Nice – Bordeaux 1:1 (kon.)
konec
OGC Nice
1:1 (1:0)
Girondins Bordeaux
Pátek 08.11.2019, 20:45 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Nicolas de Préville, přichází Júsuf Aït Binnásir.
     
    83
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází François Kamano, přichází Josh Maja.
    81. Júsuf Atál (NIC)
     
    81
    Domácí mužstvo mohlo dát rozdílový gól, ale v jasné pozici selhalo! Myziane Maolida si navedl míč ze strany do šestnáctky, odkud vystřelil na zadní tyč. Výborným zákrokem se prezentoval Benoît Costil, jenž míč vyrazil na hranici malého vápna. Do nebezpečného prostoru nabíhal Júsuf Atál, který hlavou netrefil prázdnou bránu.
     
    80
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Adam Únás, přichází Myziane Maolida.
     
    74
    Dalším potrestaným hráčem je Mexer (Bordeaux), který pozdě přispěchal do souboje a dost nevybíravě atakoval Júsufa Atála.
     
    70
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Hwang Ui-jo, přichází Samuel Kalu.
    69. Júsuf Atál (NIC)
     
    69
    Júsuf Atál předvedl rychlou práci nohama, a tak se dostal do šestnáctky. Jeho pokus z ostrého úhlu mířil do prostoru tří tyčí, ovšem Benoît Costil byl správně postaven a pokus vyrazil.
     
    56
    V hokeji by se jednalo o čistý hit, ale ve fotbale o zákrok, jenž byl za hranicí pravidel. Dante (Nice) totiž soupeři postavil do cesty strom, a tak je dalším potrestaným hráčem.
    49. Jimmy BRIAND - 1:1
     
    49
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Zaslouženě je vyrovnáno a začínáme znovu! K pokutovému kopu se postavil JIMMY BRIAND, který si stejně jako brankář vybral levý spodní roh branky. Walter Benítez se po míči sice natahoval, ale jen o kousek na něj nedosáhl.
    47. Penaltový zákrok
     
    47
    Pokutový kop pro Bordeaux! Do šestnáctky vnikl François Kamano, který si míč výborně zasekl, a tak jej poslal k zemi Stanley Nsoki.
     
    46
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Igniatius Ganago, přichází Patrick Burner.
     
    45
    Hra se po rohovém kopu rychle otočila a dalšího centru se dočkal François Kamano, který na první tyči našel nabíhajícího spoluhráče. Briandova hlavička zamířila jen vedle pravé tyče, Bordeaux bylo znovu blízko vyrovnání.
     
    42
    Další centr z levé strany vyslal na hranici malého vápna Loris Benito. Před brankou se nacházel zcela osamocený Nicolas de Préville, jehož hlavička proletěla kolem bližší tyče.
     
    39
    To není možné, co Bordeaux znovu zahodilo! Přihrávka z pravé strany na první tyč, odkud vystřelil Jimmy Briand. Jeho pokus z jedné vyrazil domácí brankář, jenž je hrdinou posledních okamžiků.
    38. Aurélien Tchouaméni (BOR)
     
    38
    Aurélien Tchouaméni obral o míč Wylana Cypriena a vydal se kupředu. Jeho pokus zpoza šestnáctky mířil k pravé tyči, ale Walter Benítez přispěchal s perfektním zákrokem.
    29. Kasper Dolberg (NIC)
     
    29
    Girondins bude hledat cestu za vyrovnáním, ale bude muset přidat v předfinální fázi. Nice zachytilo míč a vydalo se do protiakce. Júsuf Atál prohodil soupeře a našel Kaspera Dolberga, který z otočky vystřelil, ale trefil jen vyběhnutého gólmana.
    27. Pierre LEES-MELOU - 1:0
     
    27
    Nice právě vstřelilo branku!
    Po dlouhé době se domácí mužstvo dostalo na polovinu soupeře a otevřelo skóre zápasu! Míč putoval doprava, odkud odcentroval Júsuf Atál. Jeho centr byl velice přesný a zamířil na hlavu PIERRA LEESA-MELOUA, který se z malého vápna nemýlil. Asistence: Júsuf Atál.
     
    22
    Vukašin Jovanović (Bordeaux) si u postranní čáry zezadu došlápl na Adama Únáse, jehož nevybíravě poslal na zelený pažit. Hostující hráč tak viděl jako druhý žlutou kartu.
     
    8
    Hned v úvodu zápasu zde máme první žlutou kartu, kterou vidí Pierre Lees-Melou (Nice). Domácí hráč totiž nestíhal, a tak podražením poslal pronikajícího soupeře k zemi.

    Michal Luxa

    Branky: 27. Lees-Melou (Atál) – 49. Briand (pen.)

    Karty:   8. Lees-Melou (NIC), 56. Dante (NIC) – 22. Jovanović (BOR), 74. Mexer (BOR)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:16.
    OGC Nice: Benítez – Nsoki, Dante, Hérelle – Cyprien – Atál, Danilo, Lees-Melou, Únás (80. Maolida) – Dolberg, Ganago (46. Burner).
    Náhradníci: Clementia – Coly, Burner, Maolida, Tameze, M. Sarr, Lusamba.

    Girondins Bordeaux: Costil – Jovanović, Koscielny, Mexer – Kamano (83. Maja), Tchouaméni, Otávio, Benito – de Préville (89. Aït Binnásir), Hwang Ui-jo (70. Kalu) – Briand.
    Náhradníci: Poussin – Poundjé, Kwateng, Maja, Bašić, Aït Binnásir, Kalu.

    Rozhodčí: Hamel – Pignatelli, Grosbost
    thejrc.org