Plzeň – Olomouc 0:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Liberec – Kladno 2:1 (kon.)
Pardubice – Zlín 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Pátek 22.11.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 20. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:01:11)
     
    59:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosazují do odkryté klece a tři body zůstanou na severu Čech! Branku přes celé hřiště trefil obránce TOMÁŠ JUNGVIRT! Bez asistence.
     
    59:05
    Slavia to zkouší v šesti a bez brankáře!
     
    58:53
    Nyní to Petrák zkoušel znovu, akorát z druhé strany. Jeho bekhendové zakončení ale skončilo na betonu připraveného Běhuly.
     
    58:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Částečná naděje pro sešívané! MARTIN PETRÁK se na levé straně uvolnil stahovačkou a střelou do bližší šibenice dal velice pohlednou branku. Asistence: Matěj Hasil a Tomáš Labuzík.
     
    57:50
    Aktivní Piráti pokračovali v útočném snažení, ale na levé straně neprošli do pásma dle pravidel a po ofsajdu se bude vhazovat ve středu.
     
    57:11
    Mladičký Jiří Kulich nyní ujel obraně a celou akci chtěl zakončovat k levé tyčce. Michal Pittr ale předvedl další výborný zákrok!
     
    56:46
    Žabičkou mezi kruhy našel Vrhel spoluhráče Daniho. Ten zakončoval po ledě, ale druhý zásah večera se mu přidat nepovedlo.
     
    56:07
    Hosté se ještě snaží něco vymyslet, ale Piráti dobře brání a Běhula proti pokusům nemusí ani zasahovat.
     
    55:06
    Jakub Šuráň se sám dostal z obrany až za branku soupeře. Následně připravil šanci pro Pecha, kterému se ovšem na první tyčku skórovat nepovedlo.
     
    54:10
    Šimon Slavíček se pokoušel na levém kruhu obhodit soupeře, ale Jungvirt mu vystavil tělo a přerušil akci.
     
    52:36
    V závěru přesilové hry tvrdě zakončoval od modré čáry Jakub Šuráň. Jeho rána šla do branky, ale nakonec byla tečována mimo.
     
    52:18
    Vrhel nyní poslal kotouč do třetiny a domácí šli do šance. Sudí ale nakonec pískají ofsajd a pokračovat se bude vhazováním ve středu.
     
    51:25
    Ani domácím se v početní převaze moc nedaří a Slavii se povedlo již dvakrát poslat kotouč mimo svou branku.
     
    50:40
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Matěj Hasil – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    50:40
    Jeden z hostů nyní naprosto zbytečně a nesportovně povalil brankáře Běhulu mimo hru. Sudí se ovšem rozhodli, že celou situaci dvouminutovým trestem nepotrestají.
     
    49:27
    Miroslav Dani nyní mohl před brankou vylepšit situaci, ale střílel sám. Zpoza branky šel do bekhendu na zadní tyčku, ale kotouč se mu zvednout nepodařilo.
     
    48:56
    Jakub Janča vyřešil přečíslení dvou na jednoho individuálně. Z pravé strany střílel na první tyčku, kde ale byl skvělý Běhula.
     
    48:21
    Aktivní Martin Berčík se dostal na pravé straně do zakončení, ale jeho pokus nakonec skončil na první tyčce!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 13. Berčík (Janeček, Lobodowski), 16. Vrhel (Jungvirt, Dospěl), 32. Dani, 60. Jungvirt – 59. Petrák (Hasil, Labuzík)


    Piráti Chomutov: Běhula (Malant) – Pöschl, Šuráň, Ludvík, Ferbas, Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Vrhel, Dani, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, T. Svoboda, Lobodowski, Kulich, Pech.
    HC Slavia Praha: Pittr (Pánek) – Matějka, Hovorka, Němeček, Štíbr, Bureš, Mareček, Klatt – Kižlin, Hasil, Slavíček, Ribarovski, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča, Petrák.

    Rozhodčí: Hucl – Pešek, Malý
    thejrc.org