Havlíčkův Brod – Chrudim 4:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:5 (po pr.) | Žďár n/S – Kobra 0:4 (kon.)
Havířov – Přerov 2:0 (kon.) | Ústí n/L – Písek 7:4 (kon.) | Litomyšl – Poruba 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:4 (4:1, 2:1, 1:2)
IHC Králové Písek
Neděle 17.11.2019, 14:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    58:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    MATĚJ HARKABUS společně se Šindelářem vybojovali puk ve středním pásmu a Harkabus nakonec dojel až mezi kruhy, kde to měl do prázdné klece jednoduché. Asistence: Vít Šindelář.
     
    47:23
    Písek právě vstřelil branku!
    DOMINIK HOUDEK střílel z vrcholku kruhů přesně mezi nohy Volkeho a ten zareagoval příliš pozdě. Asistence: Yahor Hrakholski.
     
    42:52
    Písek právě vstřelil branku!
    YAHOR HRAKHOLSKI nastřelil brusle ústeckého obránce a ten puk kopnul za záda bezmocného Volkeho. Asistence: Matěj Fríd a Matěj Přibyl.
     
    37:24
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Gottfried poslal krásný nához od modré a PATRIK MATLOCH ho skvěle ztečoval mezi nohy gólmanovi. Asistence: Pavel Gottfried a Pavel Kušej.
     
    32:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    ADAM JANOUŠEK dostal puk nad kruhy a tvrdou střelou navyšuje vedení svého týmu. Asistence: Jaroslav Šešina a Vít Šindelář.
     
    27:11
    Písek právě vstřelil branku!
    YAHOR HRAKHOLSKI dostal krásnou přihrávku do jízdy a svižnou střelou snižuje stav utkání.. Asistence: Kryštof kovařík.
     
    18:38
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté vysílali jednu střelu za druhou a JAN KARBULKA využil jeho poslední dorážku a Volke neměl šanci. Asistence: Václav Brož.
     
    17:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ STUCHLÝ se ujal kotouče v útočném pásmu a z úhlu prostřelil špatně postaveného Buchtu. Asistence: Erik Mareš a Jakub Tot.
     
    10:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nádherné přihrávky přes celé obranné pásmo domácím krásně vycházejí a ROMAN BRANDNER dostal právě jednu přímo na hokejku nad kruh a pak už to měl jednoduché. Asistence: Pavel Gottfried a Jaroslav Šešina.
     
    9:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan perfektně rozebral trojici obránců hostů a TOMÁŠ STUCHLÝ toho využil parádně střelou k tyči. Asistence: Adam Janoušek a Erik Mareš.
     
    7:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Matloch a Kušej se znovu objevili v situaci dva na jednoho a tentokrát to vyšlo. PAVEL KUŠEJ dostal žabičku přímo na hokejku a trefil se mezi nohy Buchtovi. Asistence: Patrik Matloch a Jáchym Čermák.
    Marken.cz

    Ivan Janáček

    Branky a nahrávky: 8. Kušej (Matloch, Čermák), 10. Stuchlý (Janoušek, Mareš), 11. Brandner (Gottfried, Šešina), 18. Stuchlý (Mareš, Tot), 33. Janoušek (Šešina, Šindelář), 38. Matloch (Gottfried, Kušej), 59. Harkabus (Šindelář) – 19. Karbulka (Brož), 28. Hrakholski (kovařík), 43. Hrakholski (Fríd, Přibyl), 48. Houdek (Hrakholski)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Gottfried, Jeřábek, Mareš, Šešina, Stuchlý (A), Polata, Štěpánek – Brandner, Janoušek (A), Čermák, Šindelář, Hampl, Harkabus (C), Matloch, Tot, Kušej
    IHC Králové Písek: Buchta – Tampier, Houdek, Cibuzar, Šafář, Kurfürst, Kulvejt – Egert, Brož, Karbulka, Novotný (A), Kovařík, Přibyl (C), Fríd (A), Petřík, Andrle, Krýner, Hrakholski

    Rozhodčí: Domský Marek – Goltsch Patrik, Sýkora Lukáš
    thejrc.org