Mountfield HK – Mannheim 1:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Adler Mannheim
Středa 13.11.2019, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Smoleňák měl na holi po skvělém individuálním průniku druhou branku, dvakrát ho z levé strany vychytal famózní a velmi pružný a rychlý Gustafsson.
    55:52 JERGL - 1:0
     
    55:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield jde přece jen do vedení! Z nevinně vyhlížející akce se prosazuje parádně umístěnou střelou po ledě mezi betony ALEŠ JERGL, který zužitkoval svůj dobrý pohyb a překonal bránícího Larkina i gólmana Gustafssona. Asistence: Kevin Klíma
     
    49:56
    Z druhé vlny si do nejnebezpečnějšího místa na ledě na střelu najel Larkin, puk mu ale sjel z hokejky v nejméně vhodný okamžik a branku Mazance minul.
     
    46:02
    14 minut před koncem si Mountfield konečně vyzkouší hru v přesile, na trestnou lavici za hákování odjel Katic.
     
    36:59
    Mazanec nebyl pod tlakem a dle pravidel měl puk rozehrát, to se však nestalo a proto se rozhodčí rozhodli mu udělit dvouminutový trest za zdržování hry, který odpyká Smoleňák
     
    33:49
    První přesilovou hru si zahrají Němci, podrážením se provinil Rákos, který už zahřívá trestnou lavici.
     
    31:52
    Další neskutečný tlak Lvů! Perretův nájezd zleva nejprve zablokoval svou holí Larkin, pak si až do mezikruží sjel na střelu Zámorský, ale ten pro změnu ztroskotal na pozorném Gustafssonovi.
     
    30:00
    Obrovské šance domácích! Top Scorer Vincour dostal ideální pas před prázdnou branku, ale v zakončení byl příliš pomalý a Gustafsson se tygřím skokem stihl přesunout. Chvíli potom neuspěl ani dorážkou z bezprostřední blízkosti brankoviště Klíma.
     
    21:03
    Hrajeme ve čtyřech, po vzájemné potyčce si posedí na trestné lavici Jergl s Huhtalou, oba vyfasovali dvojku za hrubost.
     
    15:40
    Slušná pozice i na druhé straně. Rákosovo nahození se snažil ve vzduchu tečovat Klíma, prudký kotouč ale jen těsně netrefil. Následuje druhá komerční pauza.
     
    15:20
    Po zpětném pasu se do dobré pozice přímo před Mazancem dostal Krämmer, puk ale ani několika dorážkami výstrojí domácího brankáře neprocedil.
     
    06:50
    Smoleňák v útočném pásmu tak dlouho obtěžoval Lehtivuoriho, až finský bek puk ztratil a vše rezultovalo v nebezpečnou Cingelovu střelu z pravého kruhu! Dobrá palebná pozice.
     
    03:05
    Velké šance na obou stranách! Nejprve se do samostatného úniku řítil Jergl, ale střelou do protipohybu Gustafssona trefil jen jeho beton, na druhé straně ještě z lepší pozice osamocený Huhtala prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil.

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 56. Jergl (Klíma)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Zámorský, Linhart, Cibulskis, Nedomlel, Rosandič, F. Pavlík, Šalda, Gaspar – R. Pavlík, Koukal, Jergl – Perret, Cingel, Smoleňák – Klíma, Rákos, Vincour – Chalupa, Kubík, Dragoun
    Adler Mannheim: Gustafsson (Endras) – Larkin, Katic, Reul, Akdag, Lehtivuori, Krupp, Lampl, Billins – Huhtala, Smith, Stützle – Rendulič, Goc, Järvinen – Plachta, Desjardins, Eisenschmid – Krämmer, Raedeke, Hungerecker

    Rozhodčí: Rencz, Nikolić – Hynek, Lhotský

    Diváci: 2647
    Úterý 19.11.2019
    Mannheim - Mountfield HK 1:1

    Branky a nahrávky: 50. Hungerecker (Lehtivuori, Lampl) – 40. Chalupa (Jergl, Pilař)

    thejrc.org