Novosibirsk – N.Novgorod 1:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:5 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 5:3 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 0:2 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 5:2 (kon.)
Soči – Jaroslavl 2:5 (kon.) | Viťaz – Riga 4:1 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:4 (0:0, 1:0, 0:4)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 22.11.2019, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Michail VARNAKOV - 1:4
     
    58:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí to ještě zkusili bez brankáře! Kotouč ale ze středního pásma poslal do jejich opuštěné branky MICHAIL VARNAKOV, který tak definitivně rozhoduje o vítězství Torpeda – 1:4. Bez asistence.
    58:08 Quinton HOWDEN - 1:3
     
    58:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že hosté zvítězí! Varnakov nahrál mezi kruhy Antonu Šenfeldovi, po jehož střele puk zapadl za záda Säteriho. Kotouč ještě před brankou tečoval QUINTON HOWDEN, kterému je tedy tato trefa připsána. Asistence: Michail Varnakov a Anton Šenfeld.
    50:39 Jordan SCHROEDER - 1:2
     
    50:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí skóre! Ty Rattie posunul puk na JORDANA SCHROEDERA, který se přes Piganoviče natlačil až k brankovišti a bekhendem poslal kotouč mezi Säteriho betony za brankovou čáru. Schroeder se pak ocitl na ledě a na oslavu gólu vystřihl dva kliky. Asistence: Ty Rattie.
    47:31 Charles GENOWAY - 1:1
     
    47:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Místo 2:0 pro domácí je to 1:1! Damir Žafjarov dojel s pukem mezi kruhy, odkud vystřelil. Säteri jeho pokus vyrazil jen před sebe a po následném velkém závaru nakonec dopravil touš za jeho záda zřejmě CHARLES GENOWAY, který byl hlasatelem oznámen jako autor gólu. Bez asistence.
    31:26 Nikita MICHAJLOV - 1:0
     
    31:26
    Sibir právě vstřelil branku!
    První gól zápasu střílejí domácí! Alexandr Torčeňuk výborně zapracoval za brankou, odkud nalezl u brankoviště volného NIKITU MICHAJLOVA a ten z první uklidil kotouč za bezmocného brankáře Lindbäcka. Asistence: Alexandr Torčeňuk a Jevgenij Česalin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 32. Michajlov (Torčeňuk, Česalin) – 48. Ch. Genoway, 51. Schroeder (Rattie), 59. Q. Howden (Varnakov, Šenfeld), 59. Varnakov


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jokipakka, Loginov (C), Piganovič, K. Alexejev, Ilja Morozov, Demidov, Jermakov, Pastuchov – Puustinen, Ruohomaa, J. Peltola (A) – Milovzorov (A), Sajustov, Šarov – Michajlov, Torčeňuk, Česalin – Pervušin, V. Komarov, Kazakov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Molkov) – Barancev (C), Orlov, Ch. Genoway, Mišarin, Volčenkov (A), Aljajev, Zborovskij – Rattie, Schroeder, Žafjarov – Varnakov (A), Q. Howden, Šenfeld – Verjajev, D. Iljin, Bočarov – Gončaruk, Urakov, Belevič.

    Rozhodčí: Rogačjov, Gamalej – Maximovskij, Šadrin

    Diváci: 5770
    ocianews.com