Třinec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:3 (1:0 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.)
Pardubice – Olomouc 1:2 (po pr.) | Liberec – Litvínov 6:1 (kon.) | Kladno – Zlín 1:0 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Pátek 15.11.2019, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • turnaj O Pohár DHL • 18. kolo
Partner:
     
    64:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    TOBIÁŠ HANDL rozhodl v poslední vteřině prodloužení o tom, že bod navíc dnes zůstane v Olomouci! Asistence: Danel Ministr.
     
    41:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Vojtěch Mokrý byl na svižnou střelu DAMIENA HRADILA příliš krátký. Asistence: Šimon Slavíček a David Kižlin.
     
    39:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vteřinu před koncem druhé třetiny se Slávisté přece jen dokázali prosadit. Autorem kontaktního gólu je LUKÁŠ KŘENEK. Asistence: Šimon Slavíček.
     
    37:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla rána jako z děla! Po buly se ke kotouči dostal ADAM RUTAR, který dělovkou od modré čáry uklidil kotouč do Pánkovy brány. Asistence: Petr Bahounek a Joshua James Mácha.
     
    08:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využívají svou přesilovou hru a jdou do vedení. Autorem úvodního gólu zápasu je ADAM RUTAR. Asistence: Ondřej Tichý.

    Kristýna Nováková

    Branky a nahrávky: 9. Rutar (Tichý), 38. Rutar (Bahounek, Mácha), 65. Handl (Ministr) – 40. Křenek (Slavíček), 42. Hradil (Slavíček, Kižlin)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Mader (C), Hladiš, Vosátko (A), Rutar, Pírek, Bahounek – Kalač (A), Handl, Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Horký, Štědrý, Kořenek, Tichý, Ministr, Tarnoczy
    HC Slavia Praha: Pánek (Kufa) – Hovorka (A), Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Slavíček, Ribarovski, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C)

    Rozhodčí: Cabák – Gebauer, Hanzlík
    thejrc.org