálil Smitha. Asistence: Ryan O'Reilly, Brayden Schenn.
     
    26:04
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Leon Draisaitl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:46
    Velký tlak do branky hostů, Draisaitl využil zaváhání soupeře, po zachycení puku se kličkou na střed uvolnil do bekhendu, ale napálil jen tyč Allenovy klece! Hostující brankář vleže poté odolal náporu soupeře a přerušil hru.
     
    13:35
    Oilers mají velké štěstí! Zach Sanford se prosadil před brankovištěm a jeho zakončení zastavila až horní tyč Smithovy branky!
    06:02 Jaden SCHWARTZ - 1:1
     
    06:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Střela Pietrangela od modré čáry prošla až mezi kruhy, kde puk za Smithova záda protečoval JADEN SCHWARTZ. Asistence: Alex Pietrangelo, David Perron.
     
    05:44
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Tomáš Jurčo – 2 min., podrážení).
    02:46 Connor MCDAVID - 1:0
     
    02:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Draisaitl po průniku za útočnou modrou podržel puk kličkou na střed a našel výtečným pasem v levém kruhu volného CONNORA MCDAVIDA. Tomu se po zpracování puku povedlo přiblížit k brance a prostřelit Allena. Domácí kapitán využívá přesilovku. Asistence: Leon Draisaitl, Mike Smith.
     
    01:55
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Robert Thomas – 2 min., držení).

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. McDavid (Draisaitl, M. Smith), 52. Kassian (Draisaitl, McDavid) – 7. Schwartz (Pietrangelo, Perron), 28. Pietrangelo (R. O'Reilly, B. Schenn), 36. Thomas (Schwartz, Faulk), 60. Bozak (Parayko), 60. Barbašev (Pietrangelo, Gunnarsson)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse, Bear, Klefbom, K. Russell, Manning, Benning – Draisaitl, McDavid, Gagner – Neal, Nugent-Hopkins, Kassian – Khaira, Cave, P. Russell – Jurčo, Haas, Chiasson.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Dunn, Faulk – Schwartz, B. Schenn, Thomas – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Steen, Bozak, Blais – MacEachern, Barbašev, Sundqvist.

    Rozhodčí: Anderson, Hebert – Nagy, Gibbons
    thejrc.org