Kolín nad Rýnem – Hoffenheim 1:2 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:2 (1:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Pátek 08.11.2019, 20:30 • RheinEnergieStadion • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Hoffenheimu poměrem 2:1. Hoffenheim vstoupil do druhého poločasu velice dobře, hned v úvodu se mu povedlo srovnat krok. Hostující celek měl i posléze více ze hry, nicméně dlouhou dobu se nemohl dostat k ničemu vážnějšímu. Navíc se to vypadalo na nerozhodný výsledek, nicméně v nastaveném čase sudí nařídil pokutový kop pro TSG, který hravě zužitkoval Locadia. (22:28:15)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 20:14.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Za protesty obdržel žlutou kartu domácí Córdoba.
     
    90+8
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    K rozehrávce pokutového kopu se postavil JÜRGEN LOCADIA, který se tak stává hrdinou tohoto zápasu. Jeho zakončení směřovalo po zemi k levé tyči, na což domácí brankář Horn nedosáhl.
     
    90+7
    Žlutou kartu dostává Jonas Hector (1. FC Kolín nad Rýnem).
     
    90+7
    Je tomu tak, penalta pro Hoffenheim!
     
    90+6
    Sudí se ještě poběží podívat na video, dost možná se dočkáme pokutového kopu pro TSG!
     
    90+5
    Hoffenheim se dožadoval penalty, nakonec sudí píská ve prospěch domácích.
     
    90+3
    Ono to ale skutečně vypadá, že dnešní utkání už žádnou další branku nenabídne. Oba celky se totiž nacházejí daleko od opačné šestnáctky.
     
    90+1
    Horn musel ven z branky, jenomže s míčem trefil také obličej svého spoluhráče Ehizibueho, který je značně otřesen. Na hrací plochu doběhl lékařský personál.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela jistě ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Córdoba se pokoušel dostat za volným míčem, který se mu povedl odehrát před brankovou čárou. I tak se nic nebezpečného ze strany domácích neuskutečnilo.
     
    87
    Drexler se chopil rozehrávky volného kopu z velké vzdálenosti od branky. Nakonec se mu centr zas tak nepovedl, nicméně i přesto se domácí dočkali střely.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Jürgen Locadia (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    85
    Hodně nebezpečně si před malým momentem počínal Stafylidis, který klidně mohl vyfasovat žlutou kartou. Nakonec se to obešlo bez žlutého kartónku.
     
    83
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Sebastiaan Bornauw, přichází Kingsley Schindler.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stále čekáme na vedoucí branku jednoho z týmů. V posledních minutách jsou aktivnější hosté.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Sebastiaan Bornauw (1. FC Kolín nad Rýnem).
     
    80
    Hodně propagačním pokusem to zkoušel hostující Skov, který svůj pokus nasměroval výrazně nad domácí branku. Horn tak bude opět moci rozehrávat od branky.
     
    79
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Louis Schaub, přichází Dominick Drexler.
     
    79
    Aby toho nebylo málo, tak se na hrací plochu pokusila vtrhnout dvojice fanoušků, která se nedostal ani ke středovému kruhu. Pochvalu si zaslouží pořadatelé.
     
    78
    Do nepříjemného nátlaku se dostal Stafylidis, který si s napadající smečkou protihráčů dokázal poradit na jedničku. Hoffenheim zvolil postupnou kombinaci.
     
    77
    Své štěstí zkoušel z velké vzdálenosti Grillitsch, jehož pohotová rána pravou nohou putovala výrazně vedle branky. Horn se za tímto pokusem pouze ohlédl.
     
    76
    Už to vypadalo, že se Kadeřábek protlačí do zakončení na přední tyči, nicméně na poslední chvíli před ním zakročil Meré, který poslal míč ven z vápna.
     
    75
    Kolín nad Rýnem si rovněž vyzkoušel rohový kop, ke kterému se na zadní tyči včas dostal Adamjan. Domácí tak zahrávali ještě jeden roh, který byl rozehrán po zemi.
     
    74
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Ihlas Bebou, přichází Konstantinos Stafylidis.
     
    73
    Po pravém křídle se dokázal prohnat domácí Ehizibue, který poté centroval do pokutového území. Jako první se k míči dostal Vogt, jenž ho poslal do zámezí.
     
    72
    Domácí hráči nikterak nenapadali rozehrávku soupeře, což vedlo k dalekonosnému pásu od Hübnera, který na opačné straně našel pouze hlavu Merého.
     
    71
    Hoffenheim si po delší době zajistil zisk rohového kopu. I tentokráte se o rozehrávku postaral Rudý, jehož centr se stal snadnou kořistí obránce Bornauwa.
     
    70
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Iljás Schirí, přichází Birger Verstraete.
     
    69
    U postranní lajny si o nahrávku řekl hostující Kadeřábek, který se poté s míčem dostal ke středovému kruhu, odkud se mu povedlo roztáhnout hru na Skova.
     
    64
    K ní se nakonec postavil Schaub, který celkem překvapivě rozehrál po zemi. Nahrávka směřovala na Hectora, jehož centr odkopl do bezpečí Grillitsch.
     
    63
    Na druhé straně si zcela evidentně pomohl zatažením za dres obránce Vogt, čehož si všiml také hlavní sudí. Následovat bude nadějná standardní situace.
     
    62
    Co scházelo! Locadia se rychlostním způsobem natlačil až k hranici pokutového území, odkud pravačkou o kousek minul vzdálenější konstrukci.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, i nadále sledujeme vyrovnanou záležitost. Hoffenheim se v úvodu druhého poločasu herně výrazně zlepšil.
     
    60
    TSG se prokombinovalo až do nebezpečné vzdálenosti od branky soupeře, kde to Skov zkoušel přízemním centrem, se kterým si Meré dokázal poradit.
     
    59
    Hlavní sudí raději přerušil hru, následně se totiž běžel podívat na zdravotní stav Teroddeho. Vypadá to na zásah do oblasti hlavy, nejedná se o nic vážnějšího.
     
    58
    Baumann nyní operoval celkem daleko do své branky, na což nedoplatil. Naopak se domácí pokoušeli útočit středem hřiště, kde si hraničně počínal Hübner.
     
    57
    Locadia se dokázal manévrem dostat přes jednoho z protihráčů, avšak téměř ihned se k němu dostal druhý, kterému se povedlo zakročit ve skluzu.
     
    56
    Na opačné straně se do pokutového území snášel nesmírně nebezpečný centr, který na poslední chvíli dokázal odehrát Vogt. Domácí tak budou znovu vhazovat.
     
    55
    Hoffenheim tak zahrával standardní situaci ze zajímavé vzdálenosti od branky. Grillitsch to zkoušel přímo na branku, Horn si připsal další rutinní zákrok.
     
    54
    Poté se povedlo odvrátit případné nebezpečí Czichosovi, který Locadiovi nedaroval vůbec žádný prostoru. Poté si ale sudí všiml nedovoleného zákroku Schirího.
     
    53
    U postranní lajny se povedlo včas zakročit Kadeřábkovi, který tak za sebe nepustil jednoho z protihráčů. Na řadu tak přijde další autové vhazování pro domácí.
     
    52
    Baumann vypomohl svému celku s rozehrávkou, po které se na druhou stranu dokázal dostat Skov. Následná nahrávka ale nenašla kopačku Beboua.
     
    51
    Hodně komickým zakončením to zkoušel domácí Córdoba, kterému se střela vůbec nepovedla. Výsledkem byl míč putující několik metrů vedle branky soupeře.
     
    50
    Aby toho nebylo málo, tak do další slušné šance se opět dostal aktivně hrající Adamjan, který tentokráte poslal svůj hlavičkový pokus doprostřed branky.
     
    48
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu máme opět vyrovnáno! Hoffenheim se v krátkém časovém sledu dostal do dvou střeleckých šancí, přičemž tu druhou dokázal využít SARGIS ADAMJAN. Jeho náběh do pokutového území navíc přinesl zakončení levou nohou, na což byl Horn krátký.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se u postranní lajny povedlo včas zasáhnout Ehizibuemu, který zablokoval nahrávku od Skova. Na řadu přijde autové vhazování.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Lukas Rupp, přichází Sargis Adamjan.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přeci jenom přinesl jeden přesný zásah, o který se postaral Kolín. I tak jsme v prvním dějství nesledovali zrovna pohlednou podívanou, naopak byla k vidění celá řada nedovolených zákroků, sudí tak tasil žlutou kartu třikrát. Hoffenhenim ale bude muset zabrat, soupeř totiž vede o jednu branku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Sebastian Rudy (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    45+1
    Hodně lehkovážně si počínal Hübner, kterého málem dokázal čistě obrat o míč napadající Terodde. Nakonec hlavní sudí odpískal nedovolený zákrok.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    43
    Hector si dle sudího počínal nedovoleným způsobem, hodně ostře byl totiž atakován hostující Rupp. Hoffenheim se po volném kopu daleko s míčem nedostal.
     
    42
    Na levou stranu si dokázal seběhnout Jakobs, který se posléze snažil odcentrovat přes Posche, jenž mu v tom zabránil. Následný rohový kop byl rozehrán po zemi.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    Na pořadu dne byl rohový kop pro Kolín, který se snesl k hranici malého vápna. Tam ve vzdušném prostoru kraloval Vogt, jenž hrací předmět odhlavičkoval.
     
    36
    Rudy se pokoušel ohrozit soupeře rohovým kopem z levé strany, avšak ten nakonec proskákal mimo velké vápno. Za šestnáctkou si balón našel Grillitsch.
     
    35
    Hoffenheim to bude mít v tomto okamžiku hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Není nač smutnit, do konce zápasu zbývá ještě hodně času.
     
    34
    Köln právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácí celek dočkal úvodní branky tohoto střetnutí! Hostující obrana si totiž za pokutovým územím nepohlídala zcela volného JHONA CÓRDOBU, který okamžitě vypálil směr branka. Baumann si na jeho projektil stačil sáhnout, avšak se mu ho nepovedlo vytěsnit mimo prostor tří tyčí.
     
    34
    Hoffenheim se celkem dlouho staral o rozehrávku, do které se chtěl zapojit také český reprezentační obránce Kadeřábek, jenž udržel míč na hrací ploše.
     
    33
    Nakonec se jednalo o hraní rukou, logicky se zakončení na branku nebude počítat. Po krátkém časovém sledu byl pozdě v souboji Czichos, který fauloval Ruppa.
     
    32
    Domácí hráči si vybojovali standardní situaci ze zajímavé pozice. Nakonec to na sebe vzal Schaub, po jehož centru hlavičkoval doprostřed branky Terodde.
     
    31
    Je za námi zhruba třetina zápasu, stále čekáme na úvodní zásah. V posledních minutách byla k vidění celá řada nedovolených zákroků, žlutilo se dvakrát.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Robert Skov (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    30
    Poté jsme sledovali velice pohotové zakončení v podání Rudyho, jenž svůj pokus nasměroval kousek nad branku. Horn si ani tentokráte nepřipsal zákrok.
     
    29
    Jakobs se dokázal uvolnit na levém křídle, jenomže centrem našel pouze kopačku prvního protihráče. Hoffenheim se snaží podniknout rychlou protiakci.
     
    28
    Na útočnou polovinu se sice dostal Rudy, jenomže nahrávka na volného spoluhráče byla hodně nepřesná. K míči se tak dostal Meré, který se snaží rozehrát.
     
    27
    Hostující brankář to v tomto případě raději zkoušel prudkým pasem na Locadiu, který se ve vzduchu neprosadil. Naopak se nejvýše do vzduchu dostal Meré.
     
    26
    Máme za sebou něco málo přes dvacet minut hry, zatím jsme se žádné branky nedočkali. Oba celky předvádějí vyrovnanou podívanou bez větších šancí.
     
    25
    Sudí ponechal domácímu celku výhodu, nicméně poté si nedovoleně počínal Terodde. Ani tentokráte jsme se nedočkali šance, Baumann bude rozehrávat.
     
    24
    V tomto momentu si také TSG vybojovalo první rohový kop, který nebyl rozehrán zrovna ideálním způsobem. Nejvýše do vzduchu se totiž dostal Bornauw.
     
    19
    Baumann musel i v tomto případě ven ze své svatyně, nicméně kamera si vybrala další nedovolený zákrok domácího Czichose, který si pořádně zahrává.
     
    18
    U svého pokutového území se povedlo zakročit Vogtovi, kterému se poté nepovedlo přesně rozehrát. Naopak našel pouze kopačku napadajícího Schauba.
     
    17
    Baumann tentokráte vyběhl daleko ze své branky, kde ho atakovala hned dvojice protihráčů. Nakonec přišla na řadu velice přesná nahrávka na Kadeřábka.
     
    16
    Na druhé straně to na sebe vzal Rupp, který si nakonec nevěřil na průnik do šestnáctky soupeře. Místo toho jsme sledovali zpětnou nahrávku na Rudyho.
     
    15
    Žlutou kartu dostává Rafael Czichos (1. FC Kolín nad Rýnem).
     
    14
    Meré si na levém křídle vybral svého kolegu Czichose, který poté ještě přenášel hru na dobře postaveného Skhirího, jehož centr doputoval do moci Baumanna.
     
    13
    Hodně prostoru měl kolem sebe domácí Schaub, kterému se povedlo roztáhnout hru k levé autové lajně, kde se Jakobs nedostal hned přes prvního protihráče.
     
    12
    Baumann tentokráte odkopával daleko od své branky, přičemž se mu na druhé straně hrací plochy povedlo najít pouze Schauba, kterého atakoval Rupp.
     
    11
    Baumann rozehrával od své svatyně, přičemž se mu nabídl pro spolupráci spoluhráč Grillitsch. Hlavní sudí navíc uviděl další nedovolený zákrok Hoffenheimu.
     
    10
    Kolín nad Rýnem se dostal k hranici pokutového území, kde si Ehizibue navedl míč na pravou nohu, jenomže případný centr mu ihned znemožnil Hübner.
     
    9
    O nahrávku si na pravém křídle řekl obránce Posch, který se poté snažil nahrát na kopačku Locadii. Toho ale nedovoleným způsobem atakoval Bornauw.
     
    8
    Hoffenheim rozehrával další útočný výpad od svého pokutového území, přičemž se do kombinace zapojil také Baumann, který si pro spolupráci vybral Posche.
     
    7
    Baumann poté rozehrával po zemi na volného spoluhráče Grillitsche, který se celkem pohodlným způsobem na útočnou polovinu, kde ale nepřesně nahrával.
     
    6
    Sledovali jsme úvodní rohový kop tohoto zápasu, který si vzal na starost domácí Schaub. Jeho vysoký center směřoval do malého vápna, kde číhal Baumann.
     
    5
    Poté jsme sledovali dalekonosný nákop na Beboua, který neodhadl dráhu dopadu hracího předmětu. K němu se jako první dostal domácí brankář Horn.
     
    4
    Na útočnou polovinu se chtěl vydat Bebou, který byl zastaven nedovoleným zákrokem. Tím se prezentoval domácí zadák Bornauw, jenž si pomohl takticky.
     
    3
    Hned v úvodu zápasu jsme sledovali autové vhazování z levé strany, o které se postaral křídelník Skov. Tomu na pomoc přispěchal volný kolega Grillitsch.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Meré, Bornauw, Czichos – Ehizibue, Schirí, Schaub, Hector (C), Jakobs – J. Córdoba, Terodde.
    Náhradníci: Kessler – Schindler, Schmitz, Drexler, Höger, Modeste, Risse, Koziello, B. Verstraete.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Vogt (C), Hübner – Kadeřábek, Rudy, Grillitsch, Rupp, Skov – Locadia, Bebou.
    Náhradníci: Pentke – Akpoguma, Adamjan, Bičakčić, Baumgartner, Ribeiro, Samassékou, Stafylidis, Žulj.

    Rozhodčí: Kampka – Stein, Kempkes.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    TSG 1899 Hoffenheim

    Na opačné straně stojí mírný favorit tohoto zápasu, kterým je Hoffenheim. Tento celek se v jednu dobu rovněž nacházel kolem sestupového pásma, jenomže zlepšená forma z posledních duelů zapříčinila posun až na devátou pozici. Hoffenheim má totiž na svém kontě sedmnáct bodů, navíc manko na druhý Dortmund je pouze dvoubodové. Hoffenheimu se v posledních zápasech hodně daří, v posledních čtyřech duelech v řadě neztratil ani jeden bod, poslední porážka je tak více než měsíc stará. V posledním ligovém duelu jsme sledovali očekávanou výhru proti Paderbornu, a sice poměrem 3:0.
     
    1. FC Kolín nad Rýnem

    Fotbalisté Kolína se po deseti kolech nacházejí na průběžné sedmnácté pozici, což by v konečném důsledku znamenalo sestup zpět do nižší soutěže. Kolín doposud nasbíral pouze sedm bodů, nicméně manko na třináctý Düsseldorf je pouze tříbodové. Domácí celek tohoto zápasu v posledních dvou duelech nedokázal vybojovat ani jeden bod, nejprve nestačil na Mohuč, které podlehl poměrem 1:3, aby toho nebylo málo, tak poté přišla na řadu další venkovní porážka, tentokráte proti Düsseldorfu poměrem 0:2. Kolín tak bude muset pořádně zabrat, napomoci by tomu mohly domácí zápasy.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Německá Bundesliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi 1. FC Kolín nad Rýnem a TSG 1899 Hoffenheim.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    David Suchý

    Branky: 34. J. Córdoba (Schaub) – 48. Adamjan (Rudy), 90+8. Locadia (pen.)

    Karty:   15. Czichos (KLN), 80. Bornauw (KLN), 90+7. Hector (KLN), 90+8. J. Córdoba (KLN) – 30. Skov (HOF), 45+1. Rudy (HOF), 86. Locadia (HOF)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 20:14.
    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Meré, Bornauw (83. Schindler), Czichos – Ehizibue, Schirí (70. B. Verstraete), Schaub (79. Drexler), Hector (C), Jakobs – J. Córdoba, Terodde.
    Náhradníci: Kessler – Schindler, Schmitz, Drexler, Höger, Modeste, Risse, Koziello, B. Verstraete.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Vogt (C), Hübner – Kadeřábek, Rudy, Grillitsch, Rupp (46. Adamjan), Skov – Locadia, Bebou (74. Stafylidis).
    Náhradníci: Pentke – Akpoguma, Adamjan, Bičakčić, Baumgartner, Ribeiro, Samassékou, Stafylidis, Žulj.

    Rozhodčí: Kampka – Stein, Kempkes
    thejrc.org