Detroit – Boston 4:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Edmonton – New Jersey 4:0 (kon.)
Tampa – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:1 (kon.)
konec
New York Islanders
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Florida Panthers
Sobota 09.11.2019, 19:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:50 Anders LEE - 2:1
     
    46:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    To je odpověď! Pouhých 38 vteřin po vyrovnávacím gólu se domácí prosadili před brankářem Bobrovským a vrací se do vedení. Jedná se o hodně kuriózní gól. Střelu SCOTTA MAYFIELDA od mantinelu tečovali hned dva bránící hráči a oblouček přeletěl brankáře Floridy. Asistence: Devon Toews, Mathew Barzal.
    46:12 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    46:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostům se daří využít přesilovou hru! Kotouč se odrazil vedle pravé tyčky, kam se svou lapačkou snažil Greiss natáhnout. Stejně tak ovšem učinil i ALEKSANDER BARKOV, který zasáhl volný puk a dopíchl ho do branky. Asistence: Jonathan Huberdeau, Keith Yandle.
    05:40 Mathew BARZAL - 1:0

    via Gfycat

     
    05:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tentokrát už gól domácích platí! Islanders pokračovali v akci po skončení přesilovky, k puku se dostal v pravém kruhu MATHEW BARZAL, který si kličkou na střed vytvořil střeleckou pozici a z bekhendu překonal Bobrovského. Asistence: Brock Nelson, Derick Brassard.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Barzal (B. Nelson, Brassard), 47. Mayfield (D. Toews, Barzal) – 47. Barkov (Huberdeau, Yandle)


    New York Islanders: Greiss (Varlamov) – Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield, Boychuk, Leddy – Lee, Barzal, Jo. Bailey – Beauvillier, B. Nelson, Brassard – Dal Colle, Cizikas, Clutterbuck – Johnston, Bardreau, Eberle.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Weegar, Ekblad, Matheson, Strålman, Yandle, Pysyk – Huberdeau, Barkov, Dadonov – Hoffman, Trocheck, Connolly – Hunt, B. Boyle, Sceviour – Vatrano, Malgin, Toninato.

    Rozhodčí: Charron, O'Rourke – Rody, Murchison
    thejrc.org