Novosibirsk – N.Novgorod 1:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:5 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 5:3 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 0:2 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 5:2 (kon.)
Soči – Jaroslavl 2:5 (kon.) | Viťaz – Riga 4:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Amur Chabarovsk
Pátek 22.11.2019, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Alexandr KADĚJKIN - 5:3
     
    59:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Do prázdné branky upravuje ALEXANDR KADĚJKIN. Asistence: Pjotr Chochrjakov.
    58:37 Sakari MANNINEN - 4:3
     
    58:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    Velká rána pro bojovný Amur, který čelil enormnímu tlaku domácích. Sošnikov zpoza branky našel před levou tyčí SAKARI MANNINENA, který z první poslal rychlou střelu za záda Langhamera. Asistence: Nikita Sošnikov.
    50:44 Gleb KORJAGIN - 3:3
     
    50:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak ani nyní to domácím nevyšlo. Hosté opět rychle reagují a těsný náskok je znova minulostí. Podobně jako Larsen pálil z vrcholku mezikruží GLEB KORJAGIN, jehož střela zápěstím skončila přesně pod horní tyčí. Asistence: Alexandr Gorškov a Maxim Ignatovič.
    50:00 Philip LARSEN - 3:2
     
    50:00
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využitá a i potřetí jdou domácí do vedení. Po přiklepnutí si Omark sjel na pravý kruh a kotouč vrátil na vrchol mezikruží, kde už byl napřažený PHILIP LARSEN. Tvrdá střela z jeho hole zapadla k levé tyči. Asistence: Linus Omark.
    33:19 Denis GOLUBEV - 2:2
     
    33:19
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nečekaná branka hostí a je znova srovnáno! Po vyrovnané buly na níž byl Tomáš Zohorna, ukořistil kotouč blíže k prostoru mezikruží DENIS GOLUBEV, jenž po rychlém zpracování překonal Metsolu. Asistence: Tomáš Zohorna.
    24:35 Alexandr BURMISTROV - 2:1
     
    24:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    Podruhé v zápase jdou domácí hráči do vedení. Hartikainen za brankou ustál osobní souboj a pohotovou přihrávkou před branku pobídl do zakončení ALEXANDRA BURMISTROVA, který sklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Teemu Hartikainen a Linus Omark.
    08:55 Stanislav KACUBA - 1:1
     
    08:55
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Vedení Ufě nevydrželo ani minutu. Nahození Jazkova tečoval před pravou tyčí STANISLAV KACUBA v rámci pravidel a puk se vymrštil přesně do růžku branky. Asistence: Nikita Jazkov.
    08:06 Nikita SOŠNIKOV - 1:0
     
    08:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají stav utkání. U nahozeného puku na levém křídle byl první Manninen, který kotouč přistrčil za sebe na NIKITU SOŠNIKOVA, jenž z první překonal Langhamera. Asistence: Sakari Manninen a Michail Pašnin.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 9. Sošnikov (Manninen, Pašnin), 25. Burmistrov (Hartikainen, Omark), 50. Larsen (Omark), 59. Manninen (Sošnikov), 60. Kadějkin (Chochrjakov) – 9. Kacuba (Jazkov), 34. Golubev (T. Zohorna), 51. Korjagin (Gorškov, Ignatovič)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin, Larsen, Koledov, Arzamascev, A. Semjonov, Pašnin – Omark, Burmistrov, Hartikainen – M. Majorov, Manninen, Sošnikov – Kugryšev, V. Žarkov, Kadějkin – Soloduchin, Amirov, Chochrjakov – Kartajev.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Vitásek, Kamalov, Turbin, Korjagin, Ignatovič, Alexandrov – Golubev, H. Zohorna, T. Zohorna – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Rasskazov, A. Lazarev, Ruděnkov – Kapiturov, Jazkov, Kacuba.
    thejrc.org