Vsetín – Benátky n/J 8:0 (kon.) | Poruba 2011 – Slavia 4:1 (kon.) | Chomutov – Jihlava 1:3 (kon.)
Prostějov – Litoměřice 4:5 (po pr.) | Sokolov – Třebíč 3:4 (kon.) | Havířov – Kadaň 4:0 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Přerov – Motor ČB 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 18.11.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:33 Martin PROCHÁZKA - 8:0
     
    49:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    I tato přesilovka Valachů je využita. Kudělka našel na levém křídle MARTINA PROCHÁZKU a jeho tvrdá rána prošla žajdlíkovou výstrojí až do sítě. Asistence: Tomáš Kudělka, Branislav Rehuš.
    45:37 Antonín PECHANEC - 7:0
     
    45:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín přesilovku zásluhou chytrosti ANTONÍNA PECHANCE využívá. Hostující brankář byl evidentně lehce otřesen po předchozí tvrdé střele od modré a proti pokračující vsetínské akci nezaujal u tyče optimální postoj. Toho využil Pechanec a střelou snad ze záporného úhlu odrazil puk od brankářova ramene do sítě. Asistence: Sebastian Gorčík, Jakub Teper.
    36:09 Martin DUDÁŠ - 6:0
     
    36:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    MARTIN DUDÁŠ poslal dělovku od modré, za kterou se Žejdlík v brance mohl tak maximálně otočit... Asistence: Tomáš Kudělka, Vít Jonák.
    29:22 Vlastimil DOSTÁLEK - 5:0
     
    29:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Schwarz čekal na dělovku Jeřábka z pravého kruhu, přičemž si nevšiml, že u jeho levé ruky čeká na přihrávku VLASTMIL DOSTÁLEK, který se překvapivou otočkou zbavil brankáře a ukázkově zavěsil do prázdné brány. Asistence: Radek Jeřábek, Branislav Rehuš.
    20:51 Ondřej SLOVÁČEK - 4:0
     
    20:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V akci dvou na jednoho vyjeli na Schwarze Jonák se Slováčkem. První jmenovaný zkusil střelu z hranice brankoviště, brankář hostí však kotouč vyrazil a to prakticky rovnou na ONDŘEJE SLOVÁČKA připraveného na opačné straně brankoviště. Pro vsetínského útočníka bylo už celkem hračkou zavěsit do poloodkryté klece. Asistence: Vít Jonák, Radim Kucharczyk.
    14:32 Martin PROCHÁZKA - 3:0
     
    14:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou přesilovku! Dostálkovu střelu od modré dorazil na brankovišti přímo za Schwarzova záda MARTIN PROCHÁZKA. Asistence: Vlastimil Dostálek, Jiří Drtina.
    10:21 Vít JONÁK - 2:0
     
    10:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zpoza branky přihrál Tůma VÍTU JONÁKOVI a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil Schwarze. Asistence: David Tůma, Radim Kucharczyk.
    05:25 Jiří KARAFIÁT - 1:0
     
    05:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté udělali chybu v rozehrávce a puk si to nasměroval přímo k výtečně postavenému JIŘÍMU KARAFIÁTOVI. Ten ranou z vrcholků kruhů nedal Schwarzovi šanci. Bez asistence.
    Marken.cz

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 6. Karafiát, 11. Jonák (D. Tůma, Kucharczyk), 15. Procházka (Dostálek, J. Drtina), 21. Slováček (Jonák, Kucharczyk), 30. Dostálek (Jeřábek, Rehuš), 37. Dudáš (Kudělka, Jonák), 46. Pechanec (Gorčík, Teper), 50. Procházka (Kudělka, Rehuš)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Teper, Kudělka, Dudáš, J. Drtina, Jeřábek, Holomek – Jonák, Kucharczyk, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    HC Benátky nad Jizerou: Schwarz (Žajdlík) – Kunst, Buchtela, Charvát, Bukač, Had, Niko, Ira – Průžek, Chrtek, R. Duda – Klapka, Najman, Rychlovský – D. Špaček, Šír, A. Dlouhý – Šeliga, Wiencek, Drábek.

    Rozhodčí: Jechoutek, Cabák – Roupec, Šimánek

    Diváci: 2440
    bahis siteleri