Vsetín – Kadaň 5:2 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 1:2 (po pr.)
Motor ČB – Jihlava 3:2 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:3 (0:3 po s.n.) | Havířov – Prostějov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Slavia 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 13.11.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:50 Miroslav HOLEC - 3:2
     
    54:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor tlačí svého soupeře a zaslouženě střílí vedoucí branku pět minut před koncem třetiny! Karel Plášil posunul puk na MIROSLAVA HOLCE, kdy obrana hostí propadla, a nepříliš prudkou střelou překonal Brože v brance! Asistence: Karel Plášil a Matouš Venkrbec.
    34:17 Milan DAVÍDEK - 2:2
     
    34:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Václav Karabáček a Jakub Babka se srazili ve svém vlastním obranném pásmu, a tak se Jihlava dostala k puku. Jan Holý vypálil od modré, do jeho rány navíc sáhl MILAN DAVÍDEK, který nedal Kloučkovi šanci. Asistence: Jan Holý.
    27:12 Lukáš ENDÁL - 2:1
     
    27:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A během pár vteřin je stav otočený, Motor potvrzuje, že se mu v druhých třetinách nejvíce daří! Jan Kloz šikovně posunul kotouč na LUKÁŠE ENDÁLA, který měl před sebou spoustu prostoru a prosadil se střelou mezi betony Brože. Asistence: Jan Kloz a Pavel Pýcha.
    26:31 Jan KLOZ - 1:1
     
    26:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po necelých sedmi minutách v druhé třetině je srovnáno! Lukáš Endál potáhl kotouč za brankou, načež ho naservíroval JANU KLOZOVI, který se vrátil do sestavy po hostování z Parudubic a který ranou z první překonal Brože v brance. K tomu navíc střílí první branku v Motoru! Asistence: Lukáš Endál.
    19:04 Michal POLETÍN - 0:1
     
    19:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jakub Babka v obrovské šanci selhal, a tak se z rychlého protiútoku prosazuje Jihlava, která jde v Budvar aréně minutu před koncem třetiny do vedení! Domácí se dostali do přečíslení tři na jednoho, kdy MICHAL POLETÍN hledal spoluhráče před brankou. Do branky si však kotouč nejspíše srazil René Vydarený. Asistence: Tomáš Chlubna.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. J. Kloz (Endál), 28. Endál (J. Kloz, Pýcha), 55. Holec (Plášil, Venkrbec) – 20. Poletín (Chlubna), 35. Davídek (J. Holý)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Suchánek, Lytvynov, Pavel – M. Novák, J. Kloz, J. Veselý – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, Endál – Christov, Venkrbec, Holec – Babka.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Mareš, Staněk, J. Pohl, J. Holý, Černohorský, D. Kolář, Půža – Čachotský, Skořepa, Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – Jiránek, Fronk, Anděl – Lichanec, Davídek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Tvrdík, Polonyi

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    thejrc.org