Havířov – Ústí n/L 3:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:2 (0:1, 0:1, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 19.11.2019, 17:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:45 Jan MARUNA - 3:2
     
    54:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ otáčí během šesti minut skóre zápasu na svou stranu. JAN MARUNA nabral rychlost ve středním pásmu, z levého křídla se natlačil před branku a procedil puk za čáru. Asistence: David Chroboček a Alex Rašner.
    48:40 Jakub KOTALA - 2:2
     
    48:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    A i druhá část trestu Smetany končí gólem AZetu a je to rázem 2:2. JAKUB KOTALA dostal od Semana přesnou přihrávku z pravé strany na brankoviště a poslal puk přesně pod víko. Asistence: Filip Seman a Lubomír Malina.
    48:06 Radek VESELÝ - 1:2
     
    48:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ využívá první část přesilovky ke vstřelení svého prvního gólu. RADEK VESELÝ si od mantinelu vybruslil na pravý kruh a pod lapačkou prostřelil Stahla. Asistence: Jakub Matai.
    25:38 Pavel KORDULE - 0:2
     
    25:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se vydali do útoku a hned je z toho branka. PAVEL KORDULE dostal prostor k dorážce před zcela odkrytou brankou a Slovan vede 2:0. Asistence: Štěpán Bláha a Jakub Müller.
    17:09 Šimon JELÍNEK - 0:1
     
    17:09
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo. Po skrumáži před havířovským brankovištěm se puk dostal ke zcela nekrytému ŠIMONU JELÍNKOVI a ten jej zametl do branky. Asistence: Vladislav Houška a Lukáš Zukal.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 49. R. Veselý (Matai), 49. Kotala (F. Seman, Malina), 55. Maruna (Chroboček, Rašner) – 18. Jelínek (Houška, Zukal), 26. Kordule (Š. Bláha, Müller)


    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Mrowiec, Rašner, Matai, Malina, Kachyňa, Chroboček, L. Rutar – Toman, F. Seman (A), Kotala – O. Procházka, R. Veselý, L. Bednář (A) – Žiak, Starý, Maruna (C) – Dvořák, Cihlář, Fridrich.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Brízgala) – Smetana (C), Müller, D. Krejčí (A), Vl. Brož (A), Hes, Zukal – Ma. Svoboda, J. Havel, Kružík – Grim, Vildumetz, Maršoun – Houška, Kordule, Filip – O. Bláha, Š. Bláha, Jelínek.

    Rozhodčí: Děděk, Kašík – Hanzlík, Bartek

    Diváci: 1.048
    thejrc.org