Frölunda – Färjestad 8:2 (kon.) | Luleå – Bern 4:2 (kon.) | Mannheim – Mountfield HK 1:1 (kon.)
Zug – Tappara 3:1 (kon.) | Lausanne – Plzeň 4:4 (po pr.) | Biel – Augsburg 2:1 (po pr.)
Djurgården – Skellefteå 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Lausanne
4:4 (3:2, 0:0, 0:2 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 19.11.2019, 19:45 • Vaudoise aréna, Lausanne • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:58 EMMERTON - 4:4
     
    60:58
    Lausanne právě vstřelilo branku! Ani minut netrvalo prodloužení. Západočeši trestuhodně propadli a přečíslení dva na jednoho Lausanne využilo. CORY EMMERTON obdržel přihrávku před branku od Gennaziho a zblízka zvedl kotouč bekhendem mimo dosah Dominika Frodla. Asistence: Joel Genazzi.
    53:25 ROB - 3:4
     
    53:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To jsou věci, Západočeši střílí v poslední části i druhý potřebný gól a v součtu obou zápasů srovnávají stav na 5:5! Houdek vypálil od modré čáry, Stephan vyrazil puk jen před sebe a dobře zorientovaný LUBOŠ ROB doklepl bekhendem puk do sítě. Hlouček plzeňských fanoušků se raduje, Škoda dává důležitý gól. Houdek a Malát zapisují první kanadský bod za indiány. Asistence: Michal Houdek a Sebastián Malát.
    46:30 KANTNER - 3:3
     
    46:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nodariho střelu hned po buly vyrazil Frodl a dopředu vyrazili Západočeši, konkrétně MATYÁŠ KANTNER, který se protáhl právě přes padajícího Nodariho, rázem byl sám před gólmanem a i při ztrátě rovnováhy vypálil nad rameno Stephana! Plzeň tedy ztrácí už pouze gól v součtu obou duelů. Asistence: Jaroslav Kracík.
    15:31 MOY - 3:2
     
    15:31
    Lausanne právě vstřelilo branku! Zatím vidíme přestřelku a velké chyby v obraně, které švýcarský tým trestá a vede 3:2. Budík si nerozuměl s Kaňákem při přebírání TYLERA MOYE, kterému posunul puk před prázdnou branku Nodari. Asistence: Metteo Nodari.
    11:50 LINDBOHM - 2:2
     
    11:50
    Lausanne právě vstřelilo branku! Deset sekund a je všechno jinak, Lausanne si bere vedení ve dvojzápase zpět! PETTERI LINDBOHM vypálil z hranice pravého kruhu nad beton Dominika Frodla ke vzdálenější tyči. Asistence: Joel Vermin.
    11:40 KAŇÁK - 1:2
     
    11:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš a Škodovka ve dvojzápase srovnává skóre! První útočná formace Lausanne spálila velkou tutovku, když Kenins z mezikruží minul, na druhou stranu se vydali Západočeši, LUKÁŠ KAŇÁK obdržel pas na levou stranu a z úhlu propálil Stephana, který nemá čisté svědomí. Asistence: Roman Vlach a Jakub Pour.
    09:21 KRACÍK - 1:1
     
    09:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dnešní kapitán Škody JAROSLAV KRACÍK srovnává stav utkání! Při přečíslení dvou proti jednomu nejprve naznačil střelu, ještě si potáhl kotouč dál a poté zamířil k bližší tyči kolem ramene Tobiase Stephana. Asistence: Jakub Pour.
    05:41 JEFFREY - 1:0
     
    05:41
    Lausanne právě vstřelilo branku! Švýcarský celek vede 1:0! DUSTIN JEFFREY si vybruslil s kotoučem na pravý kruh a zamířil parádně do vzdálenějšího horního rohu, Dominik Frodl na puk nedosáhl. Asistence: Ronalds Kenins a Christoph Bertschy.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 6. Jeffrey (Kenins, Bertschy), 12. Lindbohm (Vermin), 16. Moy (Nodari), 61. Emmerton (Genazzi) – 10. Kracík (Pour), 12. Kaňák (Vlach, Pour), 47. Kantner (Kracík), 54. Rob (Houdek, Malát)


    HC Lausanne: Stephan (Boltshauser) – Junland, Heldner, Frick, Lindbohm, Genazzi, Grossmann, Oejdemark, Nodari – Kenins, Jeffrey, Bertschy – Vermin, Emmerton, Moy – Herren, Jooris, Leone – Antonietti, Froidevaux, Roberts
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Moravčík, Vráblík, Houdek, Čerešňák (A), Budík, Kaňák – Kantner, Kracík (C), Pour – Straka (A), Němec, Přikryl – Malát, Kodýtek, Rob – Vlach, Kolda

    Rozhodčí: Piechaczek (GER), Nikolić (AUT) – Altmann, Wolf (oba SUI)

    Diváci: 3239
    12.11.2019
    Plzeň - Lausanne 1:2

    Branky a nahrávky: 35. Pour (Kantner) – 38. Vermin (Lindbohm, Frick), 57. Genazzi (Almond)

    thejrc.org