Plzeň – Olomouc 0:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Liberec – Kladno 2:1 (kon.)
Pardubice – Zlín 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Rytíři Kladno
Pátek 22.11.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Jakub STRNAD - 2:1
     
    59:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši se ještě dostávají na dostřel! Brendan O'Donnell vystřelil krátce po buly po ledě. Dominik Hrachovina jeho pokus vyrazil, avšak proti JAKUBU STRNADOVI už neměl žádnou šanci! Rytíři si navíc berou oddechový čas a dále kují pikle. Asistence: Brendan O'Donnell, Patrik Machač.
     
    58:23
    Hosté to ještě zkouší bez gólmana. Pozornost na sebe ale vzal Lukáš Derner, který nádherným hitem poslal na led Jaromíra Jágra!
     
    56:27
    Jaroslav Vlach přihrál z prostoru před kladenskou střídačkou Janu Ordošovi, jenž si najel mezi kruhy a ze skvělé pozice jen vyprášil výstroj skvělého Denise Godly.
     
    53:47
    Jan Ordoš na sebe získal další faul! Ladislav Romančík (KLA) jej totiž v Godlově blízkosti podrazil.
     
    46:17
    Jaromír Jágr mohl zkorigovat kladenské manko. Mezi kruhy vystřelil bez přípravy, avšak Dominik Hrachovina jeho dělovku vykopl betonem!
    44:06 Libor HUDÁČEK - 2:0
     
    44:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se přece jenom dočkali druhého gólu! LIBOR HUDÁČEK to udělal skvěle. V útočném pásmu si nabruslil široký oblouk, vrátil se až na modrou čáru a zpoza kruhů zápěstím prostřelil Denise Godlu, který toho navíc moc neviděl. Asistence: Lukáš Derner.
     
    43:29
    Michal Bulíř obral hosty o kotouč na obranné modré čáře. Poté si ho v přečíslení vyměnil s Liborem Hudáčkem, načež sám před Godlou netrefil bránu!
     
    42:44
    Jan Ordoš využil zaváhání Rytířů a z levého kruhu pálil zpoza beka. Denis Godla předvedl důležitý zákrok a střelu nasměroval vyrážečkou mimo tři tyče!
     
    39:36
    Libor Hudáček měl z levé strany otevřenou cestu až před brankoviště. Najel si tedy do blízkosti Godly, ten ovšem svého krajana vychytal betonem! Další důležitý zákrok kladenské opory.
     
    38:54
    Za tento faul Bradymu Austinovi (KLA) nikdo nevynadá. Hákováním totiž zabránil Ordošovi v dorážce do z části odkryté pokladnice!
     
    35:10
    Rostislav Marosz prodloužil přihrávku do ofenzivní třetiny. Liberečtí nedlouho poté chybovali ve středním pásmu a Dominik Hrachovina předvedl výborný reflex proti skryté střele Brendana O'Donnella z mezikruží!
     
    33:32
    Po přihrávce Jaromíra Jágra, která projela brankovištěm bez povšimnutí, se v oslabení vydali kupředu Tygři a Jaroslav Vlach tečoval Musilovu pobídku jen těsně vedle!
     
    32:30
    Síly na ledě se na sedmnáct sekund vyrovnávají. Rostislav Marosz (LIB) ve snaze o získání kotouče podrazil obránce a jde si odpočinout.
     
    31:20
    Michal Bulíř obdržel po bleskové akci přihrávku do předbrankového prostoru, zblízka ovšem ztroskotal na betonu Denise Godly!
     
    30:47
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Romančík – 2 min., držení hole).
     
    30:33
    Ladislav Šmíd se s tím nepáral a vyslal parádní ránu od modré. Denis Godla reagoval na poslední chvíli a kotouč stihl lapačkou jen tak tak vyškrábnout nad břevno!
     
    25:42
    Jan Ordoš se vydal na neohrožený průjezd útočným pásmem. Brendan O'Donnell (KLA) jej zastavil, avšak pouze za cenu hákování.
    24:13 Tomáš FILIPPI - 1:0
     
    24:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Narvaná Home Credit Arena dnes poprvé burácí! TOMÁŠ FILIPPI velice dobře podpořil domácí akci a najel si mezi kruhy. Rostislav Marosz jej parádně našel z levého kruhu a člen reprezentačního kádru pálil bez přípravy neomylně! Asistence: Rostislav Marosz.
     
    17:16
    Michal Bulíř se hnal za soupeřovu defenzivu. Při snaze o blafák do něj vrazil Martin Kehar, to bylo hodně na hraně! Bulíř se v důsledku toho ještě srazil s Godlou, maskovaný muž nicméně bude v pořádku.
     
    14:43
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., faul kolenem).
     
    11:53
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Hajný – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    10:55
    Brady Austin tvrdě vypálil od modré. Dominik Hrachovina vyrazil touš do strany a Ladislav Šmíd na poslední chvíli zabránil v dorážce Brendanu O'Donnellovi!
     
    09:21
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:46
    Roman Graborenko měl na holi úvodní gól! Tomáš Filippi mu připravil skvělou šanci, Bělorus ovšem z mezikruží nechal vyniknout Godlu. Aktivní byl ještě na brankovišti Radan Lenc, ani jemu se však nepovedlo procpat kotouč za čáru!
     
    05:12
    Prvním vyloučeným hráčem je Roman Graborenko (LIB). Sednout si jde na dvě minuty za faul kolenem.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 25. Filippi (Marosz), 45. L. Hudáček (Derner) – 60. J. Strnad (O'Donnell, Machač)


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Peters) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, T. Hanousek, Kolmann, Havlín – L. Hudáček, Bulíř, Birner (A) – Marosz, Filippi, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – J. Vlach, A. Musil, Ordoš.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Romančík, Kehar, Barinka (A), Zelingr – Jágr, Melka, Zikmund – J. Strnad (C), Machač, Redlich – Bílek, Stach, Réway – O'Donnell, T. Kaut (A), Hajný – Š. Bláha.

    Rozhodčí: Hladil, Kika – Kajínek, Špringl

    Diváci: 7 500 (vyprodáno)
    bahis siteleri