Mountfield HK – Třinec 1:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:7 (kon.) | Litvínov – Sparta 3:4 (po pr.)
Zlín – Liberec 3:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:2 (3:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:7 (1:1, 1:4, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 17.11.2019, 15:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:06 Jakub FLEK - 2:7
     
    57:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Sedmý gól hostů je na světě. A je to další kuriozita! JAKUB FLEK nahazoval kotouč o zadní mantinel. Ten se od něj odrazil směrem k bráně, kde si jej Klimeš sklepl sám za svá záda. Asistence: Petr Šenkeřík, Filip Novotný.
    40:33 Jakub FLEK - 2:6
     
    40:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neprůstřelnost gólmana Klimeše trvala jen 33 sekund! Po trefě JAKUBA FLEKA vede západočeský celek už o čtyři góly! Asistence: Matěj Stříteský, Petr Šenkeřík.
    39:32 Vojtěch POLÁK - 2:5
     
    39:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další těžký úder pro Kometu! VOJTĚCH POLÁK vystřelil z otočky od mantinelu a jeho velmi nenápadný pokus propadl až do brány. Tento moment si Karel Vejmelka za rámeček rozhodně nedá. Bez asistence.
    38:52 Dávid GRÍGER - 2:4
     
    38:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    O chvíli později se už hosté ale prosazují. Po přihrávce Tomáše Rachůnka překonal gólmana Komety střelou z pravého kruhu DÁVID GRÍGER. Regulérnost gólu musel potvrdit ještě videorozhodčí, protože Vejmelka při snaze o zákrok posunul svou bránu. Bez asistence.
    35:05 Jakub ORSAVA - 2:3
     
    35:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Brně máme sníženo na rozdíl jednoho gólu. Petr Holík dlouho hledal nějakou mezeru v obraně soupeře a nakonec se mu to podařilo. Z rohu kluziště našel JAKUBA ORSAVU, který z první poslal kotouč teploměrem Novotného do brány. Asistence: Petr Holík, Martin Zaťovič.
    23:25 Dávid GRÍGER - 1:3
     
    23:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A už je to 3:1 pro hosty! Petr Šenkeřík našel pasem skrz útočné pásmo DÁVIDA GRÍGERA, kterému stačilo jen trefit odkrytou klec soupeře. Asistence: Petr Šenkeřík, Tomáš Rachůnek
    22:46 Petr KOBLASA - 1:2
     
    22:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se vracejí do vedení. Kotouč se po střele od modré čáry odrazil k PETRU KOBLASOVI, který jej svým druhým přesným zásahem v zápase uklidil za nic nevidícího Vejmelku. Asistence: Vladimír Eminger, Dominik Graňák.
    12:24 Jakub ORSAVA - 1:1
     
    12:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání. Vladimír Svačina nastřelil kotouč směrem k bráně, ten se odrazil do mezikruží k JAKUBU ORSAVOVI. Brněnský útočník jej pak s přehledem poslal do pravé horní části brány. Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Němec.
    11:02 Petr KOBLASA - 0:1
     
    11:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se nenápadnou akcí ujímají vedení. PETR KOBLASA nabruslil s kotoučem na levý kruh, pohodil si jej kousek do strany a následnou střelou trefil mezeru mezi betony Vejmelky. Asistence: Tomáš Vondráček.
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 13. Orsava (Svačina, O. Němec), 36. Orsava (P. Holík, Zaťovič) – 12. Koblasa (Vondráček), 23. Koblasa (Eminger, Graňák), 24. Gríger (Šenkeřík, T. Rachůnek), 39. Gríger, 40. V. Polák, 41. Flek (Stříteský, Šenkeřík), 58. Flek (Šenkeřík, F. Novotný)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (41. Klimeš) – O. Němec (A), Svozil, Pyrochta, Gulaši, Bartejs, Štencel, Malec – Kucsera, P. Holík, Zaťovič (C) – Svačina, Plekanec (A), Plášek ml. – Orsava, Lev, Hruška – L. Horký, Kusko, Dočekal.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák (A), Eminger, D. Mikyska, M. Rohan – Flek, Gríger, T. Rachůnek (A) – O. Beránek, T. Mikúš, V. Polák – T. Kubalík, Raška I, Kohout – Vondráček, Skuhravý (C), Koblasa.

    Rozhodčí: Hodek, Veselý – Brejcha, Jelínek
    bahis siteleri