Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Jaroslavl – Ufa 5:1 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
Minsk – Omsk 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Spartak Moskva
Sobota 16.11.2019, 15:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:07 Arťom FJODOROV - 1:4
     
    53:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, která navíc bude pokračovat kvůli dvojnásobnému trestu pro Chisamutdinova. Sražená střela od modré neznamenala ztrátu puku, nýbrž pohotovou přihrávku do levého kruhu, odkud vypálil ARŤOM FJODOROV! Asistence: Patrik Hersley, Ansel Galimov.
    48:13 Damir ŠARIPZJANOV - 1:3
     
    48:13
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí vykřesali naději! Mezi kruhy se do přihrávky a střele z voleje opřel DAMIR ŠARIPZJANOV, který snižuje na 1:3! Asistence: Ildar Šiksatdarov, Pavel Padakin.
     
    34:01
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesto v pokračující akci dokázali hosté skórovat a zvýšit už na 3:0! A byl to hodně nešťastný gól, jehož dosáhl MICHAIL JUŇKOV, který nahodil na brankáře od pravého mantinelu. Puk propadl Barulinovi do branky. Asistence: Michail Kotljarevskij.
    34:01 Michail JUŇKOV - 0:3
    23:17 Ansel GALIMOV - 0:2
     
    23:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Nenápadná a o to efektivnější akce hostů! Od zadního mantinelu přišel pas do pravého kruhu, odkud tvrdě vypálil Hersley, jehož střelu za záda Barulina protečoval ANSEL GALIMOV. Asistence: Patrik Hersley, Arťom Fjodorov.
    10:53 Arťom FJODOROV - 0:1
     
    10:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    ARŤOM FJODOROV vyrazil do útočného pásma po levé straně, dostal se až do kruhu pro vhazování a přesnou střelou pod horní tyčku otevírá skóre zápasu! Asistence: Dmitrij Višněvskij.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 49. Šaripzjanov (Šiksatdarov, Padakin) – 11. Fjodorov (D. Višněvskij), 24. A. Galimov (Hersley, Fjodorov), 35. Juňkov (Kotljarevskij), 54. Fjodorov (Hersley, A. Galimov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (37. Šaryčenkov) – R. Murphy, Pajgin, Bryncev, Aťušov, An. Sergejev, Šaripzjanov, Volgin – Z. Mitchell, White, Porjadin – Denis Kazionov, P. Kulikov, Chajrullin – Enlund, Chisamutdinov, Berglund – Šiksatdarov, Padakin, Fazlejev – Šarifjanov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Viklund, Hersley, D. Višněvskij, Rylov, Kutějkin, Trišin, Nikišin, D. Musin – Daugavinš, Nikoncev, Zubov – R. Hanzl, Kokarev, Fjodorov – Kotljarevskij, Cyplakov, Juňkov – A. Galimov, Arkalov, Stoljarov.
    bahis siteleri