Peter Benko - Jakub Štáfek Vítěz: Jakub Štáfek (KO) (kon.) | Michal Martínek - Viktor Pešta Vítěz: Michal Martínek (TKO) (kon.)
Attila Végh - Karlos Vémola Vítěz: Attila Végh (KO) (kon.)
konec
Attila Végh - Karlos Vémola

Vítěz: Attila Végh (KO)

Sobota 09.11.2019, 22:30 • O2 Arena (Praha) • Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Zápas století je minulostí! Dlouho očekávaný duel nakonec skončil velice bleskově. Hned od úvodu jsme sledovali velice aktivní pojetí v podání obou zápasníků, nicméně Karlos Vémola si nedával pozor na velice tvrdé zásahy od soupeře. To bylo osudné, Attilova pravačka opět dopadla na Vémolův obličej, který byl knockautován. (22:39:24)
     
    Zápas skončil.
     
    02:07
    To je neuvěřitelné! Attila Végh knockautoval Vémolu! Pravačka slovenského bijce opět zasáhla cíl, naopak Vémola bezhlavě upadl na zem, což znamená KO a konec zápasu.
     
    01:45
    Dostali jsme se do klidného postoje, ze kterého Vémola vykouzlil ránu pravou rukou.
     
    01:25
    Vémolovi se zatím nechce na zem, nicméně soupeř působí mnohem aktivnějším dojmem.
     
    00:50
    Pořádnou dělovku vyslal také Attila Végh, kterému se povedlo zasáhnout Vémolu. Aby toho nebylo málo, tak prošla také další pravačka.
     
    00:20
    Začali jsme hodně aktivně, přičemž to Vémola zkusil prvním tvrdým low kickem.
     
    Začalo 1. kolo
     
    Attila Végh – Karlos Vémola

    Zápas století je skutečně tady! V československém souboji je do role favorita pasován Karlos Vémola, který si nepřipouští nic jiného, než vítězství. Není se čemu divit, pakliže Vémola skutečně chce zpět do UFC, bude muset porážet jednoho soupeře za druhým. Terminátorova bilance činí sedmadvacet vítězství a pouze pět porážek. Vémola má na svém kontě hned jedenáct výher v řadě, ta poslední se uskutečnila před více než čtyřmi lety, tehdy Vémola prohrál s dnes velice uznávaným Jackem Hermanssonem. Největší výhodou je síla na zemi, což se potvrzuje v každém duelu. Podobný scénář se dá očekávat také v dnešním duelu, o čemž pochopitelně Attila Végh ví a bude zajímavé sledovat, jak si s předem avizovanou taktikou poradí. Attila Végh je miláček slovenské scény, navíc je na pasován do role vůbec nejlepšího slovenského fightera. Végh má na svém kontě hned dvaatřicet výher, na druhou stranu prohrál v devíti případech. Ta poslední se uskutečnila v jeho posledním duelu, celkem překvapivě totiž prohrál s Virgilem Zwickerem, kvůli čemuž si před zápasem stoletím hodně uškodil.
     
    Dlouho očekávaná událost je tady! Oktagon 15 přináší vůbec nejatraktivnější kartu ve své historii, kterou okoření bitva století, ve které se proti sobě představí Karlos Vémola a Attila Végh. Tento zápas je hlavním hřebem tohoto turnaje, ještě před tím se dočkáme dalších velice zajímavých duelů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

    David Suchý

    thejrc.org