Pardubice – Kladno 5:2 (kon.) | Litvínov – Zlín 2:3 (kon.) | Pardubice – Zlín 3:7 (kon.)
Litvínov – Kladno 6:2 (kon.) | Kladno – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Rytíři Kladno
Neděle 17.11.2019, 08:45 • enteria arena, Pardubice • Sev.en Hockey Cup
Partner:
     
    41:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    O vítězi je rozhodnuto, domácí odskakují na rozdíl tří branek. Střela FILIPA HIEMERA se nejprve zastavila na tyči, bleskurychlá dorážka stejného hráče ale již byla gólová – 5:2! Asistence: Matěj Oliva.
     
    32:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice poprvé v utkání odskakují na rozdíl dvou branek! První velkou šanci sice David Hemský neproměnil, následně se puk dostal před branku na hokejku ADAMA FIALY, který prostřelil kladenského gólmana mezi betony – 4:2! Bez asistence.
     
    26:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Remízový stav ani tentokrát příliš dlouho nevydržel, Dynamo je znovu o krok vpředu. Z rohu kluziště šikovně do šance vyjel Jakub Novák, jeho střela ještě gólem neskončila, dorážka FILIPA HIEMERA již ano – 3:2! Asistence: Filip Hiemer.
     
    26:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Důraz na brankovišti předvedli také hokejisté z Kladna! Za ležícího Matěchu došťoural puk hostující ALEX SOJKA, který chvilku před koncem druhé patnáctiminutovky upravuje na 2:2! Asistence: Pavel Holub.
     
    17:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí skóre zápasu ve svůj prospěch! Ke střele se dostal pardubický DOMINIK DOSTÁL, který druhým gólem posílá Pardubice poprvé v zápase do vedení – 2:1! Asistence: Adam Fiala a David Hemský.
     
    09:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí hokejisté využívají velmi rychle přesilovou hru a srovnávají stav zápasu! Kvalitní důraz na brankovišti předvedl DOMINIK DOSTÁL, který dorazil puk za záda kladenského gólmana – 1:1! Asistence: David Hemský.
     
    00:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně rychlý nástup hostujícího týmu, který se již ve 45. vteřině dostává do vedení! PAVEL HOLUB dostal ideální puk na brankoviště, kdy byl zcela osamocen a do prázdné branky poslal Rytíře do vedení – 0:1! Asistence: Boris Voljanski.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 10. Dostál (Hemský), 18. Dostál (Fiala, Hemský), 27. Hiemer (Novák), 33. Fiala, 42. Hiemer (Oliva) – 1. Holub (Voljanski), 27. Sojka (Holub)


    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Červinka) – Maštalíř, Straka, Šmerha, Sopoušek, Oliva, Fiala, Hemský, Vrba, Kučera, Novák, Pecina, Dostál, Bělohlav, Hiemer, Lang, Pražan, Birner
    Rytíři Kladno: Obolenski (Mrázek) – Gutsu, Holeček, Holub, Houžvička, Krátký, Marcinek, Krejčí, Lev, Voljanski, Rájek, Sojka, Šabada, Šátek, Tůma, Váňa

    Rozhodčí: Kareš, Topolský
    thejrc.org