Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Carolina – Philadelphia 3:5 (kon.)
Columbus – Detroit 5:4 (kon.) | Florida – Anaheim 5:4 (po pr.) | Nashville – Vancouver 3:6 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:2 (kon.) | Dallas – Winnipeg 5:3 (kon.)
Chicago – Tampa 2:4 (kon.) | Arizona – Toronto 1:3 (kon.) | Vegas – San Jose 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Edmonton 5:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 22.11.2019, 04:50 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:01 Tyler TOFFOLI - 5:1
     
    57:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec využijí přesilovku a upravují na 5:1! Kings se nyní ukázkově dostali do útočné třetiny, Jeff Cartet následně pěknou kličkou nachystal střeleckou pozici pro TYLERA TOFFOLIHO, který bez váhání zakončil do odkryté klece. Asistence: Jeff Carter a Michael Amadio.
    31:16 Michael AMADIO - 4:1
     
    31:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Branka se kontrolovala na videu, ale kontrola byla velmi krátká, takže Los Angeles opět vede o tři góly! MICHAEL AMADIO to zkusil sám z mezikruží, ale napálil jen prvního bránícího hráče. Kotouč se však odrazil zpět k němu, takže okamžitě vystřelil bekhendem po zemi. To Mikko Koskinen nečekal, kotouč mu propadl pod jeho betony. Asistence: Nikolaj Prochorkin a Drew Doughty.
    20:38 Connor MCDAVID - 3:1
     
    20:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři ihned na začátku druhé dvacetiminutovky vytěžili snížení! CONNOR MCDAVID šikovně obral o puk Bena Huttona, díky čemuž se dostal před Jonathana Quicka, kterého překonal střelou nad jeho rameno. Bez asistence.
    19:57 Jeff CARTER - 3:0
     
    19:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí nastoupí do druhé části v komfortním tříbrankovým náskokem! V závěru třetiny se díky dobrému napadání dostal do zakončení Carl Grundström. Mike Smith sice zasáhl, ale kotouč vyrazil jen na hůl JEFFA CARTERA, který skrz jeho výstroj okamžitě dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Carl Grundström a Tyler Toffoli.
    14:21 Anže KOPITAR - 2:0
     
    14:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings navyšují své vedení, dnes zatím hrají velmi dobře! Drew Doughty poslal kotouč za branku Edmontonu, kde ho vybojoval Dustin Brown, který okamžitě přichystal střeleckou pozici pro ANŽE KOPITAR. Kapitán Los Angeles se poté v levém kruhu mocně napřáhl, takže střelou ke vzdálenější tyči nedal Miku Smithovi šanci. Asistence: Dustin Brown a Drew Doughty.
    01:32 Tyler TOFFOLI - 1:0
     
    01:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se překvapivě hodně rychle dostávají do vedení! Jeff Carter vyslal do úniku TYLERA TOFFOLIHO, který se dostal až do levého kruhu, odkud zakončil nechytatelně do vzdálenějšího horního rohu brány. Asistence: Jeff Carter a Drew Doughty.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 2. Toffoli (J. Carter, Doughty), 15. Kopitar (D. Brown, Doughty), 20. J. Carter (Grundström, Toffoli), 32. Amadio (Prochorkin, Doughty), 58. Toffoli (J. Carter, Amadio) – 21. McDavid


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Walker, Doughty (A), B. Hutton, Martinez, J. Ryan, Roy – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – Grundström, J. Carter (A), Toffoli – A. Kempe, Lizotte, Wagner – Clifford, Amadio, Prochorkin.
    Edmonton Oilers: M. Smith (21. Koskinen) – Nurse (A), Bear, Klefbom, Jones, K. Russell, A. Larsson – Draisaitl (A), McDavid (C), Kassian – Khaira, Nugent-Hopkins, Neal – Nygård, Sheahan, J. Archibald – M. Granlund, Haas, Chiasson.

    Rozhodčí: Anderson, Hanson – Murchison, Tobias

    Diváci: 15 539
    thejrc.org