Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Litvínov
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 21.11.2019, 17:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • turnaj O Pohár DHL • 20. kolo
Partner:
     
    51:29
    Sparta právě vstřelila branku!


    Další gól z kategorie sporných a šťastných. MATĚJ KURACINA tečoval střelu před Zajíčkem, kterému puk zapadl mezi betony. Asistence: Konečný, Klodner.
     
    48:00
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Další gól s obrovskou dávkou štěstí! DANIEL JOUZA zasáhl kotouč ve vzduchu tak šťastně, že doskákal za Cichoňova záda. Asistence: Fišer.
     
    32:12
    Sparta právě vstřelila branku!


    Tohle byla velice jednoduchá práce pro útočníka Sparty! SIMEON GLUZMAN se objevil úplně sám před Zajíčkem, který si s jeho kličko ze stoje nemohl poradit. Asistence: Routa.
     
    20:00
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Ve vlastním oslabení se do brejku dostal DAVID JINDRA. V něm neznačil a vystřelil do Cichoňovi lapačky. Brankář Sparty má nejspíš děravý výplet, protože mu puk přes lapačku doskákal do branky. Jindrovi k brance pomohla obrovská dávka štěstí, protože ihned po tom, co kotouč dopadl za brankovou čáru, zazněla siréna ohlašující konec třetiny. Bez asistence.
     
    14:38
    Sparta právě vstřelila branku!


    Krchňák zpoza branky nenápadně přihrál na před brankou stojícího JAKUBA KONEČNÉHO. Ten netrefil puk ideálně, jeho střela i tak zapadla do sítě, protože na ní Zajíček nemohl dosáhnout. Asistence: Krchňák, Tomek.

    Petr Význer

    Branky a nahrávky: 20. Jindra, 48. Jouza (Fišer) – 15. Konečný (Krchňák, Tomek), 33. Gluzman (Routa), 52. Kuracina (Konečný, Klodner)


    HC Litvínov: Zajíček (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Baláž, Kitzberger, Jonák, Háva – Jindra, Skuhrovec, Kysela, Vopat, Stehlík, Limanovský, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek, Svoboda
    HC Sparta Praha: Cichoň (Krbeček) – Fiala, Bláha, Chvátal, Prchal, Klodner, Tomek, Gajdoš – Kulhánek, Krchňák, Vaňous, Slavíček, Rubeš, Routa, Konečný, Vágner, Arnošt, Gluzman, Kuracina

    Rozhodčí: Jechoutek – Svobodová, Ondráček
    thejrc.org