Hertha – RB Lipsko 2:4 (kon.) | Mohuč – Union Berlín 2:3 (kon.) | Paderborn – Augsburg 0:1 (kon.)
Schalke – Düsseldorf 3:3 (kon.) | Bayern – Dortmund 4:0 (kon.)
konec
FC Schalke 04
3:3 (1:0)
Fortuna Düsseldorf
Sobota 09.11.2019, 15:30 • VELTINS-Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Krásná akce Fortuny, na jejímž končí kompletuje hattrick ROUWEN HENNINGS! Kaan Ayhan mu pěkným lobem poslal míč do vápna, tam si Hennigs naběhl a těsně před brankářem Nübelem dokázal špičkou kopačky míč přizvednout a přelobovat ho, míč končí v brance, je opět vyrovnáno.
     
    79
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Amín Harít (Schalke) udělal velký kus práce, kdy dostal míč až k vápnu Fortuny. Tam ale nepřešel přes dvě bránící hráče soupeře, jenže od nich se míč dostal k SUATU SERDAROVI, který vypálil z voleje a trefil se přesně k tyči.
     
    74
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    No vida, tak už to neplatí! Hosté bleskově zaútočili, po pravé straně, odkud se míč posupně dostal až do vápna, kde Erik Thommy výtečně přihrává na místo pokutového kopu, odkud se střelou z první trefuje ROUWEN HENNINGS.
     
    67
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou zpět své vedení poté, co Bastian Oczipka rozehrál roh z levé strany, ve vápně přeskočil bránícího Nuhua OZAN KABAK, který neomylně, hlavou, posílá míč do branky Fortuny.
     
    62
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    ROUWEN HENNINGS s naprostým přehledem proměnil pokutový kop a hosté tak vyrovnávají na 1:1.
     
    33
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích, kdy Raman výtečným lobem nachází ve vápně Fortuny DANIELA CALIGIURIHO, který si míč sklepl a pravačkou poslal neomylně míč do branky.

    Martin Dvořák

    Branky: 33. D. Caligiuri (Raman), 67. Kabak (Oczipka), 79. Serdar – 62. Hennings (pen.), 74. Hennings (Thommy), 85. Hennings (K. Ayhan)

    Karty:   61. McKennie (SCH), 79. Serdar (SCH) – 53. Morales (DSF), 76. Fink (DSF), 89. Hoffmann (DSF), 90+2. K. Ayhan (DSF)


    FC Schalke 04: Nübel – Kenny, Kabak, McKennie, Oczipka – Harít, Mascarell, D. Caligiuri – Serdar – Raman (70. Matondo), Schöpf (75. Uth).
    Náhradníci: Schubert – Burgstaller, Kutucu, Becker, Mercan, Reese, Boujellab, Matondo, Uth.

    Fortuna Düsseldorf: Steffen – Zimmer (71. Thommy), K. Ayhan, Hoffmann, Nuhu, Gießelmann – Zimmermann, Morales (90+2. Sobottka), Bodzek (75. Fink), Kownacki – Hennings.
    Náhradníci: Kastenmeier – Contento, Fink, Ampomah, Sobottka, Thommy, Tekpetey, Suttner, L. Baker.

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Achmüller
    ocianews.com