Německo – Slovensko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Německo
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Slovensko
sk Neděle 10.11.2019, 14:30Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:08
    Slovensko dalo gól! Čo PETROVI ZUZINOVI nevyšlo na konci tretej tretiny, vyšlo mu teraz v predĺžení. Zobral si puk, zbavil sa brániaceho hráča, obkorčuľoval bránu, dostal sa až na ľavý kruh, odkiaľ z uhla trafil pod hornú žŕdku!

    Asistencie: Andrej Kollár, Patrik Koch
     
    59:59
    GÓL NEPLATÍ, dosiahnutý bol až po klaksóne. Jednalo sa možno o jednu desatinu sekundy.
     
    59:59
    Ešte sa však bude volať, pretože nie je isté, či bol gól dosiahnutý pred záverečnou sirénou.
     
    59:59
    Zuzin korčuľoval sám na bránu a posiela puk do opustenej nemeckej svätyne.
     
    58:20
    Nemci hrajú o prvenstvo na turnaji a tak odvolali brankára aj za remízového stavu!
     
    55:52
    Slovensko dalo gól! Rosandič si spracoval puk, nahodil ho na bránu, kde ho ešte tečoval FILIP KRIVOŠÍK a puk prekĺzol pomedzi Niederbergerove betóny!

    Asistencie: Mislav Rosandič, Matúš Sukeľ
     
    52:00
    Ziegler sa dostal do samostatného úniku, skúšal blafák, bol už príliš z uhla a potom prišiel faul slovenského hráča. Chovan inkasuje 2 min. za hákovanie.
     
    48:17
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Bodák – 2 min., sekanie).
     
    38:16
    Prečíslili sme Nemcov, Hrivík korčuľoval po ľavej strane, na druhej strane mu korčuľoval Buček, no Hrivík zvolil spätnú prihrávku do druhej vlny, odkiaľ prišla nebezpečná strela, ktorú však Niederberger pokryl!
     
    35:21
    Vylúčenie v tíme Slovensko (J. Sukeľ – 2 min., hákovanie).
     
    31:57
    Slovensko dalo gól! Bratská spolupráca na slovenskej strane slávi gólový úspech. Jakub Sukeľ napádal rozohrávku Nemcov, za bránou získal puk a poslal ho pred bránu, kde si nakorčuľoval MATÚŠ SUKEĽ, ktorý z prvej trafil popod presúvajúceho sa Niederbergera!

    Asistencia: Jakub Sukeľ
     
    28:35
    Nemecko dalo gól! Príliš veľa priestoru sme nechali ANDREASOVI EDEROVI, ktorý sám prekorčuľoval veľký kus ihriska, kľučkou sa zbavil Kocha a zakončil presne k žŕdke!

    Asistencie: Marco Nowak, Colin Ugbekile
     
    24:41
    Oblinger sa z ničoho nič dostal do čistej šance, medzi kruhmi sa ocitol úplne sám, vystrelil švihom, Godla však jeho pokus zlikvidoval!
     
    21:29
    Dostali sme sa do prečíslenia dvoch proti jednému, Šišovský presnou prihrávkou našiel Grígera, ktorý z prvej zblízka zakončil len do Niederbergera, ktorý sa stihol presunúť!
     
    11:18
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Koch – 2 min., podrazenie).
     
    06:25
    Nemecko dalo gól! Buly sme síce vyhrali, no nedostali sme puk von z obranného pásma, Müller prihral voľnému ANDREASOVI EDEROVI, ktorý z kruhu trafil presne.

    Asistencia: Jonas Müller

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 7. Eder (Müller), 29. Eder (Nowak, Ugbekile) – 32. M. Sukeľ (J. Sukeľ), 56. Krivošík (Rosandič, M. Sukeľ), 63. Zuzin (Kollár, Koch)


    Německo: Niederberger – Ugbekile, Bittner, Nowak, Wagner, Brandt, Ebner, Müller, Wohlgemuth, Fischbuch, Brunnhuber, Kammerer, Schütz, Pietta, Ziegler, Tiffels, Noebels, Eder
    Slovensko: Godla – Čerešňák, Ďaloga, Chovan, Koch, Bodák, Rosandič – Kollár, Zigo, Zuzin – Buček, Hrivík, Kudrna – Šišovský, Gríger, Liška – J. Sukeľ, M. Sukeľ, Krivošík
    thejrc.org