Mountfield HK – Třinec 1:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:7 (kon.) | Litvínov – Sparta 3:4 (po pr.)
Zlín – Liberec 3:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:2 (3:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Kladno 1:3 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:1)
HC Sparta Praha
Neděle 17.11.2019, 15:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:48 Matúš SUKEĽ - 3:4
     
    63:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Sparťané se prosazují v prodloužení a berou bonusový bod navíc. Kudrna z pravého kruhu posunul puk před branku, kam si najel MATÚŠ SUKEĽ a poté zblízka svou svižnou ranou nedal Honzíkovi žádnou šanci – 3:4. Asistence: Andrej Kudrna.
    39:28 Viktor HÜBL - 3:3
     
    39:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak nyní je to už jasné, v Litvínově je znovu vyrovnáno. VIKTOR HÜBL sklepl ze vzduchu puk a umístil ho pod horní tyč hostující branky. Následovalo prozkoumání videem a branka je uznána – 3:3. Asistence: Tomáš Pavelka a Lukáš Válek.
    33:04 Jan KOŠŤÁLEK - 2:3
     
    33:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou poprvé dnes do vedení. JAN KOŠŤÁLEK střílel z pravého kruhu, kotouč prošel Janusovi mezi jeho betony a skončil u jeho levé tyče. Ovšem Košťálek ho poté holí dostal za brankovou čáru a dokončil to, co načal při svém pokusu – 2:3. Donutil tak domácí lavičku k výměně brankáře. Asistence: Jiří Smejkal a Lukáš Pech.
    20:26 Lukáš ROUSEK - 2:2
     
    20:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru a v Litvínově je opět vyrovnáno. Smejkal poslal do mezikruží přihrávku mezi nohama obránce Litvínova a z prostoru mezi kruhy se poté nemýlil LUKÁŠ ROUSEK – 2:2. Asistence: Jiří Smejkal a David Tomášek.
    09:28 Richard JARŮŠEK - 2:1
     
    09:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva si vrací své vedení zase zpátky. RICHARD JARŮŠEK, jenž do Litvínova přišel právě z pražské Sparty, nyní strhává vedení na litvínovskou stranu. Nejproduktivnější domácí hráč si sjel těsně před Jakuba Sedláčka, kterého pak prostřelil k bližší tyči – 2:1. Asistence: Jakub Petružálek a Tomáš Pavelka.
    01:13 Matúš SUKEĽ - 1:1
     
    01:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže prakticky hned okamžitě je vyrovnáno. Po nepřesném zákroku Jaroslava Januse se puk odrazil na levou stranu, kde ho svižnou střelou umístil k protější tyči MATÚŠ SUKEĽ – 1:1. Začíná se tak brzy znovu od začátku. Asistence: Milan Jurčina a Andrej Kudrna.
    00:34 Samson MAHBOD - 1:0
     
    00:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování v útočném pásmu jde Verva do vedení. Válek orazítkoval břevno hostující branky, kotouč se odrazil do mezikruží, kde ho poté svou střelou umístil za Sedláčkova záda SAMSON MAHBOD – 1:0. Asistence: Lukáš Válek.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Mahbod (Válek), 10. Jarůšek (Petružálek, T. Pavelka), 40. V. Hübl (T. Pavelka, Válek) – 2. Sukeľ (Jurčina, Kudrna), 21. Rousek (Smejkal, Tomášek), 34. Košťálek (Smejkal, Pech), 64. Sukeľ (Kudrna)


    HC VERVA Litvínov: Janus (34. Honzík) – Jánošík (A), L. Doudera, Baránek, Ščotka, Štich, T. Pavelka, Kudla – Mahbod, V. Hübl (C), Válek – Petružálek, M. Hanzl, Jarůšek – Myšák, J. Mikúš, F. Lukeš – Jurčík (A), Helt, Trávníček.
    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Kalina, Blain, Tomáš Dvořák, Jurčina, Polášek (A), Košťálek, Piskáček (A) – Smejkal, Tomášek, Řepík (C) – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – Pšenička, Rousek, Dvořáček.

    Rozhodčí: Bejček, Pražák – Gerát, Hynek

    Diváci: 5 969
    thejrc.org