Česko – Finsko 4:5 (kon.)
konec
Česko
4:5 (2:1, 0:2, 2:2)
Finsko
Pátek 08.11.2019, 17:00 • Zimní stadion Teplice • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jednu vteřinu před koncem Češi snižují! O trefu se rychle po vhazování postaral PETR POPPEL. Asistence: Theodor Pištěk
     
    58:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Avšak také pátý gól Finů. Ten mezi tři tyče doklepl ALEKSI MATINMIKKO! Bez asistence.
     
    58:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V závěru třetiny se finský tým opět ujímá vedení! Velmi rychle vyjel proti Dvořákovi MATIAS MÄNTYKIVI, který ve velké rychlosti překvapil českého gólmana a vyzrál na něj. Bez asistence.
     
    44:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tlak vyšel na výbornou a je opět srovnáno! O další trefu se po dlouhé kombinaci před Taponenem postaral ŠIMON JELÍNEK. Asistence: Petr Fridrich a Jiří Suhrada.
     
    33:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    I přes oslabení Finové otáčejí vývoj utkání! Z mezikruží dokázal propasírovat kotouč za Dvořákova záda ELIAS LAITAMÄKI. Asistence: Mikael Pyyhtiä.
     
    25:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Po rychlé finské mezihře se na hranici levého kruhu opřel do kotouče MATIAS MÄNTYKIVI, jemuž se povedlo vrátit Finy do hry. Asistence: Samuel Kemppainen a Juuso Pärssinen.
     
    07:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finům se ale tento stav nepříliš líbil a hned po vhazování se dostávají ke své snižující trefě. Tu dokázal vstřelit MIKKO PETMAN. Asistence: Antti Tuomisto a Henri Nikkanen.
     
    07:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přestože se většinu času operovalo před brankou Dvořáka, další gól vstřílejí čeští hokejisté! Po samostatném výpadu na branku se o něj postaral opět FILIP PŘIKRYL. Asistence: Šimon Jelínek.
     
    01:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté se rychle dostávají do vedení! Po bleskovém nájezdu na branku se dostal ke střele na Taponena FILIP PŘIKRYL, jehož přesná trefa otevírá skóre utkání. Asistence: Adam Klapka a Šimon Jelínek.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Přikryl (Klapka, Jelínek), 8. Přikryl (Jelinek), 45. Jelínek (Fridrich, Suhrada), 60. Poppel (Pištěk) – 8. Petman (Tuomisto, Nikkanen), 26. Mäntykivi (Kemppainen, Pärssinen), 34. Laitamäki (Pyyhtiä), 59. Mäntykivi, 59. Matinmikko


    Česko: Dvořák (Málek) – Žůrek, Klejna (C), Suhrada, Michálek, Rutar, Kowalczyk, Hamrlík, Antoš – Čermák, Vitouch, Všetečka, Jelínek (A), Přikryl, Fridrich, Rychlovský, Najman (C), Klapka, Pištěk, Křemen, Poppel
    Finsko: Taponen (Randelin) – Kemppainen, Airola, Luoto, Tuomisto (A), Laitamäki, Matinmikko, Koskenkorva, Kuusela – Pyyhtiä, Pärssinen, Mäntykivi, Petman, Nikkanen, Intonen, Lahnaviik, Hakanen, Miettinen, Puhakka, Vilén, Valkeejärvi

    Rozhodčí: Pilný, Veselý – Frodl, Hynek
    thejrc.org