Zlín – Kometa Brno 5:4 (kon.) | Sparta – Kladno 6:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:0, 3:2, 2:0)
Rytíři Kladno
Středa 13.11.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:56 Matúš SUKEĽ - 6:2
     
    50:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale další pokus už skončil v síti brankáře Godly! A byl to právě nejviditelnější hráč posledních vteřin MATÚŠ SUKEĹ, který napálil puk před brankovištěm a nakonec ho poslal až do cíle. Asistence: Robert Říčka.
    43:42 Lukáš ROUSEK - 5:2
     
    43:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    A krátce poté zní v hale píseň Pátá! Sparťané se dostali do útočného pásma, po zmatcích před brankou Denise Godly se dostal k puku LUKÁŠ ROUSEK, který po své otočce překonal kladenského brankáře. Asistence: Jan Košťálek, Adam Polášek.
    35:20 Antonín MELKA - 4:2
     
    35:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A hosté se rázem vrací zpátky do hry! Jágr dobře načasoval svou přihrávku a poslal přesný pas na ANTONÍNA MELKU, který se do puku opřel z mezikruží a vymetl branku Jakuba Sedláčka! Asistence: Jaromír Jágr, Brady Austin.
    29:37 Jan BUCHTELE - 4:1
     
    29:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu však rychlá odpověď, a to přímo z hole JANA BUCHTELEHO! Forman našel prvního jmenovaného přesným pasem u levé tyče Godlovy branky a Buchtele už jen doklepl kotouč do branky. Asistence: Miroslav Forman, Tomáš Dvořák.
    29:24 Ladislav ZIKMUND - 3:1
     
    29:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A rozhodčí nakonec gól uznávají! LADISLAV ZIKMUND s pukem na hokejce obkroužil branku a zasunul puk u tyčky až za záda Jakuba Sedláčka. Kladenští tak snižují na rozdíl dvou branek. Asistence: Martin Kehar.
    23:49 Michal ŘEPÍK - 3:0
     
    23:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď se sparťané rozstříleli! MICHAL ŘEPÍK se dostal k puku ve středním pásmu a chladnokrevnou střelou z levého kruhu pro vhazování zavěsil do branky Denise Godly. Bez asistence.
    22:37 Miroslav FORMAN - 2:0
     
    22:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to sparťanům vyšlo na jedničku! Pech zavezl kotouč do útočného pásma, prohodil si ho s Růžičkou, který našel před brankou dobře postaveného MIROSLAVA FORMANA, jenž přesnou střelou rozvlnil síť za brankářem Godlou podruhé! Asistence: Lukáš Pech, Vladimír Růžička.
    03:59 Andrej KUDRNA - 1:0
     
    03:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    A krátce poté se sparťané radují z vedení! Rozhodčí celou situaci nakonec ještě zkoumal na videu, ale gólu bylo dosaženo v rámci regulí a domácí tedy jdou do vedení! Říčka vystřelil z levého kruhu pro vhazování a puk se od Godlovy masky odrazil na hůl ANDREJE KUDRNY, který dorazil kotouč do sítě. Asistence: Robert Říčka, Matúš Sukeĺ.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Kudrna (Říčka, Sukeľ), 23. Forman (Pech, V. Růžička), 24. Řepík, 30. Buchtele (Forman, Tomáš Dvořák), 44. Rousek (Košťálek, Polášek), 51. Sukeľ (Říčka) – 30. Zikmund (Kehar), 36. Melka (Jágr, Austin)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Kalina, Blain, Tomáš Dvořák, Jurčina, Polášek, Košťálek, Piskáček – Smejkal, Tomášek, Řepík – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – Rousek, V. Růžička, Dvořáček.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Zelingr, Barinka – Zikmund, O'Donnell, Jágr – Réway, Machač, Jelínek – Redlich, Melka, J. Strnad – Š. Bláha, T. Kaut, Hajný – Bílek.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hejduk – Jindra, Zíka

    Diváci: 17 220
    thejrc.org