Slavia – Chomutov 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Motor ČB 5:8 (kon.)
Benátky n/J – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:7 (kon.) | Prostějov – Sokolov 4:2 (kon.)
Jihlava – Přerov 0:1 (po pr.) | Třebíč – Havířov 4:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Sobota 16.11.2019, 12:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • turnaj O Pohár DHL • 19. kolo
Partner:
     
    53:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, dnes zvítězí ševci! Po zákroku Pánka se v předbrankovém prostoru nejvíce angažoval FILIP WEINTRITT, který nakonec dokázal procpat puk do sítě. Asistence: Dominik Luža.
     
    39:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani odskakují na rozdíl dvou branek a kráčí si pro tři body! Chludil našel přesným pasem ŠIMONA FRÖMELA, který z mezikruží zakončil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Lukáš Chludil a Jan Jaroněk.
     
    30:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět na svou stranu! VOJTĚCH DOBIÁŠ se chopil puku ve středním pásmu, následně se s ním dostal až do mezikruží, odkud zakončil jen do tyče. Od ní se kus gumy odrazil do zad Pánka, který si hodně nešťastně srazil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jan Jaroněk.
     
    24:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté i přes svou pasivitu srovnávají krok! JAKUB JANČA dostal dobrou přihrávku do jízdy od Labuzíka, díky čemuž se dostal až před Kořénka, kterého si položil a poté kotouč zasunul do odkryté klece. Asistence: Tomáš Labuzík a Mikuláš Hovorka.
     
    17:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl, protože Berani se dostávají do vedení! Luža se elegantně dostal k dobrému zakončení, které Pánek jen tak tak vyrazil, takže VOJTĚCH DOBIÁŠ bez problémů dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Dominik Luža.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 18. Dobiáš (Luža), 31. Dobiáš (Jaroněk), 40. Frömel (Chludil, Jaroněk), 54. Weintritt (Luža) – 25. Janča (Labuzík, Hovorka)


    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Holík, Bednařík, Mikulík, Jaroněk, Riedl – Chludil, Handl, Sebera, Weintritt, Frömel, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Apolenář.
    HC Slavia Praha: Pánek (Kufa) – Hovorka (A), Němeček, Štíbr, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Ribarovski, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C).

    Rozhodčí: Adamec – Zedník, Blažek
    thejrc.org