Kovo Praha – Kert Park Praha 1:6 (kon.)
konec
TJ Kovo Praha
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
HC Kert Park Praha
Pátek 08.11.2019, 19:00 • Palmovka • CROSSDOCK Extraliga • 13. kolo
     
    35:59
    Kert Park právě vstřelil branku!
    ADAM POSTULKA dokázal prostřelit Gerlicha z pravé strany. Asistence: Tomáš Wróbel a Dalimil Zvonek.
     
    33:12
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN STŘECHA, který dokázal překonat Gerlicha z pravé strany střelou nad beton. Asistence: Petr Danko a Jiří Vaniš.
     
    29:40
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN STŘECHA, který se dostal do samostatného úniku a poslal míček do pravé šibenice. Asistence: Petr Danko a David Šperl.
     
    27:57
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert jde do dvoubrankového vedení! JAN ČEJKA dostal přihrávku na pravou stranu, kde byl sám a do prázdné branky zakončil s přehledem. Asistence: Petr Danko a David Šperl.
     
    21:35
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ FEJFAR. Asistence: Dalimil Zvonek a Tomáš Wróbel.
     
    10:50
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert vyrovnává stav utkání na 1:1! JAN ČEJKA utekl obraně po pravém mantinelu a střelou pod víko překonal Gerlicha. Asistence: David Šperl a Lukáš Suchánek.
     
    08:23
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Kovo se ujímá vedení! Důraz před brankou předvedl MARTIN BYDŽOVSKÝ, který dotlačil míček za záda Mikla. Asistence: Jakub Bureš a Martin Krištof.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 9. Bydžovský (Bureš, Krištof) – 11. Čejka (Šperl, Suchánek), 22. Fejfar (Zvonek, Wróbel), 28. Čejka (Danko, Šperl), 30. Střecha (Danko, Šperl), 34. Střecha (Danko, Vaniš), 36. Postulka (Wróbel, Zvonek)


    TJ Kovo Praha: Gerlich (Lain) – Nýdl, Drak, Bydžovský, Bureš, Votýpka, Dušák, Winter – Ogurčák, Kočka, Šimon, Bravenec, Krištof, Pátek, Adam, Wurdák
    HC Kert Park Praha: Mikl (Koch) – Blaško, Bošák, Dejneka, Laurinc, Macek, Šperl – Čejka, Danko, Fejfar, Kruček M., Postulka, Střecha, Suchánek, Vaniš, Wróbel, Zvonek
    thejrc.org