Wizards Praha – Boca Chotěboř 2:0 (kon.) | Kladno – Pampuch Liberec 10:4 (kon.) | Interobal Plzeň B – Mladá Boleslav 10:6 (kon.)
Jablonec n/N – Dalmach Turnov 8:4 (kon.)
konec
FK GMM Jablonec nad Nisou
8:4 (1:1)
TJ FC Dalmach Turnov
Pátek 08.11.2019, 20:30 • Sportovní hala Jablonec nad Nisou • 2. Futsal liga západ • 7. kolo
     
    39
    Turnov právě vstřelil branku!
    Máme tu první hattrick večera a na svědomí ho má hráč Dalmachu. MATĚJ RANDÁK zblízka procedil míč přes Masaříka až do sítě.
     
    36
    Jablonec se vrací na hřiště s pěti hráči do pole a vypadá to, že bude pilovat powerplay.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Pařízek (TJ FC Dalmach Turnov).
     
    34
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Zakonči to! ozvalo se z jablonecké střídačky a VRATISLAV KOŘÍNEK jednoduše poslechl. A trefil se náramně k tyči turnovské brány. Tahle střela se nedala chytat.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Špína (TJ FC Dalmach Turnov).
     
    32
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Na Turnov trochu dopadá deka! TOMÁŠ BENÍŠEK nyní střelou přes obránce zaskočil Fillu střelou do horní poloviny brány a náskok Jablonce už vypadá pro Dalmach hrozivě.
     
    31
    Nevídané selhání jabloneckého kapitána Petra Mečíře. Ten zůstal dlužen své pověsti zabijáka, když Kořínkovu křižnou přihrávku nenasměroval do prázdné, nýbrž do tyče.
     
    29
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Dočkal se také MILAN MAZÁNEK. Poté, co ho podruhé v zápase zastavila tyč, sehrál krásnou gólovou etudu s narážejícím Tomášem Beníškem, který staršímu z obou Mazánků vrátil balón před odkrytou bránu.
     
    29
    Žlutou kartu dostává J. Mečíř (FK GMM Jablonec nad Nisou).
     
    27
    Turnov právě vstřelil branku!
    Dalmach poměrně lacině snižuje na rozdíl dvou branek. MATĚJ RANDÁK nachytal Masaříka z pořádné dálky. I když to vypadalo, že by jablonecký gólman ještě mohl míč vypíchnout z brankové čáry, už to nestihl.
     
    26
    Tomáš Mazánek je při chuti. Jablonecký blonďák se nyní opřel z první do sraženého pokusu Petra Mečíře a těsně minul turnovskou klec.
     
    25
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Dalmach je v krizi! Tu teď ještě prohloubil JAN MEČÍŘ, který mezi nohama Filly přidal pátou branku Jablonce – 5:2.
     
    24
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla futsalová paráda! Haunold se teď ocitl tentokrát v roli přihrávajícího hráče, když z voleje krásně našel TOMÁŠE MAZÁNKA a ten z první trefil levý horní růžek turnovské svatyně. Takový ťukes domácí v dosavadním průběhu ještě nepředvedli.
     
    24
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení! Petr Mečíř rozehrál standardní situaci na Tomáše Mazánka, jehož střelu tečoval těsně před Fillou JIŘÍ HAUNOLD. Tato změna trajektorie se stala hostujícímu brankáři osudnou.
     
    23
    Žlutou kartu dostává Beníšek (FK GMM Jablonec nad Nisou).
     
    22
    Turnov právě vstřelil branku!
    Dalmach srovnává stav zápasu neméně povedenou akcí! MATĚJ RANDÁK teď trochu vyškolil Jákla, když se kolem mladého beka GMM snadno vytočil ke gólovému zakončení.
     
    21
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Vynikající vstup GMM do druhého poločasu. TOMÁŠ MAZÁNEK natáhl ke střele z velké dálky a míč nádherně zapadl do turnovské brány.
     
    20
    Turnov právě vstřelil branku!
    Tak se Dalmach přece jen dočkal. Pouhé dvě vteřiny před koncem rozvlnil síť z otočky MARCEL ŠPÍNA a Turnov si tak odnese do šatny snesitelný výsledek 1:1.
     
    20
    Horké chvíle před bránou Jablonce! Beníšek nevyřešil jablonecké přečíslení čtyři na dva vůbec dobře a rázem šel Dalmach ve dvou na Masaříka. Randák ale trochu sobecky nepřihrával a karma ho vytrestala. Turnovský střelec se zamotal do vlastní kličky a balón nasměroval o hodně mimo.
     
    17
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Tentokrát už GMM trestá! Míč po chybě v rozehrávce Dalmachu doputoval až k ADAMU JÁKLOVI, který nekompromisně zavěsil míč pod víko hostující brány.
     
    17
    Tomáš Mazánek nyní nadvakrát selhal v obrovské šanci, kdy se ocitl úplně sám před Fillou.
     
    17
    Turnovský gólman si dneska zjevně postavil dobře i tyčky. Už podruhé ho totiž jedna z nich zachránila od inkasovaného gólu. Tentokrát trefil štangli z otočky Milan Mazánek.
     
    16
    Míč se ze skrumáže před turnovskou bránou odrazil k Beníškovi, jablonecký univerzál ale zblízka brankáře Dalmachu nepřekonal.
     
    13
    Nedorazu v jablonecké obraně teď málem využili bratři Hurtovi. Po střetu Vojtěcha s gólmanem Masaříkem ale míč proskotačil kolem prázdné brány bez zásahu Daniela.
     
    9
    Jákl si narazil s Petrem Mečířem a z levé strany vypálil do tyče! Teď dělily GMM od první trefy centimetry.
     
    8
    Už už to vypadalo, že Tvrdý bude po přihrávce Vojtěcha Hurta zakončovat do prázdné brány. Jenže kde se vzal, tu se vzal skluzující Haunold, jenž hostům uzmul stoprocentní gólovku.
     
    6
    Teď se Špína dostal k zakončení z bezprostřední blízkosti. Masařík se blýskl snad ještě lepším zákrokem než před malou chvílí.
     
    5
    Masařík v permanenci! Špína dobře mířil do horní poloviny branky, domácí gólman ale stál na svém místě.
     
    4
    Žlutou kartu dostává D. Hurt (TJ FC Dalmach Turnov).
     
    3
    Velmi aktivně vlétl do zápasu Tomáš Beníšek. Ten se zastřelil tvrdou střelou na bránu Dalmachu a navrch přidal i nebezpečnou teč Kořínkovy střely. Filla si v obou případech poradil.
     
    Jedna nepříjemná informace pro Jablonec ještě před začátkem utkání! Vypadá to, že brankář Vykoukal si při rozcvičce přivodil nějaké drobné zranění, které ho dnes mezi tři tyče nepustí. Jabloneckou klec tak bude strážit náhradník Masařík.

    Jan Kousal


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ FC Dalmach Turnov. Více informací zde.

    Branky: 17. Jákl, 21. T. Mazánek, 24. Haunold, 24. T. Mazánek, 25. J. Mečíř, 29. M. Mazánek, 32. Beníšek, 34. Kořínek – 20. Špína, 22. Randák, 27. Randák, 39. Randák

    Karty:   23. Beníšek (GJN), 29. J. Mečíř (GJN) – 4. D. Hurt (TRN), 33. Špína (TRN), 35. Pařízek (TRN)


    FK GMM Jablonec nad Nisou: Masařík (Vykoukal) – Jákl, Haunold, P. Mečíř (C), T. Mazánek, J. Mečíř, Kořínek, M. Mazánek, Beníšek
    TJ FC Dalmach Turnov: Filla – Krejčík, Tvrdý, Pařízek, Bangha, Špína, V. Hurt, D. Hurt, Randák, Mencl, Prokopec
    thejrc.org