Plzeň – Olomouc 0:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Liberec – Kladno 2:1 (kon.)
Pardubice – Zlín 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Pátek 22.11.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 20. kolo
Partner:
     
    59:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosazují do odkryté klece a tři body zůstanou na severu Čech! Branku přes celé hřiště trefil obránce TOMÁŠ JUNGVIRT! Bez asistence.
     
    58:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Částečná naděje pro sešívané! MARTIN PETRÁK se na levé straně uvolnil stahovačkou a střelou do bližší šibenice dal velice pohlednou branku. Asistence: Matěj Hasil a Tomáš Labuzík.
     
    31:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovský MIROSLAV DANI obral o kotouč bránícího hráče na modré čáře a upaloval sám na Pittra. Toho rychlou střelou k levé tyčce překonal. Bez asistence.
     
    15:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí to nyní sehráli skvěle a jdou do dvoubrankového vedení! Akci zakončoval na modré čáře STANISLAV VRHEL, kterému se dělovkou od modré čáry povedlo prostřelit vše před sebou. Asistence: Tomáš Jungvirt a Luboš Dospěl.
     
    12:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se ujímají vedení po celkem nenápadné akci. MARTIN BERČÍK dostal úžasnou přihrávku zpoza branky, na puk se připravil a zakončením o tyčku otevírá skóre duelu. Asistence: Michal Janeček a Peter Lobodowski.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 13. Berčík (Janeček, Lobodowski), 16. Vrhel (Jungvirt, Dospěl), 32. Dani, 60. Jungvirt – 59. Petrák (Hasil, Labuzík)


    Piráti Chomutov: Běhula (Malant) – Pöschl, Šuráň, Ludvík, Ferbas, Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Vrhel, Dani, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, T. Svoboda, Lobodowski, Kulich, Pech.
    HC Slavia Praha: Pittr (Pánek) – Matějka, Hovorka, Němeček, Štíbr, Bureš, Mareček, Klatt – Kižlin, Hasil, Slavíček, Ribarovski, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča, Petrák.

    Rozhodčí: Hucl – Pešek, Malý
    thejrc.org