Novosibirsk – N.Novgorod 1:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:5 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 5:3 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 0:2 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 5:2 (kon.)
Soči – Jaroslavl 2:5 (kon.) | Viťaz – Riga 4:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Severstal Čerepovec
Pátek 22.11.2019, 17:30 • Ice Palace, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:03 Kirill KAPUSTIN - 5:2
     
    56:03
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Alespoň kosmetická úprava skóre pro radující se tým Severstalu! Anton Sizov zachytil puk u útočné modré čáry a okamžitě jej nahodil před branku, kde si ho zastavil KIRILL KAPUSTIN a s přispěním odrazu od Samonova snížil na 2:5. Asistence: Anton Sizov.
    44:36 Andrej KUZMENKO - 5:1
     
    44:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA znovu navyšuje svůj náskok! Po hostujícím zakázaném uvolnění svůj vynikající výkon opět potvrdil ANDREJ KUZMENKO, který si na levém křídle pokryl puk v souboji s Provolněvem, poté se posunul až k brankovišti a zasunul k vzdálenější tyči, kam Chakimov nemohl vůbec dosáhnout. Asistence: Jaroslav Dyblenko, Danila Galeňuk.
    38:42 Jevgenij KETOV - 4:1
     
    38:42
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ještě před skončením druhé třetiny přichází asi definitivní rozhodnutí! Marčenko po hostující útočné akci vyhodil puk z obranného pásma. Jako jediný za ním vystartoval JEVGENIJ KETOV, jenž si v úniku přibrzdil před Chakimovem a bekhendem vystřelil nad jeho lapačku. Asistence: Kirill Marčenko, Arťom Zub.
    24:00 Sergej PLOTNIKOV - 3:1
     
    24:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA využívá obrovský tlak a zaslouženě vede už o dva góly! Po předchozí šanci vracel puk do ohně Ožiganov, jehož přihrávku Chakimov přesměroval do další mely před brankou a SERGEJ PLOTNIKOV se z dorážky tentokrát nemýlil. Asistence: Igor Ožiganov.
    19:19 Anton BURDASOV - 2:1
     
    19:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Čerepovec remízový výsledek do konce první dvacetiminutovky neudržel! Kuzmenko byl na krátkém mantinelu těsně bráněn Chabarovem, přes kterého přihrál na levé křídlo ANTONU BURDASOVOVI a jeho nahození si Chochlov v předbrankovém prostoru nešťastně srazil za vlastního gólmana. Bez asistence.
    15:03 Adam LIŠKA - 1:1
     
    15:03
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je vzhledem k průběhu hry hodně překvapivé vyrovnání Severstalu! Sergej Monachov posunul puk od mantinelu k ADAMU LIŠKOVI a ten dokonale zaskočil Samonova, který na jeho střelu z levého kruhu vůbec neviděl přes clonící obránce. Asistence: Sergej Monachov, Bogdan Jakimov.
    08:39 Andrej KUZMENKO - 1:0
     
    08:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se v deváté minutě dostávají do vedení! Burdasov byl u pravého mantinelu zdvojený, nicméně kotouč mu utekl na hůl Galeňuka, jehož nahození od modré čáry s pořádnou porcí štěstí dorazil za Chakimova ANDREJ KUZMENKO. Asistence: Danila Galeňuk.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Kuzmenko (Galeňuk), 20. Burdasov, 24. S. Plotnikov (Ožiganov), 39. Ketov (Marčenko, Zub), 45. Kuzmenko (Dyblenko, Galeňuk) – 16. Liška (Monachov, Jakimov), 57. Kapustin (Sizov)


    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Zub, A. Bělov, Chafizullin, Galeňuk, Ožiganov, Dyblenko, Zemčonok – S. Plotnikov (C), Lehterä (A), Karpov – Podkolzin, Kemppainen, Barabanov – Burdasov, Koskiranta, Kuzmenko – Ketov (A), Kablukov, Marčenko – Děrgačov.
    Severstal Čerepovec: Chakimov (Vinogradov) – Kinrade, Kudako, Provolněv, N. Chlystov, Chochlov, Chabarov, Sizov, Makejev – Liška, Jakimov (A), Monachov (A) – Markovin, Chipchura, Kapustin – Geraskin, Trubačjov (C), Gračjov – A. Alexejev, J. Bodrov, Kazakov.

    Rozhodčí: Bělov, Fraňo – Novikov, Strelcov
    thejrc.org