Chabarovsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Kunlun – Jokerit 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Soči 5:1 (kon.)
Minsk – Viťaz 4:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
SKA Petrohrad
Středa 13.11.2019, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:59 Kirill MARČENKO - 1:3
     
    49:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají na dvoubrankový rozdíl. KIRILL MARČENKO z obranného pásma nabral rychlost, nabruslil si na levý kruh a odtud poté skrze domácí obranu prostřelil Alikina, když kotouč umístil pod horní tyč jeho branky – 1:3. Asistence: Joonas Kemppainen a Andrej Zubarev.
    44:49 Arťom ZUB - 1:2
     
    44:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A hosté nyní poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Vjačeslav Ušenin chtěl vyhodit puk z pásma, ale ten na modré čáře zachytil ARŤOM ZUB, nabruslil si do prostoru mezi kruhy a jeho svižná rána pak končí za zády Alikina – 1:2. Bez asistence.
    39:22 Danila GALEŇUK - 1:1
     
    39:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ač měli domácí v závěru druhé třetiny drtivý tlak, nakonec se na druhé straně z vyrovnání radují hosté. DANILA GALEŇUK vyslal střelu, která nemířila na branku soupeře, přesto prošel puk mezi betony Alikina a skončil za brankovou čárou díky teči Igantoviče – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Bez asistence.
    17:43 Alexandr GORŠKOV - 1:0
     
    17:43
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí měli i nadále tlak před brankou Petrohradu a nyní už to hosté neustáli. ALEXANDR GORŠKOV dostal přihrávku před Samonova, dostal se s ním na pravou stranu a před ním pak zívala odkrytá branka Petrohradu, do které pak kotouč pohotově umístil – 1:0. Chabarovsk se tak v závěru první třetiny ujímá vedení. Asistence: Vjačeslav Ušenin a Nikita Kamalov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Gorškov (Vj. Ušenin, Kamalov) – 40. Galeňuk, 45. Zub, 50. Marčenko (Kemppainen, Zubarev)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán, Vitásek, Korjagin, Ignatovič, Turbin, Kamalov, Alexandrov – Golubev, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Jazkov, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Veličkin, Kacuba, A. Lazarev.
    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – A. Bělov, Zub, Galeňuk, Zemčonok, Zubarev, Ožiganov, Chafizullin – Karpov, Kemppainen, S. Plotnikov (C) – Tkačjov, Koskiranta, Barabanov – Kuzmenko, Švec-Rogovoj, Burdasov – Jakupov, Kablukov (A), Ketov (A) – Marčenko.

    Rozhodčí: Gofman, Soin – Kučava, Lazarev

    Diváci: 6 147
    thejrc.org