Jihlava – Vlašim 4:1 (kon.) | Brno – Prostějov 5:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
5:0 (1:0)
1. SK Prostějov
Pátek 08.11.2019, 19:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka pokračuje v gólových hodech! Opět se nacházel u gólu Pachlopník, tentokrát však ne jako střelec, nýbrž jako ten, kdo přesně naservíroval balon do malého vápna JAKUBU PŘICHYSTALOVI! Zbrojovka vede už 5:0 a nevypadá to, že by v útočném snažení chtěla polevovat.
     
    79
    Brno právě vstřelilo branku!
    Toto střídání se trenéru Machálkovi povedlo! ONDŘEJ PACHLOPNÍK nebyl ve hře ještě ani pět minut a už si připisuje vstřelenou branku! Po fantastické kolmici od jmenovce Vaňka se Pachlopník objevil sám před brankářem – a v této pozici se nemýlil. Střelou k levé tyči nedal Brédovi sebemenší šanci.
     
    67
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tak toto byla fantastická trefa! K přímému kopu na úrovni půlkruhu se postavil zkušený záložník ONDŘEJ VANĚK a technickou střelou přes obrannou zeď skvěle trefil levý růžek Brédovy branky!
     
    52
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka krátce po změně stavů na hřišti navyšuje vedení! Brno dlouho okupovalo vápno hostů a posílala do něj jedovaté centry, až se jeden z nich dostal k MICHALU ŠMÍDOVI, který tak trochu i silou vůle dotlačil balon za bezmocně ležícího Brédu!
     
    27
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka jde po zásluze do vedení! Po rohovém kopu z pravé strany míč propadl až na ADAM FOUSKA, který jej nechal dopadnout na zem, zpracoval a přízemní střelou k pravé tyči otevírá skóre.

    Ondřej Smejkal

    Branky: 27. A. Fousek, 52. Šmíd, 67. Vaněk, 79. Pachlopník, 84. Přichystal

    Karty:   65. Bréda (PRO), 74. Slaměna (PRO)   47. Janíček (PRO)


    FC Zbrojovka Brno: Floder – Bariš, Jakub Šural, Šmíd, Eismann (C) – A. Fousek (46. Krška), Vaněk, Sedlák, Šumbera (46. Pázler) – Růsek (75. Pachlopník), Přichystal.
    Náhradníci: Halouska – Pavlík, Kotula, Krška, Pachlopník, Magera, Pázler.

    1. SK Prostějov: Bréda – Biolek, Janíček, Schuster, Lutonský (79. Šteigl) – Pašek (64. Rolinc), Slaměna, Kotouč, Pernackyj, Střeštík (72. Zapletal) – Kroupa (C).
    Náhradníci: Mucha – Koudelka, Rolinc, Šteigl, Machynek, Kiška, Zapletal.

    Rozhodčí: Cieslar – Mojžíš, Bureš
    thejrc.org