Mountfield HK – Třinec 1:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:7 (kon.) | Litvínov – Sparta 3:4 (po pr.)
Zlín – Liberec 3:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:2 (3:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:7 (1:1, 1:4, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 17.11.2019, 15:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Zdravím vás u 19. kola TELH. Společně se zaměříme na souboj týmů HC Kometa Brno a HC Energie Karlovy Vary.
     
    HC Kometa Brno

    V současné době se Kometa nachází v situaci, kdy prohrála čtyři utkání sobě. Tři z toho dokonce jen o jediný gól. Poslední zápas ve Vítkovicích rozhodovaly až samostatné nájezdy, ve kterých byl jediným úspěšným exekutorem domácí Bukarts. Pro Kometu se tak jednalo o další krutý výsledek, protože zápas měla velmi dobře rozehraný. Kapitán Martin Zaťovič odsoudil tento výkon a prohlásil zápas od třetí třetiny dál za vyloženě pokažený. Uvidíme, zda se Kometě podaří přetrhnout šňůru porážek v utkání právě proti Karlovým Varům.

    V útoku se z Brňanů daří, stejně jako loni, zejména dvojici Petr Holík (8+10) a Martin Zaťovič (9+9). Oba si připsali shodně osmnáct bodů. Z dalších formací je podporují hlavně Tomáš Plekanec (5+8), který se v minulém zápase dokonce střelecky prosadil porval, a Jan Hruška (6+6). Obránce Filip Pyrochta (2+7) se s národním týmem zúčastnil turnaj Karjala. Ve Finsku byl s reprezentací i gólman Karel Vejmelka, ten si ale nezachytal. Za zmínka jistě stojí i výkony Vladimíra Svačiny, který si po svém příchodu drží bilanci více než bodu na zápas (4+5).
     
    HC Energie Karlovy Vary

    Energie zažívá oproti předchozím sezónám poměrně povedený extraligový ročník. V posledních třech zápasech ale vyšla bodově naprázdno a v tabulce se tak trochu propadla. Nyní se nachází konkrétně na sedmém místě, tedy tři pozice pod Kometou. Naposledy se hokejisté Karlových Varů utkali v západočeském derby v Plzni s domácími indiány. Zápas se jim ve druhé třetině podařilo otočit ze stavu 1:0 na 1:3, jenže Plzeň se na ně dokázala dotáhnout a rozhodující branku pak čtyři minuty před koncem vstřelil domácí útočník Luboš Rob.

    Hlavním ofenzivním tahounem karlovarského celku je jistě Tomáš Rachůnek, který se v úvodu sezóny rozehrál až do reprezentační formy a oblékl český národní dres na turnaji Karjala ve Finsku. Po devatenácti odehraných zápasech si drží bilanci více než jednoho bodu na zápas, konkrétně vstřelil osm gólů a na dalších třináct přihrál. V ligové tabulce kanadského bodování se společně s libereckým Michalem Birnerem drží na druhé příčce. V dobré formě se stabilně drží také jeho parťáci z první formace Dávid Gríger (6+10) a Jakub Flek (5+11).
     
    Letošní vzájemný zápas:

    Minulé střetnutí Brna s Karlovými Vary přineslo zajímavý zápas. Domácí Energie vedla po čtyřiceti minutách 2:0, jenže modrobílá družina třemi góly v úvodu třetí třetiny po sobě dokázala skóre strhnout na svou stranu. Jejich soupeř však zápas nechtěl jen tak pustit, ve 14. minutě tak zařídil vyrovnání Koblasa. Poslední slovo zápasu měl ale o tři minuty později komeťák Luboš Horký, který pěknou akcí rozhodl o tom, že tři body poputují do Brna.
    Vyhrají Karlovy Vary také v Brně?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – O. Němec (A), Svozil, Pyrochta, Gulaši, Bartejs, Štencel, Malec – Kucsera, P. Holík, Zaťovič (C) – Svačina, Plekanec (A), Plášek ml. – Orsava, Lev, Hruška – L. Horký, Kusko, Dočekal.

    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák (A), Eminger, D. Mikyska, M. Rohan – Flek, Gríger, T. Rachůnek (A) – O. Beránek, T. Mikúš, V. Polák – T. Kubalík, Raška I, Kohout – Vondráček, Skuhravý (C), Koblasa.

    Rozhodčí: Hodek, Veselý – Brejcha, Jelínek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Úvodní buly vyhráli hosté, kteří se téměř okamžitě pokusili přesunout hru před Vejmelku. Jejich snažení ale končí nepřesnou rozehrávkou a zakázaným uvolněním.
     
    00:52
    Ani Kometa si ale kotouče příliš dlouho neužila, puk je za bránou hostů a oba týmy střídají.
     
    01:32
    Tomáš Plekanec se zjevil sám před Novotným a z bezprostřední blízkosti brány se snažil poslat kotouč nad jeho vyrážečku. Karlovarský gólman puk vyrazil do ochranné sítě!
     
    02:08
    Domácí znovu ohrozili bránu soupeře, jenže poté jim kotouč utekl z pásma a snahu o založení dalšího hatí zakázané uvolnění.
     
    02:40
    Petr Holík přenechal kotouč Ondřeji Němcovi, brněnský obránce následně napřáhl a vypálil od modré čáry. Novotný měl ale dobrý výhled a kotouč končí v jeho lapačce.
     
    03:42
    Hostující brankář má zatím mnohem více práce než jeho protějšek. Nejprve vyrazil střelu Jakuba Lva od levého mantinelu, o chvíli později zlikvidoval zase pokus Orsavy z druhé strany obranného pásma Karlových Varů.
     
    05:10
    Boj o kotouč v rohu hřiště vyhráli domácí, jenže Stanislav Svozil jej nedokázal zachytit na modré čáře a Brňané se tak musejí vrátit.
     
    05:52
    Další pobyt modrobílých hokejistů v útočné třetině přerušuje až další přesný zákrok Filipa Novotného.
     
    06:33
    Tomáš Plekanec si sice u mantinelu hezky stáhl kotouč, jenže jeho následná přihrávka nikoho ze spoluhráčů nenašla. Na druhé straně hrací plochy chytá kotouč Karel Vejmelka. Následuje komerční přestávka.
     
    07:03
    Karlovy Vary znovu nenašly cestu, jak správně založit útočnou akci. Píská se zakázané uvolnění, vhazovat se bude po Novotného pravé ruce.
     
    07:14
    Ondřej Němec šel do risku a tělem se pokusil zastavit kotouč. To se mu naštěstí pro Brno povedlo, jinak by dva soupeři ujížděli sami na brankáře.
     
    07:45
    Tentokrát se pro změnu zakázaně uvolnili domácí, hra se tak přesouvá před jejich bránu.
     
    08:04
    Přihrávku Kucsery ve středním pásmu zastavil jeden z hostů, který jej okamžitě posunul na Václava Skuhravého. Karlovarský kapitán ale neměl rychlost, takže se musel otočit.
     
    08:35
    K ohrožení brněnské brány ale o chvíli později přece jen došlo, Karel Vejmelka lapil pokus bývalého spoluhráče Tomáše Vondráčka.
     
    09:41
    Vladimír Svačina si protečoval kotouč přesně na Filipa Novotného, brankář hostí tak musel přerušit hru.
     
    09:56
    Střela Tomáše Kubalíka vyslaná chvíli po přejezdu modré čáry nebyla pro Vejmelku těžkým soustem. Brněnský brankář vyrazil puk do rohu.
     
    10:30
    To Adam Raška byl už v lepší pozici, mezikruží ale brněnskou bránu minul.
     
    11:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se nenápadnou akcí ujímají vedení. PETR KOBLASA nabruslil s kotoučem na levý kruh, pohodil si jej kousek do strany a následnou střelou trefil mezeru mezi betony Vejmelky. Asistence: Tomáš Vondráček.
    11:02 Petr KOBLASA - 0:1
     
    11:51
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Dávid Gríger – 2 min., sekání).
     
    12:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání. Vladimír Svačina nastřelil kotouč směrem k bráně, ten se odrazil do mezikruží k JAKUBU ORSAVOVI. Brněnský útočník jej pak s přehledem poslal do pravé horní části brány. Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Němec.
    12:24 Jakub ORSAVA - 1:1
     
    13:36
    Domácí dokázali vybojovat kotouč ve svém obranném pásmu a vydali se do protiútoku. Ten zastavila píšťalka rozhodčího, která značí postavení mimo hru.
     
    14:02
    Střela Luboše Horkého z pravého křídla byla nepřesná, kotouč vyjel z útočného pásma Brna a Kometa tak musí vyklidit to soupeřovo.
     
    14:39
    Martin Zaťovič přečetl záměr soupeře a holí překazil přihrávku na Dávida Grígera do dobré pozice na pravý kruh.
     
    15:09
    Stanislav Svozil neměl jinou možnost, než nahodit kotouč na Novotného. Ten jeho pokus od levého hrazení chytá do lapačky.
     
    15:57
    Beránkova střela z nápřahu z pravého křídla trefila Vejmelku do masky a kotouč se odrazil před něj. Žádný z karlovarských hokejistů se ale k puku nedokázal dostat a dorazit jej.
     
    17:02
    Domácí čeká druhá přesilová hra. Vyloučen je Martin Kohout (KVA) za podrážení.
     
    17:12
    Hostující čtveřice se hned po buly na začátku oslabení osvobozuje.
     
    17:47
    Brňanům se zatím nedaří pořádně dostat do útočné třetiny, na led tak jde jejich druhá přesilovková formace.
     
    18:39
    Jakub Lev tečoval nabídku nabídku Lukáše Kucsery jen nad bránu. O chvíli později nedokázal stejný hráč nastavit hokejku tak, aby se kotouč odrazil po Plekancově pasu do brány.
     
    19:02
    Hosté v plném počtu.
     
    19:46
    Čeká nás ještě minimálně jedno vhazování. Filip Novotný musel pokrýt kotouč před dotírajícími soupeři.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina zápasu mezi Kometou a Energií je za námi. Domácí celek měl více ze hry, na kostce však po první dvacetiminutovce svítí vyrovnané skóre. Střeleckou listinu otevřel jednou z prvních karlovarských střel ve 12. minutě Petr Koblasa, který našel mezeru mezi betony brněnského gólmana. Vyrovnání přišlo o necelou minutu a půl později. Jakub Orsava se nemýlil z pozice mezi kruhy v přesilovce. Kometa mohla skóre překlopit na svou stranu v další početní výhodě v závěru periody. Jakub Lev však ani jednu ze svých příležitostí v gól neproměnil.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:52.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Zaťovič přešel modrou čáru a střílel na vzdálenější tyč, Novotného bránu ale o kousek minul.
     
    21:16
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Ondřej Němec – 2 min., držení).
     
    21:34
    Přesilovka hostů bude zdvojená! Tomáš Plekanec (KOM) byl vyloučen za vysokou hůl.
     
    21:50
    Martin Zaťovič hned po buly vyjel s kotoučem až do útočného pásma Komety a ušetřil cenné sekundy.
     
    22:26
    Nabídka na teč minula Skuhravého hůl a kotouč tak skončil až v rohu.
     
    22:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se vracejí do vedení. Kotouč se po střele od modré čáry odrazil k PETRU KOBLASOVI, který jej svým druhým přesným zásahem v zápase uklidil za nic nevidícího Vejmelku. Asistence: Vladimír Eminger, Dominik Graňák.
    22:46 Petr KOBLASA - 1:2
     
    23:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A už je to 3:1 pro hosty! Petr Šenkeřík našel pasem skrz útočné pásmo DÁVIDA GRÍGERA, kterému stačilo jen trefit odkrytou klec soupeře. Asistence: Petr Šenkeřík, Tomáš Rachůnek
    23:25 Dávid GRÍGER - 1:3
     
    24:46
    Energie je dnes mimořádně efektivní a Brňané budou mít co dělat, aby se dokázali vrátit do zápasu.
     
    25:29
    Jakub Lev se obtočil kolem brány a snažil se puk zasunout za vyjetého Novotného. Kotouč ale projel jen brankovištěm!
     
    26:40
    Lev teď naprosto nesmyslně hledal nějakého spoluhráče u pravého mantinelu, široko daleko se ale žádný Brňan nenacházel.
     
    27:09
    Po postavení mimo hru brněnské Komety následuje komerční přestávka.
     
    27:22
    Vejmelka musel být pozorný proti střele Vladimíra Emingera z pravé strany. Brněnský gólman byl tentokrát na svém místě a přerušil hru.
     
    27:40
    Zakázané uvolnění přesunuje hru zpět před brněnskou bránu.
     
    28:32
    Kotouč se ve středním pásmo odrazil od Svozila příhodně pro Kubalíka, který se vzápětí pokoušel překonat Vejmelku přízemní střelou. Neuspěl.
     
    29:48
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Václav Skuhravý – 2 min., hákování).
     
    30:26
    Brňané se sice dvakrát pokusili o střelu, ani jednou však neprověřili Novotného. Nyní musejí startovat od své vlastní brány.
     
    31:10
    Petr Holík svou typickou střelou ze stahovačky na pravém kruhu minul Novotného bránu.
     
    31:48
    Hosté v plném počtu.
     
    32:11
    Karel Plášek po parádní zpětné přihrávce Plekance zpoza brány moc dlouho čekal, Novotný se již stíhal přesunout a brněnský mladík nakonec ani netrefil bránu!
     
    32:20
    Hra vysokou holí vykázala domácí tým z útočného pásma.
     
    33:15
    Šenkeříkova rána po Rachůnkově přihrávce jen o kousek minula brněnskou klec.
     
    33:33
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Matěj Stříteský – 2 min., sekání).
     
    33:44
    Kotouč se po Hruškově nahození kutálel někde v brankovišti, první u něj byl jeden z hostů, který svůj tým osvobodil.
     
    34:30
    Další zajímavá situace. Jan hruška přihrávkou z první z úhlu našel hůl Jakuba Lva. Puk ale skončil jen někde ve výstroji karlovarského brankáře.
     
    35:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Brně máme sníženo na rozdíl jednoho gólu. Petr Holík dlouho hledal nějakou mezeru v obraně soupeře a nakonec se mu to podařilo. Z rohu kluziště našel JAKUBA ORSAVU, který z první poslal kotouč teploměrem Novotného do brány. Asistence: Petr Holík, Martin Zaťovič.
    35:05 Jakub ORSAVA - 2:3
     
    35:52
    Tutovka pro hosty. Jeden z jejich hráčů totiž během závaru před Vejmelkou našel kotouč a posílal jej na prázdnou bránu. Střelu mu ale nesedla, takže plachtící kotouč jen přeletěl horní tyč!
     
    37:03
    Ondřej Němec na modré čáře neznačil střelu a o chvíli později hledal Jakuba Lva před bránou. Puk ale jen projel brankovištěm.
     
    37:34
    Povedené střídání Komety ukončuje brankář Novotný přesným zákrokem lapačkou.
     
    38:16
    Vynikající zákrok Vejmelky proti Skuhravému! Hostující tým se dostal do přečíslení, který usměrněním kotouče do prázdné brány zakončoval právě kapitán hostů. Brankář Komety se ale dokázal roztáhnout a puk zastavit!
     
    38:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    O chvíli později se už hosté ale prosazují. Po přihrávce Tomáše Rachůnka překonal gólmana Komety střelou z pravého kruhu DÁVID GRÍGER. Regulérnost gólu musel potvrdit ještě videorozhodčí, protože Vejmelka při snaze o zákrok posunul svou bránu. Bez asistence.
    38:52 Dávid GRÍGER - 2:4
     
    39:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další těžký úder pro Kometu! VOJTĚCH POLÁK vystřelil z otočky od mantinelu a jeho velmi nenápadný pokus propadl až do brány. Tento moment si Karel Vejmelka za rámeček rozhodně nedá. Bez asistence.
    39:32 Vojtěch POLÁK - 2:5
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině utkání jsme viděli pět vstřelených branek, z toho hned čtyři zásluhou karlovarského týmu! Petr Koblasa nejprve využil svým druhým gólem v zápase dvojnásobnou přesilovku, o minutu později pak trefil prázdnou bránu Dávid Gríger. Pět minut před druhou sirénou dal naději Kometě Jakub Orsava, pro něhož se jednalo o druhý dnešní přesilovkový zásah. Závěr třetiny ale patřil jednoznačně hostům. O další dva slepené góly se postarali Dávid Gríger a Vojtěch Polák. Energie tak půjde do třetí periody s tříbrankovým náskokem.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:46.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Kometa Brno: ze hřiště odchází Karel Vejmelka, přichází Lukáš Klimeš.
     
    40:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neprůstřelnost gólmana Klimeše trvala jen 33 sekund! Po trefě JAKUBA FLEKA vede západočeský celek už o čtyři góly! Asistence: Matěj Stříteský, Petr Šenkeřík.
    40:33 Jakub FLEK - 2:6
     
    41:55
    Kometa se nachází opravdu ve špatném rozpoložení. Její nástup do třetiny byl velmi nepovedený. Navíc je blízko již páté porážce v řadě...
     
    42:59
    Rachůnkovi střela od modré nesedla, puk proskotačil jen kolem tyče brány.
     
    43:52
    Brňané se sice snaží, ale jejich střely pro Novotného nejsou nebezpečné. Se zakončením od modré do betonu neměl karlovarský gólman žádný problém.
     
    45:42
    V posledních minutách se na ledě neděje nic zajímavého. Dočekalova bekhendová přihrávka teď skončila jen na blokujícím obránci.
     
    46:11
    Po jednoduchém zákroku gólmana hostů následuje komerční přestávka.
     
    46:49
    Dávid Gríger byl blízko druhému gólu! Zcela sám před Klimešem ale neuspěl!
     
    48:01
    Kometa je pod tlakem, již dvakrát po sobě její hráči vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    48:43
    Filip Novotný ve třetí části jen sbírá kotouče lapačky, tentokrát tak učinil po nahození ze středního pásma.
     
    48:48
    A znovu. Jan Štencel nahazoval puk na bránu hned po buly.
     
    49:32
    Klimeš betony odráží kotouč do ochranné sítě, vhazuje se po jeho pravici.
     
    49:50
    Další zákrok pro brněnského gólmana, tentokrát zastavil střelu od pravého mantinelu.
     
    50:40
    Hruškova přihrávka ve středním pásmu poslepu na Lva nebyla přesná, druhý jmenovaný tuto možnost nečekal a mířil ke střídačce.
     
    51:49
    Dobrý zákrok Lukáše Klimeše. Puk se po ose Gríger – Flek rychle dostal až k Rachůnkovi, jehož střelu z první dokázal brněnský gólman zastavit.
     
    53:07
    Karel Plášek sám ztratil rovnováhu za bránou Karlových Varů. To myslím celkem dobře vystihuje současnou situaci domácích hokejistů.
     
    53:34
    Po úmyslném hostujícím ofsajdu nás čeká další komerční pauza.
     
    53:50
    Bartejsova střela zápěstím od modré čáry skončila v Novotného lapačce.
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 7 381 diváků.
     
    54:39
    Martin Dočekal hezky hledal před bránu sjíždějícího Ondřeje Němce, jeden z hostujících obránců ale na poslední chvíli trajektorii přihrávky změnil.
     
    55:50
    Vojtěch Polák ve velké šanci trefuje levou tyč brány domácích!
     
    55:50
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Martin Zaťovič – 2 min., sekání).
     
    56:53
    Klimeš zastavuje Koblasovu střelu z první, přerušuje hru a oba týmy tak střídají.
     
    57:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Sedmý gól hostů je na světě. A je to další kuriozita! JAKUB FLEK nahazoval kotouč o zadní mantinel. Ten se od něj odrazil směrem k bráně, kde si jej Klimeš sklepl sám za svá záda. Asistence: Petr Šenkeřík, Filip Novotný.
    57:06 Jakub FLEK - 2:7
     
    58:30
    Brněnští fanoušci ani za velmi nepříznivého stavu pro svůj tým nepřestávají skandovat..
     
    58:55
    Další velký závar před Klimešem, Skuhravý ale kotouč za brankovou čáru dostat nedokázal.
     
    59:11
    Filip Novotný skončil po střetu na zemi, hra tak musela být přerušena. Karlovarský gólman je v pořádku a pokračuje.
     
    59:56
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Filip Novotný – 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Adam Raška I.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání 19. kola TELH mezi týmy HC Kometa Brno a HC Energie Karlovy Vary končí zcela jednoznačným vítězstvím hostujícího celku. Po první třetině, které skončila vyrovnaným výsledkem, se prosazovali už jen výhradně hosté, kteří si z Brna povezou vysokou výhru 2:7. Pro Kometu se jedná o pátou prohru v řadě. Nejlepšími hráči zápasu byli vyhlášení Dávid Gríger a Jakub Orsava.
     
    Ode mne je to dnes již vše. Přeji pěkný zbytek svátečního dne a u dalšího sportovního přenosu opět na počtenou! (17:25:28)
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 13. Orsava (Svačina, O. Němec), 36. Orsava (P. Holík, Zaťovič) – 12. Koblasa (Vondráček), 23. Koblasa (Eminger, Graňák), 24. Gríger (Šenkeřík, T. Rachůnek), 39. Gríger, 40. V. Polák, 41. Flek (Stříteský, Šenkeřík), 58. Flek (Šenkeřík, F. Novotný)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (41. Klimeš) – O. Němec (A), Svozil, Pyrochta, Gulaši, Bartejs, Štencel, Malec – Kucsera, P. Holík, Zaťovič (C) – Svačina, Plekanec (A), Plášek ml. – Orsava, Lev, Hruška – L. Horký, Kusko, Dočekal.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák (A), Eminger, D. Mikyska, M. Rohan – Flek, Gríger, T. Rachůnek (A) – O. Beránek, T. Mikúš, V. Polák – T. Kubalík, Raška I, Kohout – Vondráček, Skuhravý (C), Koblasa.

    Rozhodčí: Hodek, Veselý – Brejcha, Jelínek
    thejrc.org