Pardubice – Kladno 5:2 (kon.) | Litvínov – Zlín 2:3 (kon.) | Pardubice – Zlín 3:7 (kon.)
Litvínov – Kladno 6:2 (kon.) | Kladno – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Berani Zlín
Neděle 17.11.2019, 10:45Sev.en Hockey Cup
Partner:
     
    37:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra nebyla Litvínovu nic platná, hosté totiž ujeli při vlastním oslabení a dostávají se znovu do vedení! Skvělou samostatnou akci si střihl ROBIN GERYCH, který si hodil puk mezi obránce a střelou do vzdálenější šibenice přiblížil Berany k vítězství – 2:3! Bez asistence.
     
    22:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Litvínovští předvedli pohlednou kombinaci, na jejíž konci doklepával DOMINIK ČECH na pravé straně v poklidu do odkryté zlínské klece – 2:2! Asistence: Lukáš Tůma a Tomáš Holčák.
     
    16:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je zvrat! Hosté během minuty otáčejí skóre ve svůj prospěch. Střela Špaňhela skončila po zákroku litvínovského brankáře jen volná na brankovišti, kam přispěchal RICHARD BABULÍK a dorazil puk do sítě Vervy – 1:2! Asistence: Miroslav Špaňhel.
     
    15:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Začátek druhého dějství vyšel zlínským hráčům na výbornou a po 57 vteřinách hry se dočkávají vyrovnání! ADAM JECHO si vzal kotouč na vlastní modré čáře, projel s ním až před branku Tuhého a se štěstím ho o tyčku dostal do sítě – 1:1! Bez asistence.
     
    02:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První změna skóre přichází na začátku třetí minuty, z první ofenzivní akce se dostává do vedení VERVA! Puk na levém mantinelu převzal JAKUB BEDNAŘÍK, který se trefil neomylně k pravé tyči brankáře Málka – 1:0! Asistence: Matěj Maštalířský.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 3. Bednařík (Maštalířský), 23. Čech (Tůma, Holčák) – 16. Jecho, 17. Babulík, 38. Gerych


    HC VERVA Litvínov: Kochanin (Tuhý) – Vyhlídal, Bystřický, Zetek, Král, Sič, Dudáček, Holčák, Bednařík, Kurty, Tůma, Peroutka, Maštalířský, Šprynar, Čech, Sčislák, MIkolášek
    Berani Zlín: Málek (Malota) – Najman, Hamrla, Heš, Jecho, Holba, Holinka, Gerych, Babulík, Dlabaja, Žižka, Šišák, Špaňhel, Janovský, Čech, Kaláč, Čapka, Chromý, Kotala
    ocianews.com